▷ Lataa Microsoft Paint Windows 10: lle Windows -kaupasta ◁

Edellisessä artikkelissamme Microsoft Paint, joka ei ole esillä Windows 10 Creators Update -artikkelissa, kerroimme sinulle Microsoftin päätöksestä poistaa klassinen Windows Paint -ohjelma kolmen vuosikymmenen takaa tulevasta Windows 10 Fall Creators -päivityksestä.

Microsoft poistaa Paint -ohjelman Windows 10 Fall Creators Update -päivityksestä, koska se uskoo, että suurin osa Paint -ohjelman ominaisuuksista on uudessa Paint 3D -sovelluksessa.

Klassiseen Microsoft Paint -ohjelmaan on monia ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Kuvien muokkaamiseen voidaan asentaa ilmaisia ​​ohjelmia, kuten Paint.net ja GIMP. Itse asiassa nämä ilmaiset vaihtoehdot tarjoavat paljon enemmän kuin Microsoft Paint. Mutta on käyttäjiä, jotka edelleen suosivat klassista Paint-ohjelmaa kolmannen osapuolen sovelluksiin sen helppokäyttöisyyden vuoksi.

Lataa Microsoft Paint Windows Storesta

Koska Microsoft paljasti, että klassinen Paint -ohjelma ei ole osa tulevaa Windows 10 Creators Update -päivitystä, Paint -ohjelman ystävät ovat etsineet ratkaisuja Paintin asentamiseen ja käyttöön ottamiseen Windows 10 Fall Creators Update -päivityksessä.

Jos olet Paintin rakastaja ja haluat mieluummin käyttää sitä muiden sovellusten ja ohjelmien päällä, on hyviä uutisia. Microsoft sanoi tänään, että vaikka klassinen Paint -ohjelma poistetaan Windows 10 Fall Creators -päivityksestä, se on ladattavissa Windows Storesta. Lyhyesti sanottuna, et menetä suosikkiasi Microsoft Paintia Windows 10 Fall Creators -päivityksessä.

Toisin sanoen Microsoft Paint ei ole osa Windows 10 Fall Creators -päivitystä. Microsoft Paint voidaan kuitenkin ladata ja asentaa virallisesta Windows -kaupasta.

On epäselvää, päivittääkö Microsoft Paintin lisätäkseen uusia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Microsoft todennäköisesti tarjoaa Paintia sovelluksena muuttamatta ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Tiedämme vain, että Paint -ohjelma on edelleen Windows 10 -käyttäjien käytettävissä.

Paint -sovellus ei ole tällä hetkellä saatavilla Windows Storessa . Päivitämme tämän artikkelin, kun Microsoft lisää Paint -sovelluksen Windows Storeen.

Indeksi
  1. Lataa Microsoft Paint Windows Storesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up