▷ Kuinka tehdä Windows 10 -tehtäväpalkista täysin läpinäkyvä (100%) ◁

Windows 10 -tehtäväpalkki ei ole läpinäkyvä oletusasetuksilla. Vaikka tehtäväpalkista on mahdollista tehdä läpinäkyvä Asetukset -sovelluksen mukautusosiossa, tehtäväpalkista ei voi tehdä 100% läpinäkyvää tai säätää läpinäkyvyyttä haluamallasi tavalla.

Windows 10 -tehtäväpalkkia voidaan muokata eri tavoilla. Vaikka on olemassa sovelluksia, jotka tekevät Käynnistä -valikon ja tehtäväpalkin täysin läpinäkyväksi, useimmat niistä eivät ole yhteensopivia Windows 10: n kanssa. Jos kuitenkin haluat säätää tehtäväpalkin läpinäkyvyyttä tai tehdä tehtäväpalkin tehtävistä 100% läpinäkyviä, Shell on ihanteellinen ohjelmisto työhön.

Ennen kuin alat ihmetellä, kerromme sinulle, että sinun ei välttämättä tarvitse aktivoida Classic Shellin Käynnistä -valikkoa tehtäväpalkin läpinäkyvyyden säätämiseksi.

Classic Shellin avulla voit helposti säätää tehtäväpalkin opasiteettia ja jopa lisätä lasitehosteen tehtäväpalkkiin sen ulkonäön parantamiseksi. Voit säätää tehtäväpalkin läpinäkyvyyttä noudattamalla alla olevia ohjeita.

Kuten jo sanottu, jos haluat säilyttää alkuperäisen Windows 10: n Käynnistä -valikon, voit tehdä sen määrittämällä asetukset asentamaan vain Käynnistä -valikon ja sen asetukset.

Indeksi

  Tee tehtäväpalkista 100% läpinäkyvä tai säädä läpinäkyvyyden tasoa

  Vaihe 1: Käy tällä Classic Shell -sivulla ja lataa uusin saatavilla oleva versio.

  Vaihe 2: Suorita asennustiedosto ja poista käytöstä kaikki vaihtoehdot paitsi Käynnistä -valikko ja Classic Shell -päivitys, kun näet seuraavan näytön, jos aiot käyttää ohjelmaa vain tehtäväpalkin läpinäkyvyyden säätämiseen.

  Vaihe 3: Kun ohjelma on asennettu, näyttöön tulee seuraava näyttö. Napsauta välilehteä Säätimet ja valitse sitten alla olevassa kuvassa näkyvät vaihtoehdot, jos haluat jatkaa alkuperäisen Windows 10: n Käynnistä -valikon käyttöä aktivoimatta Classic Shell -aloitusvalikkoa.

  Ja jos haluat käyttää Classic Shellin Käynnistä -valikkoa, valitse yksi käytettävissä olevista tyyleistä ja jatka sitten seuraavaan vaiheeseen.

  Vaihe 4: Klikkaa Windows 10: n Asetukset -välilehdellä , valitse Mukauta tehtäväpalkki -ruutu, jos sitä ei ole jo valittu, valitse Läpinäkyvä tehtäväpalkin osana ja säädä peittävyyttä syöttämällä arvo 0-100. Jos haluat lisätä sumennustehosteen, valitse Lasi -vaihtoehto.

  Ota muutos käyttöön napsauttamalla OK -painiketta.

  Voit myös haluta lukea kuinka muuttaa Windows 10 -tehtäväpalkin oppaan väriä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up