▷ Kuinka muuntaa nykyinen Windows 7 -käyttöjärjestelmä virtuaalikoneeksi ◁

Yli vuosi sitten puhuimme Windows 7: n kuljettamisesta USB -muistitikulla kannettavan VirtualBox -työkalun avulla. Kun käytät kannettavaa työkalua, kuten VirtualBox, sinun on luotava uusi Windows -virtuaalikone, ennen kuin käytät sitä kannettavana käyttöjärjestelmänä. Entä jos haluat luoda virtuaalikoneen nykyisestä Windows 7 -käyttöjärjestelmästäsi?

Tässä oppaassa näemme, kuinka luodaan Windows -virtuaalikone kloonaamalla olemassa oleva Windows -käyttöjärjestelmä. Ja kun sinulla on käyttöjärjestelmän klooni virtuaalisen aseman muodossa, voit käyttää ilmaisia ​​virtualisointiratkaisuja, kuten Virtual Box, VMware Player tai Microsoft Virtual PC, mukautetun Windows -käyttöjärjestelmän kuljettamiseen ja käyttämiseen millä tahansa tietokoneella.

Tässä on vaiheet, joita sinun on noudatettava kloonataksesi Windows -käyttöjärjestelmän. Tässä oppaassa kloonaamme Windows 7: n.

1 . Lataa ja asenna ensin Paragon Go Virtual -ohjelmisto. Paragon Go Virtual on saatavilla maksutta, mutta sinun on rekisteröidyttävä (ilmaiseksi) Paragon -ohjelmistoon ilmaisen lisenssin käyttämiseksi. Napsauta asennuksen aikana Hae ilmainen sarja -painiketta siirtyäksesi viralliselle rekisteröintisivulle ja anna tiedot saadaksesi lisenssin sähköpostitse. Anna tuote- ja sarjaavain ja viimeistele asennus.

2 . Kun olet asentanut, sinua pyydetään käynnistämään kone uudelleen toimenpiteen suorittamiseksi.

3 . Käynnistä Paragon Go Virtual -sovellus ja käynnistä ohjattu P2V -kopiointi napsauttamalla Kopioi P2V -vaihtoehtoa.

4 . Kun ohjattu toiminto käynnistyy, napsauta Seuraava -painiketta, jos haluat tarkastella levytilaa ja mahdollisia ulkoisia kiintolevyjä.

5 . Valitse Widows -asennusasemaa vastaava ruutu ja jatka napsauttamalla Seuraava -painiketta.

6 . Ohjattu toiminto tunnistaa valitun aseman käyttöjärjestelmän ja pyytää sinua valitsemaan virtuaalisen ohjelmiston, jota haluat käyttää virtuaalikoneen suorittamiseen. Valitse sinulle tuttu virtuaaliohjelmisto kolmesta saatavilla olevasta (VMware, VirtualBox ja Microsoft Virtual PC) ja napsauta sitten Seuraava -painiketta (olemme valinneet Oracle VirtualBoxin).

7 . Kirjoita Ominaisuudet -sivulle virtuaalikoneesi nimi ja muuta muistipaikkaa ennen painikkeen painamista Seuraava .

8 . Seuraavassa ikkunassa voit muuttaa virtuaalilevyjen ominaisuuksia. Napsauta Seuraava -painiketta siirtyäksesi oletusarvoon.

9 . Tässä näytössä sinun on määritettävä sijainti, johon haluat tallentaa virtuaalikoneen. Olet melkein valmis. Napsauta Seuraava -painiketta uudelleen aloittaaksesi virtuaalikoneen luomisen.

10 . Windows -asemassa olevan tiedon määrästä riippuen se voi kestää muutamasta minuutista tuntiin. Kun prosessi on valmis, asenna virtuaalikone ja avaa virtuaalikone napsauttamalla sopivaa vaihtoehtoa. Olet valmis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up