▷ Lataa ILMAINEN Play -kauppa Windows 10: lle vuonna 2020 EASY!

Google Play Kauppa on vain Googlen sovelluskauppa, jonka kautta voimme pitää laitteemme ajan tasalla; Siitä lähtien se toimii uusien sovellusten, päivitysten, uutisten, sisällön ja muun latauskeskuksena. Siksi ei ole harvinaista, että tämä ihana myymälä laajennetaan muihin hieman monimutkaisempiin käyttöjärjestelmiin; Tämän vuoksi puhumme tänään hieman siitä, mikä se on ja miten Google Play -kauppa asennetaan Windows 10: een.

Mistä Google Play -kaupassa oikein on kyse?

Ennen kuin puhutaan miten lataa Play Store ilmaiseksi PC: lle meidän on tarkennettava hieman, mitä Google Play on. Kuten mainitsimme johdannossa, se on yksi tärkeimmistä sovelluskaupoista maailmanlaajuisesti; Vaikka se ei välttämättä ole ainoa, siitä on tullut erittäin kuuluisa kuulumisesta suurimpaan Androidin edustamaan yritykseen. Lisäksi AppStoren jälkeinen kauppa sisältää parhaat suojausprotokollat ​​virusten aiheuttamien vahinkojen välttämiseksi. jota arvostetaan suuresti ottaen huomioon nykyiset mahdolliset uhat.

Itse asiassa tästä kaupasta voit ladata ilmaisia ​​sovelluksia sekä ostaa maksullisia ilman ongelmia. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen käyttöliittymän sovellusten päivittämiseen jopa automaattisesti. Siksi ei ole yllättävää, että tänään haluamme, että Play -kauppa on kaikissa tietokoneissamme, mukaan lukien tietokone. Tämän vuoksi puhumme siitä, miten voit ladata Play Kaupan ilmaiseksi PC: lle.

Onko Play -kauppa mahdollista Windows 10: ssä?

Vastaus tähän kysymykseen on kyllä, tekniikan ihmeiden ansiosta nyt on mahdollista tehdä lähes kaikki. Kuitenkin vain koska se on mahdollista, se ei tarkoita, että se olisi yhtä helppoa kuin lataaminen. Itse asiassa Play Kaupan lataamiseksi Windows 10: een on asennettava Android -emulointiohjelma. Joka on pohjimmiltaan ohjelma, joka kykenee simuloimaan Android -käyttöjärjestelmää Windowsissa; eräänlaisena virtuaalimobiilina, josta voit ladata sovelluksia.

Emulaattorin hankkiminen

Android -emulaattorit ovat paljon yleisempiä kuin uskomme, mutta kaikkia niitä ei suositella. Tässä tapauksessa yksi parhaista vaihtoehdoista on epäilemättä BlueStacks, koska se tarjoaa markkinoiden parhaan vakauden ja turvallisuuden.. Sen voi ladata täysin ilmaiseksi viralliselta verkkosivustolta; Tiedoston koko on noin 540 megatavua, joten lataus voi kestää jonkin aikaa, mutta ei liian kauan.

Nyt, jotta voit ladata Play Kaupan Windows 10: een, sinun on asennettava emulaattori oikein; Kun avaat sen ensimmäisen kerran, se kestää yleensä useita minuutteja, koska sinun on valmisteltava koko käyttöliittymä. On myös tärkeää huomauttaa, että tämä ohjelma kuluttaa resursseja, mikä on loogista, koska se on käyttöjärjestelmä toisen sisällä.

Play Kaupan käyttäminen Windowsissa

Kun olet suorittanut emulaattorin asennuksen, seuraavat vaiheet ovat hyvin yksinkertaisia, sinun on vain määritettävä kauppa. Kun avaat BlueStacksin, näet automaattisesti Google Play -kaupan kuvakkeen, jota sinun on painettava avataksesi; anna sitten Google -tilin tiedot kirjautuaksesi kauppaan. Tämän jälkeen sinulla on täysi pääsy kaikkiin tämän valtavan myymälän sovelluksiin.

Tällä tavalla voit nauttia kaikista sovelluksista, joita sinulla voisi olla matkapuhelimellasi, myös tietokoneellasi; mikä on suuri etu, koska se parantaa yhteyksiäsi suuresti. Voit esimerkiksi ladata viestisovelluksia, kuten WhatsApp, ja liittää ne mihin tahansa matkapuhelinnumeroon; Siten sinulla voi olla toinen tili kavereillesi tai yksinkertaisesti pysyä yhteydessä. Onneksi lähes kaikki sovellukset ovat yhteensopivia tietokoneella käytettäväksi, vaikka niiden on mukautettava tarkkuuttaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Play Kaupan lataaminen Windows 10: een on nyt täysin mahdollista Android -emulaattorien ansiosta; Niistä epäilemättä BlueStacks erottuu siitä, että se on yksi ensimmäisistä ja puolestaan ​​täysin turvallinen. Vaikka sinun on pidettävä mielessä, että se on ohjelma, joka vaatii resursseja, sitä ei pitäisi asentaa kovin vanhoille tietokoneille; itse asiassa sinulla on oltava vähintään 2 Gt RAM -muistia normaalikäyttöön. Jos noudatat tätä, voit muuttaa tietokoneesi nopeasti matkapuhelimeksi. Nauti!

Indeksi
  1. Mistä Google Play -kaupassa oikein on kyse?
    1. Onko Play -kauppa mahdollista Windows 10: ssä?
    2. Emulaattorin hankkiminen
    3. Play Kaupan käyttäminen Windowsissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up