▷ Lataa Windows 10 -teema Windows 7: lle ◁

Windows 10, kuten odotettiin ja Microsoft lupaa, toimitetaan Käynnistä -valikon kanssa. Työpöytää, tehtäväpalkkia, komentoriviä, selainta ja monia muita käyttöjärjestelmän alueita on parannettu tuottavuuden parantamiseksi.

Windows 10: n julkaisun jälkeen monet Windows 7- ja Windows 8 -käyttäjät ovat halunneet saada Windows 10: n ulkoasun Windows 7/8: ssa asentamalla visuaalisen tyylin (teeman). Ne, jotka etsivät hyvää Windows 10 -teemaa Windows 7: lle, ovat iloisia kuullessaan Windows 10 -teeman saatavuudesta Windows 7: lle.

Indeksi

  Windows 10: n visuaalinen tyyli Windows 7: lle

  Uusi Windows 10 -teema on ensimmäinen teema, joka on suunniteltu saamaan Windows 10: n ulkoasu Windows 7: ssä asentamatta muunnospaketteja. Uusi Windows 10 -teema Windows 7: lle on saatavana 32-bittisille ja 64-bittisille Windows 7 -järjestelmille sekä Windows 7 Service Pack 1: llä (SP1).

  Ennen kuin lataat ja asennat teeman, kuten luultavasti jo tiedät, sinun on asennettava UXStyle for Windows 10, jotta mukautettujen teemojen tuki voidaan ottaa käyttöön. Kun olet asentanut UXStyle -ohjelman, käy tämän artikkelin lopussa mainitussa latauslinkissä ladataksesi RAR -tiedoston, joka sisältää Windows 10 -teeman Windows 7: lle.

  RAR -paketti sisältää Windows 10 -teemat Windows 7: lle, shell32.dll -tiedostot 32- ja 64 -bittisille, ExplorerFrame.dll -tiedostot 32- ja 64 -bittisille, käynnistyspainikkeen kuva, taustakuvat ja tiedoston lukeminen.

  Käytä Käynnistä -painikkeen kuvaa Windows 7 Start Orb Changer -ohjelmalla.

  Ennen kuin otat käyttöön kolmannen osapuolen työkalun, suosittelemme, että luot manuaalisen järjestelmän palautuspisteen, jotta voit muuttaa kaikki muutokset nopeasti muutamalla hiiren napsautuksella.

  Siirry seuraavalle sivulle ladataksesi RAR -paketin, joka sisältää Windows 10 -teeman Windows 7: lle.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up