▷ 6 tapaa avata Internet Explorer Windows 10: ssä ◁

Äskettäin käyttöön otettu Microsoft Edge on Windows 10: n oletusselain on osa Windows 10: tä.

Tässä oppaassa näemme kaikki tavat avata Internet Explorer 11 Windows 10: ssä.

Tärkeä: Jos et voi käynnistää Internet Exploreria jollakin seuraavista tavoista, se saattaa johtua siitä, että Internet Explorer on poistettu käytöstä. Katso oppaamme Internet Explorerin ottamisesta käyttöön tai poistamisesta käytöstä Windows 10: ssä saadaksesi tarkat ohjeet.

6 tapaa käynnistää Internet Explorer Windows 10: ssä

Menetelmä 1/6

Käytä Käynnistä -valikon hakua

Avaa Internet Explorer 11 kirjoittamalla Internet Explorer Käynnistä -valikon hakukenttään tai tehtäväpalkin hakukenttään ja paina sitten Enter -näppäintä. Voit myös kirjoittaa IE (ei tarvitse kirjoittaa isoja kirjaimia) Käynnistä -valikon hakukenttään ja avaa sitten Käynnistä -valikko painamalla Enter -näppäintä.

Menetelmä 2/6

Avaa Internet Explorer Suorita -komentoruudusta

Jos Käynnistä -valikko ei avaudu tai haku ei toimi, voit avata Internet Explorerin nopeasti Suorita -komennon avulla.

Avaa Suorita -komentolaatikko painamalla samanaikaisesti Windows -logoa ja R -näppäimiä ja kirjoita sitten IExplore ruutuun ennen Enter -näppäimen painamista. Huomaa, että sinun on kirjoitettava IExplore (ei isoja kirjaimia) eikä IExplorer.

Menetelmä 3/6

Kiinnitä Internet Explorer Käynnistä -valikkoon tai tehtäväpalkkiin

Kiinnittämällä Internet Explorer -kuvakkeen tehtäväpalkkiin tai Käynnistä -valikkoon voit käynnistää selaimen nopeasti yhdellä tai kahdella napsautuksella. Internet Explorerin kiinnittäminen tehtäväpalkkiin tai aloitusvalikkoon:

Vaihe 1: Kirjoita Internet Explorer Käynnistä -valikkoon tai tehtäväpalkin hakukenttään.

Vaihe 2: Kun näet hakutuloksen, napsauta hiiren kakkospainikkeella Internet Explorerin kohtaa ja valitse sitten Kiinnitä tehtäväpalkkiin tai Korjaa käynnistyksen yhteydessä .

Menetelmä 4/6

Avaa Internet Explorer File Explorerista

Tiesitkö, että voit käynnistää Internet Explorerin tai minkä tahansa muun ohjelman suoraan File Explorerista osoiterivin avulla? Kyllä, osoiteriviä voidaan käyttää ohjelmien avaamiseen.

Voit avata Internet Explorerin Windowsin Resurssienhallinnan osoiterivillä kirjoittamalla IExplore osoitekenttään ja paina sitten Enter -näppäintä.

Menetelmä 5/6

Avaa Internet Explorer komentoriviltä

Kuten mikä tahansa muu ohjelma, Internet Explorer -selain voidaan myös käynnistää komentoriviltä. Kirjoita komentokehotteeseen @start iexplore ja paina sitten Enter -näppäintä avataksesi Internet Explorer -selaimen.

Menetelmä 6/6

Aseta Internet Explorer oletusselaimeksi

Jos haluat käyttää Internet Exploreria oletusselaimena Windows 10: ssä, toimi seuraavasti.

Vaihe 1: Avaa asetukset. Kun Asetukset on avattu, napsauta Järjestelmä .

Vaihe 2: Klikkaa Oletussovellukset. Napsauta Web -selain -osiossa oletusselainta (se voi olla Edge tai mikä tahansa muu selain) ja valitse sitten Internet Explorer, kun näet Valitse lentävä sovellus.

Toivon tämän auttavan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up