▷ Mihin ääninauhurisovellus tallentaa tiedostoja Windows 10: ssä? ◁

Windows 10 sisältää kymmeniä hyödyllisiä sovelluksia. Yksi niistä on äänitallennin. Kuten sovelluksen nimi viittaa, se on sovellus, joka tallentaa ääntä Windows 10 -laitteellesi.

Ääninauhurin avulla voit helposti tallentaa luentoja ja luokkahaastatteluja, kunhan tietokoneeseen on asennettu mikrofoni ja sopiva laiteajuri. Ääninauhurin avulla voit tallentaa ääntä lähes kolme tuntia tallennustiedostoa kohden. Sitä voidaan käyttää myös muiden sovellusten kanssa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää ääninauhuria tallentaaksesi musiikkia tai ääntä, jota tietokoneesi verkkoselain tai mediasoitin toistaa.

Mahdollisuus aloittaa tai jatkaa keskeytettyä tallennusta yhdellä napsautuksella, jakaa tallenteesi, tallentaa ja merkitä tallennuksen tärkeimmät hetket ovat tämän äänitallentimen kohokohtia Windows 10: ssä. Lisäksi sen avulla voit toistaa, leikata ja nimetä uudelleen tallenteita.

Jos käytät usein äänitallenninta Windows 10 -laitteellasi, tiedät todennäköisesti paikan, johon ääninauhuri tallentaa tallenteet. Mutta monet käyttäjät eivät ole varmoja siitä, mihin Ääninauhuri -sovelluksella tallennetut tiedostot tallennetaan Windows 10 -tietokoneeseen.

Jos mietit sijaintia, johon äänitallenteet tallennetaan Windows 10: ssä, löydät tallenteet seuraavista sijainneista.

Indeksi
  1. Tallentimien sijainti Windows 10: ssä
  2. Kuinka voin muuttaa äänitallentimien oletussijaintia?

Tallentimien sijainti Windows 10: ssä

Jos kirjaudut Windows 10: een Microsoft -tilillä, Voice Recorder luo uuden äänitallentimen kansion OneDriven Asiakirjat -kansioon ja tallentaa kaikki tallenteet sinne. Toisin sanoen kaikki äänitallentimella tehdyt tallenteet ovat käytettävissä siirtymällä kohtaan

C: NUsersUserNameUnDriveDocumentsDocuments Äänitallenteet

Yllä olevassa polussa "C" on asema, johon Windows 10 on asennettu ja Käyttäjänimi on käyttäjätilisi nimi.

Ja jos käytät paikallista käyttäjätiliä Microsoft -tilin sijasta, voit käyttää kaikkia tallenteita siirtymällä seuraavaan paikkaan:

C: OURUserUserNameDocumentsSound -tallenteet

Korvaa yllä olevassa polussa "C" Windows 10 -aseman kirjaimella ja UserName paikallisen käyttäjätilisi nimellä.

Äänitallenteet -kansioon ei tarvitse siirtyä manuaalisesti. Ääninauhurisovellus tarjoaa mahdollisuuden päästä äänitallennuskansioon. Kun sovellus on auki, napsauta kolmea pistettä (oikeassa alakulmassa) ja valitse sitten Avaa tiedoston sijainti.

Kuinka voin muuttaa äänitallentimien oletussijaintia?

Tällä hetkellä äänitallennin ei tue tallennusten oletussijainnin muuttamista. Microsoft voi lisätä tämän ominaisuuden äänitallentimen tuleviin versioihin, mutta nykyisessä versiossa (10.1607.1891.0) ei ole tällaista vaihtoehtoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up