▷ Pikanäppäin Windows 10: n sammuttamiseksi tai horrostilan tallentamiseksi ◁

Useimmat meistä sammuttavat tietokoneemme päivän päätteeksi tai vähintään kerran päivässä. Vaikka Windows -tietokoneen sammuttaminen tai uudelleenkäynnistys on aina ollut vain muutaman napsautuksen asia, huomattava osa PC -käyttäjistä käyttää pikanäppäimiä tietokoneiden sammuttamiseen, uudelleenkäynnistämiseen, keskeyttämiseen tai lepotilaan.

Tässä oppaassa tarkastelemme kaikkia mahdollisia tapoja sulkea, käynnistää uudelleen, keskeyttää tai lepotila Windows 10 -tietokoneen avulla pikanäppäimillä.

Pikanäppäin numero 1 sammuttaa / käynnistää / nukuttaa Windows 10

Indeksi

  Käytä Windows -logoa + X> U> U

  Tämä pikanäppäin hyödyntää Tehokäyttäjä -valikon virranhallintavaihtoehtoa, joka tulee näkyviin, kun painat Windows -logoa ja X -näppäimiä. Näin voit sulkea Windows 10: n käyttämällä Windows -logoa + X> U> U -näppäimiä.

  Vaihe 1: Paina näppäimiä samanaikaisesti Windows -logo ja Minä näppäimistöstä nähdäksesi Power User -valikon alla olevan kuvan mukaisesti.

  Vaihe 2: Kun edistyneen käyttäjän valikko on auki, paina näppäintä. TAI kirjautumis-, sammutus-, uudelleenkäynnistys-, lepotila- ja lepotila -asetuksia.

  Vaihe 3: Lopuksi paina vielä kerran näppäintä TAI sammuttaaksesi Windows 10: n näppäimistöllä. Siinä kaikki!

  Jos haluat suorittaa uudelleenkäynnistyksen sulkemisen sijasta, paina R paina U. vastaavasti H lepotilaan ja paina S siirtääksesi tietokoneen lepotilaan.

  Pikanäppäin numero 2 sammuttaa / käynnistää / nukuttaa Windows 10

  Alt + F4

  Jos et halua käyttää yllä mainittuja pikanäppäimiä Windows 10: n sammuttamiseen, uudelleenkäynnistämiseen tai lepotilaan, voit käynnistää sammutuksen / uudelleenkäynnistyksen / uloskirjautumisen käyttämällä perinteistä pikanäppäintä Alt + F4.

  Näin voit käyttää Alt + F4 -näppäintä Windows 10: n sammuttamiseen, uudelleenkäynnistämiseen tai sammuttamiseen

  Vaihe 1: Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat, jos haluat sulkea tai käynnistää Windows 10 -tietokoneen uudelleen.Ja jos haluat asettaa tietokoneen lepotilaan tai horrostilaan, paina näppäimiä samanaikaisesti Windows -logo ja M minimoidaksesi kaikki käynnissä olevat ohjelmat.

  Vaihe 2: Paina näppäimiä samanaikaisesti Alt ja F4 nähdäksesi Sammuta -valintaikkunan. Huomaa, että joissakin tietokoneissa sinun on ehkä painettava Alt , Fn ja F4 nähdäksesi sulkemisvalintaikkunan.

  Vaihe 3: Kun näet sulkemisvalintaikkunan, paina näppäintä. Tulla sisään Voit sammuttaa Windows 10: n käynnistääksesi uudelleen, siirtyäksesi lepotilaan tai nukkumaan valitsemalla oikea vaihtoehto ylä- ja alanuolinäppäimillä ja painamalla sitten Enter -näppäintä.

  Pikanäppäin numero 3 sammuttaaksesi, nukkumaan, käynnistämään uudelleen tai lepotilaan Windows 10: n

  Koska Käynnistä -valikossa on myös virtapainike, voimme käyttää sitä uudelleenkäynnistykseen, sammuttamiseen, lepotilaan tai lepotilaan.

  Vaihe 1: Paina näppäintä Windows -logo näppäimistöstä avataksesi Käynnistä -valikon.

  Vaihe 2: Paina nuolinäppäintä ylöspäin kaksi kertaa navigoidaksesi vaihtoehtoon Virta . Lehdistö Esitellä tarkastella lepotila-, lepotila-, sammutus- ja uudelleenkäynnistysvaihtoehtoja.

  Vaihe 3: Valitse jälleen oikea vaihtoehto avulla edellä ja alas nuolinäppäimillä ja paina sitten Tulla sisään näppäintä.

  Käytätkö pikanäppäimiä Windows 10 -tietokoneen sammuttamiseen, keskeyttämiseen, lepotilaan tai uudelleenkäynnistämiseen?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up