▷ 3 tapaa muuttaa työpöydän kuvakkeiden kokoa Windows 10/7: ssä ◁

Muutama päivä sitten lukija kysyi meiltä, ​​kuinka tämä tietokone avataan tietokoneelle Windows 10: ssä, onko mahdollista muuttaa tietokoneen kuvakkeen oletuskokoa työpöydällä Windows 10: ssä?

Kuten monet teistä todennäköisesti tietävät, työpöydän kuvakkeiden kokoa on mahdollista muuttaa Windows -käyttöjärjestelmässä. Vaikka useimpien käyttäjien ei tarvitse koskaan muuttaa oletuskuvakekokoa, työpöydän kuvakkeiden kokoa voidaan muuttaa nopeasti ilman kolmannen osapuolen ohjelmia.

Voit muuttaa minkä tahansa työpöydän kuvakkeen kokoa nopeasti jollakin annetuista tavoista Windows 10-, Windows 8- tai Windows 7 -käyttöjärjestelmäversioissa.

HUOMAUTUS: Et voi määrittää Windowsille eri kokoja eri kuvakkeille.

Menetelmä 1:

Indeksi

  Muuta työpöydän kuvakkeiden kokoa vierittämällä hiiren rullaa

  Vaihe 1: Kun olet työpöydällä, paina vasenta näppäintä pitkään Ctrl näppäimistössä ja siirrä sitten hiirtä ylös / alas lisätäksesi tai pienentääksesi kaikkien työpöydän kuvakkeiden kokoa.

  Tämä on helpoin ja nopein tapa muuttaa työpöydän kuvakkeiden kokoa Windowsissa. Menetelmä toimii hyvin myös kannettavissa.

  Menetelmä 2:

  Muuta työpöydän kuvakkeen kokoa työpöydän kontekstivalikosta

  Vaihe 1: Oikealla painikkeella työpöydällä ja valitse sitten Katsella .

  Vaihe 2: Muuta kuvakkeen kokoa valitsemalla Suuret, Keskikokoiset tai Pienet kuvakkeet.

  Menetelmä 3:

  Määritä mukautetun kuvakkeen koko ulkoasun lisäasetuksissa

  Huomaa, että tämä menetelmä ei toimi Windows 10: ssä tai 8.1: ssä, koska Microsoft on poistanut ulkoasun lisäasetukset ilman syytä. Tämä menetelmä ei ehkä toimi alemmissa Windows 7 -versioissa, kuten Starter ja Home Basic.

  Vaihe 1: Napsauta työpöytää hiiren kakkospainikkeella ja valitse vaihtoehto Mukauta personointi -ikkunan avaamiseksi.

  Vaihe 2: Napsauta Mukauttaminen -ikkunassa Ikkunan väri Avaa ikkunan väri ja ulkonäkö. Napsauta tässä linkkiä, jossa on merkintä Ulkoasun lisäasetukset Avaa ikkunan väri ja ulkonäkö -valintaikkuna.

  Vaihe 3: Laajenna avattavaa kohdetta (katso kuva), valitse Kuvake luettelosta vaihtoehtoihin, joilla voit muuttaa nykyisen kuvakkeen kokoa, fonttia ja kirjasinkokoa.

  Vaihe 4: Kirjoita arvo kuvakkeen vieressä olevaan Koko -ruutuun ja napsauta painiketta Käytä asettaaksesi arvon. Siinä kaikki!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up