▷ Lataa Nero 10: n ilmainen versio ◁

Noin vuosi sitten Nero yllätti kaikki julkaisemalla Nero BurnLite -ohjelmiston, joka on pienennetty versio suositusta Nero Burning -ohjelmistosta. Nero päivitti juuri ilmaisen levynpoltto -ohjelmistonsa Nero BurnLite versioon 10 ja on nyt ladattavissa.

Indeksi

  Ilmainen versio Nero 10: stä Windows 10: lle

  Uusin versio ilmainen Nero BurnLite Se on täysin yhteensopiva Windows 7: n, Windows 8: n ja uusimman Windows 10: n kanssa. Latauskoko on vain 31 Mt ja sen voi ladata alla olevasta linkistä.

  Tämä ilmainen Nero -ohjelmisto tarjoaa tietojen poltto- ja kopiointitoiminnot CD- ja DVD -levyille. Lisäominaisuuksia ja -toimintoja on saatavana, kun päivität Nero Burning ROM -levyksi tai Nero Multimedia Suite 10: ksi.

  Käyttöliittymä, kuten alla olevasta kuvasta näkyy, on helppo ymmärtää ja navigoida.

  Ilmainen polttotyökalu tukee Data CD (ISO, UDF, ISO / UDF) ja Data DVD (ISO, UDF, ISO / UDF) -levymuotoja ja CD-R-, CD-RW-, DVD ± R-, DVD ± RW-, DVD ± RW, DVD-RAM, DVD ± R DL.

  Kaiken kaikkiaan mukava apuohjelma Nerolta. Siitä huolimatta Windowsille on tehokkaampia ilmaisia ​​CD- / DVD -poltto -apuohjelmia. CDBurnerXP on yksi parhaista ilmaisista CD / DVD -poltto -ohjelmistoista Windowsille.

  Lataa ilmainen versio Nero 10: stä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up