▷ Kuinka kytkeä matkapuhelin päälle ilman mitään painiketta

Usein tapahtuu, että matkapuhelimet, matkapuhelimet tai tabletit alkavat epäonnistua virtapainikkeesta, joten laite ei käynnisty. Suurimmassa osassa tapauksissa paras ratkaisu on vaihtaa painike, mutta joskus tämä painike on juotettu suoraan laitteen logiikkakorttiin, kun taas toiset käyttävät flexiä, ilmeisesti flexin tapauksessa se on paljon helpompaa ja nopeampaa korjata sekä halvempaa. Mutta jos et löydä korvaavaa virtapainiketta, kuinka voit käynnistä matkapuhelin ilman virtapainiketta?, täältä saamme selville.

Indeksi

  Käynnistä matkapuhelin ilman virtapainiketta

  Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on kytkeä matkapuhelimesi laturiin, jos matkapuhelimesi on purkautunut. Joskus virtapainike jumittuu, ja siksi sitä ei voi painaa. Jos näin on, se on jotain erittäin suotuisaa, koska sitä painettaessa on mahdollista syöttää Palautustila ja käynnistä matkapuhelin uudelleen.

  Tätä varten sinun on jätettävä se latautumaan, kunnes akun varaus on 10%, ja irrota se sitten paina nopeasti äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja kotiin, jos tämä ei toimi, tee sama toimenpide mutta ääni kovemmalle, voit kytkeä laturin uudelleen.

  Käynnistä matkapuhelin USB -virheenkorjauksella

  Erittäin suositeltava vaihtoehto on, että jos vaihtoehto USB -virheenkorjaus Se on otettu käyttöön matkapuhelimessasi, voit ottaa sen käyttöön ABD -komentojen avulla, mikä on erittäin helppoa, mutta tämä vaihtoehto on aktivoitava.

  Tämä on erittäin tehokas ratkaisu, joka on testattu kaikilla Samsungin galaksi ja Galaxy Tab joissa on viallinen virtapainike. Jotta voit käyttää tätä menetelmää, sinun on tehtävä seuraava:

  1.- Varmista, että puhelimessa on vähintään 10% akkua, muuten sinun pitäisi jättää se lataamaan hetkeksi.

  2.- Käytä USB-kaapelia, mieluiten alkuperäistä laitteellesi.

  3.- Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelin avulla. Ennen kuin kytket puhelimen tai tabletin vialliseen virtapainikkeeseen, sinun on pidettävä kotipainiketta painettuna vapauttamatta sitä ja liitettävä laite tietokoneeseen, kunnes Samsungin aloitusnäyttö tulee näkyviin.

  Tämä on paras tapa käynnistä matkapuhelin ilman virtapainikettaerityisesti Samsung -matkapuhelimille ja mille tahansa muulle toisen valmistajan laitteelle, kunhan niillä on ongelmia tämän painikkeen kanssa.

  Avaa matkapuhelimen äänenvoimakkuuspainike

  Saman nimisen sovelluksen äänenvoimakkuuden lukituksen avauspainikkeen korjaus on yksi mielenkiintoisimmista keksinnöistä tämän tyyppisissä tilanteissa, ja se sallii meille erilaisen kokoonpanon kuin tavallinen. Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, on se, että tämän sovelluksen ansiosta voit asettaa älypuhelimen käynnistämiseen muita painikkeita kuin tavalliset.

  Erityisesti voit käyttää tätä sovellusta avataksesi matkapuhelimesi lukituksen ilman virtapainiketta, mikä on täydellinen ratkaisu tällaisessa tilanteessa. Ei vain sitä, mutta voimme myös käyttää tätä temppua sammuttaaksesi laitteen tai sen näytön milloin tahansa. Sinun tarvitsee vain asettaa muistiinpano, jonka napsauttamalla voit sammuttaa päätelaitteen.

  Jotta voit hyödyntää tätä sovellusta, sinun on tietysti ensin ladattava ja asennettava se, ja voit tehdä sen suoraan tästä linkistä, joka on täysin ilmaista ja turvallista. Kun olet ladannut sen, sinun on tarkkailtava sen mukautusvaihtoehtoja, jotka ovat erilaisia ​​ja siten Voit käyttää mahdollisuutta kytkeä matkapuhelin päälle tai pois päältä jopa ilman virtapainiketta.

  Osta iKey

  Jos edellä mainitut asiat eivät ole olleet hyödyllisiä, sinun on tiedettävä, että viime aikoina voimme löytää erilaisista fyysisistä ja virtuaalisista myymälöistä erityisesti kehittäjien painikkeita, jotka on sijoitettu matkapuhelimen kuulokeliitäntään ja joita voimme määrittää kuten pidämme eniten. Itse asiassa yksi sen tärkeimmistä käyttötarkoituksista liittyy virtapainikkeen vaihtamiseen..

  Jos et halua ostaa uutta matkapuhelinta, voit tämän temppun avulla unohtaa ongelmat erittäin yksinkertaisella tavalla, simuloimalla virtapainiketta yksinkertaisimmalla tavalla. Nämä ovat joitakin parhaista vaihtoehdoista, kun käynnistät matkapuhelimen, jos virtapainike ei toimi, vaikka jos sinulla on muita temppuja, pyydämme sinua jättämään sen kommentteihin.

  Muita samankaltaisia ​​kysymyksiä, joita monet lukijat ovat esittäneet meille näistä aiheista Ne liittyvät seuraaviin asioihin: miten matkapuhelin kytketään päälle ilman samsung -virtapainiketta, miten matkapuhelin kytketään päälle ilman alcatel -virtapainiketta, miten matkapuhelin kytketään päälle ilman Android -virtapainiketta, miten matkapuhelimessa ilman lg -virtanäppäintä Kuinka kytkeä matkapuhelin päälle ilman blu -virtapainiketta, kytkeä matkapuhelin päälle tietokoneesta, kuinka kytkeä matkapuhelin päälle ilman bmobile -virtapainiketta tai kuinka korjata virtapainike matkapuhelimesta. Jos sinulla on lisää kysymyksiä, pyydämme sinua jättämään meille kommentin, jotta voimme auttaa sinua.

  Jos tarvitset kotipainiketta lukitaksesi matkapuhelimesi näytön ja se ei toimi, älä huoli, koska on olemassa sovellus, jonka avulla voit luoda virtuaalisen lukituspainikkeen, on noin Näytön lukitus ja voit ladata sen tästä linkki. Tämä on jotain, joka on erittäin käytännöllinen ja auttaa matkapuhelimen käytössä, varsinkin jos se maksaa sinulle käynnistä matkapuhelin ilman virtapainiketta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up