▷ 2 tapaa tarkistaa HP -tulostimen mustetasot Windows 10: ssä ◁

HP on painotalouden yleinen nimi. Se tarjoaa laajan valikoiman tulostimia perusmustesuihkutulostimista lasertulostimiin, mukaan lukien all-in-one-tulostimet.

Jos omistat HP -tulostimen ja käytät sitä laajasti, voit tarkistaa muste- tai väriainekasetin tason säännöllisesti ostaaksesi mustetta tai värikasetteja etukäteen.

Yleensä, kun tulosteet ovat haalistuneet, on paras aika vaihtaa mustekasetit. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että mustetaso on alhainen, ennen kuin ostat uusia.

Onneksi muiden tulostinvalmistajien tavoin HP tarjoaa myös ohjelmiston, jolla voidaan helposti tarkistaa arvioidut tulostimen mustetasot.

Jos käytät Windows 10 -käyttöjärjestelmää, voit helposti tarkistaa HP -tulostuskasetin mustetason näiden kahden työkalun avulla.

HUOMAUTUS: Joissakin HP -tulostimissa tulostimeen integroitu näyttö näyttää mustetason. Kaikilla tulostimilla ei kuitenkaan ole tätä toimintoa.

Menetelmä 1/2

Indeksi

  Tarkista musteen määrä HP Printer Assistantilla

  HP -tulostinohjaimen asennuksen aikana asennusohjelma asentaa yleensä HP Printer Assistantin tai vastaavan HP -tulostinohjelmiston. Tulostinohjain näyttää kasetin arvioidut mustetasot. Tulostinohjaimen avulla voit myös muuttaa tulostimen asetuksia ja vianmääritystä.

  Jos haluat ostaa uuden kasetin HP: ltä, se tarjoaa myös suoran linkin.

  Menetelmä 2/2

  Tarkista mustetasot asentamalla HP -tulostinsovellus

  Jos olet liittänyt HP -tulostimesi Windows 10 -tietokoneeseen, sinulla on todennäköisesti tämä virallinen HP -tulostinsovellus. Jos ei, voit ladata ja asentaa HP -tulostinsovelluksen virallisesta Windows -kaupasta. Muista, että saatavilla on kaksi sovellusta: HP Smart Printing Experience ja HP ​​DesignJet.

  Asenna HP DesignJet Print Experience -sovellus vain, jos sinulla on DesignJet -sarjan tulostin. HP Smart -sovellus on tarkoitettu all-in-one-tulostimille ja muille tulostimille. Jos tulostimesi ei ole DesignJet -sarjan tulostin, hanki HP Smart -sovellus.

  Molemmissa sovelluksissa näkyy kasetin arvioitu mustetaso.

  Saatat myös haluta tietää, miten langaton tulostin määritetään Windows 10: ssä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up