▷ Windows XP, Vista ja Windows 7 korjaus ilman asennus -CD- / DVD -levyä ◁

Toisin kuin Windows 7, sen vanhemmat versiot Vista ja XP eivät salli järjestelmän korjauslevyn luomista. Monilla meistä ei ole asennuslevyä Vista- tai XP -asennustemme korjaamiseen. Jos olet Windows Vista -käyttäjä, voit aina ladata Vistan korjauslevyn ilmaiseksi korjataksesi Vista -käynnistyksen ja muut ongelmat.

XP: lle ei kuitenkaan ole saatavana sellaisia ​​vaihtoehtoja, koska sinun on käytettävä asennuslevyllä olevaa oletusarvoista korjausvaihtoehtoa. Aloittelevien käyttäjien on aina vaikea korjata Windows XP: n käynnistysongelmia tai asennusongelmia asennus -CD: n kanssa tai ilman sitä, joten meillä on loistava ratkaisu Windows XP: n käynnistysongelmien korjaamiseen ilman asennus -CD -levyä.

Huomaa, että voit käyttää tätä opasta myös Windows Vistan ja Windows 7: n korjaamiseen. Tässä oppaassa käytämme yksinkertaista ilmaista työkalua nimeltä "Paragon Rescue Kit", joka auttaa sinua korjaamaan useimmat Windowsin käynnistysongelmat.

Tämän ilmaisen ohjelman kauneus on, että se tarjoaa sinulle yksinkertaisen vaiheittaisen graafisen käyttöliittymän Windows-ongelmien korjaamiseen. Korjaa Windows ilman asennuslevyä noudattamalla alla olevia ohjeita.

Indeksi

  Korjaa Windows Windows 7 / Vista ilman uudelleenasennusta

  1 . Sinun on ensin ladattava Paragon Rescue Kit -ohjelmisto. Asennustiedosto on 45 Mt ja se on ladattavissa ilmaiseksi cnet -latauskeskuksesta.

  2 . Käynnistä asennus, niin näet ohjatun pakkauksen purkamisen ja polttamisen. Kuten otsikko viittaa, sen avulla voit polttaa pelastussarjan kuvan CD / DVD -levylle. Sinun on rekisteröitävä tämä ohjelma, jotta saat ilmaisen tuotetunnuksen ja sarjanumeron. Napsauta vain annettua linkkiä ja kirjoita nimesi ja sähköpostitunnuksesi saadaksesi avaimen ja rekisteröintinumeron.

  3 . Kun pelastussarja on käyttövalmis, voit käyttää pelastus -CD- / DVD -levyä millä tahansa tietokoneella.

  4 . Aseta käynnistettävän CD-levyn esipoltettu ISO-kuva asemaan ja käynnistä tietokone uudelleen. Odota muutama sekunti nähdäksesi Rescue Kit -ohjelman ensimmäisen näytön (katso alla oleva kuva). Jos et voi käynnistää Rescue Kit -ohjelmaa, varmista, että olet asettanut oletuskäynnistysprioriteetin BIOS -CD- / DVD -asemassa.

  5 . Siirry päävalikkoon valitsemalla normaalitila.

  6 . Päävalikossa näet seuraavat vaihtoehdot:

  # Ohjattu tiedostonsiirtotoiminto

  # Käynnistyskorjain

  # Palauta osio

  # Record Saver

  # Käynnistä tietokoneesi uudelleen

  # Vinossa

  7 . Kun meidän on korjattava käynnistysongelma, valitse Boot Corrector -vaihtoehto nähdäksesi käynnistyksen korjausvaihtoehdot:

  # Etsi kelvollisia Windows -asennuksia

  # Pääkäynnistystietueen korjaus

  # Osion käynnistystietueiden korjaaminen

  # Osion parametrien muuttaminen

  # Käynnistysparametrien korjaus (boot.ini, BCD)

  Kun olemme täällä korjaamassa Windowsin käynnistysongelmaa, valitse ensin "Korjaa pääkäynnistystietue" -vaihtoehto ja korjaa pääkäynnistystietue noudattamalla näytön ohjeita. Ja jos olet kadottanut boot.ini- tai BCD -virheitä, valitse viimeinen vaihtoehto (Korjaa käynnistysparametrit).

  Voit aina napsauttaa Ohje -painiketta löytääksesi lisätietoja ohjelman vaihtoehdoista.

  8 . Kun olet valmis, palaa päävalikkoon napsauttamalla Valmis -painiketta.

  9 . Poista CD -levy ja käynnistä tietokone uudelleen napsauttamalla Käynnistä tietokone uudelleen -vaihtoehtoa.

  Windows 7 -käyttäjät voivat aina katsoa Windows 7 -käynnistyksen korjaustyökaluoppaastamme kuinka korjata Windows 7 -käynnistysongelmat.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up