✅ Korjaa verkkotunnusten syöttövirhe Windows 10: ssä

Korjaa Windows 10 -verkkotodistusten syöttövirhe: Jos olet Windows-käyttäjä, olet ehkä nähnyt "Verkkotiedot" -ponnahdusikkunan, suojausnäytön, joka kehottaa sinua antamaan käyttäjänimesi ja salasanasi. Kirjaudu sisään Windows- / Microsoft-tilille. Verkkotietojen ikkuna avautuu, kun yrität muodostaa yhteyden useampaan kuin yhteen tietokoneeseen jakaaksesi tiedostoja tai käyttääksesi tietoja. Varmista verkon kirjautumistietonäytössä, että et saa jakaa tai käyttää tietoja toisesta järjestelmästä aina, ellei se ole kirjautumistiedoillasi vahvistettu.

Poppi näkyy niiden käyttäjien turvallisuuteen liittyvistä huolenaiheista, jotka varmistavat heidän yksityisyytensä ja tietonsa. Koska tämä ominaisuus on erittäin tärkeä, se on oletusarvoisesti käytössä. Yksinkertaisesti englanniksi, jos haluat käyttää muiden käyttäjien tietokoneiden tiedostoja ja tietoja, sinulla on oltava verkkotiedot kirjautumiseen ja henkilöllisyytesi vahvistamiseen. Siksi, jos kohtaat virheen verkkotunnusten syöttämisessä Windows 10: ssä, älä huoli, koska tässä oppaassa on useita tapoja ratkaista ongelma kokonaan.

Indeksi

  Korjaa verkon käyttöoikeustietojen syöttövirhe Windows 10: ssä

  Muista luoda palautuspiste, jos jokin menee pieleen.

  Tapa 1 - Microsoft -tilin käyttäjätunnus ja salasana

  Yleensä Microsoft -tilin käyttäjätunnusta ja salasanaa käytetään lähes kaikkien Microsoft -laitteiden ja -palvelujen käyttämiseen. Tällä käyttäjätunnuksella ja salasanalla pääset käsiksi useimpiin tiedostoihin, valokuviin ja tietoihin. On havaittu, että kun pyydät verkkotunnuksia, voit yrittää käyttää Microsoft -tilin käyttäjänimeä ja salasanaa paikallisen tilin käyttäjänimen ja salasanan sijasta.

  Tapa 2 - Anna Windowsin hallita HomeGroup -yhteyksiä

  Kotiryhmä on Windows 10: n ominaisuus, jonka avulla laitteet voivat jakaa resursseja muiden paikallisen verkon laitteiden kanssa. Jos tämä ominaisuus on poistettu käytöstä, Windows 10: ssä ilmenee verkkotunnusten syöttövirhe. Mutta älä huoli, voit ottaa tämän ominaisuuden helposti käyttöön noudattamalla alla olevia ohjeita:

  1. Hae Windowsin hakupalkista "Jakamisen lisäasetukset" ja valitse sitten Hallitse lisäjakoasetuksia.

  2.Napsauta alanuolta laajentaaksesi yksityisen osion.

  3. Valitse nyt Salli Windowsin hallita kotiryhmäyhteyksiä (suositus).

  4. Lopuksi tallenna muutos napsauttamalla Tallenna muutokset -painiketta.

  Jos verkko, jota yrität käyttää, on julkinen, sinun on muutettava se yksityiseksi tämän oppaan avulla.

  Tapa 3 - Tarkista, että IP -osoitteesi on mainittu oikein

  IP -osoite on erityinen numero, joka on annettu eri tietokoneisiin yhdistetyille laitteille, kuten tulostimille, reitittimille ja modeemeille. Sallii laitteiden muodostaa yhteyden ja kommunikoida keskenään järjestelmässä. On varmistettava, että IP -osoite on asetettu staattiseksi, koska havaitaan, että IP -osoitteen asettaminen asetukseksi Automaattinen / Dynaaminen voi aiheuttaa virheen verkon tunnistetiedoissa.

  1.Etsi Ohjauspaneeli Windows -hausta ja napsauta sitä hakutuloksessa.

  2. Napsauta Verkko- ja jakamiskeskus.

  3.Verkko- ja jakamiskeskus -ikkunassa napsauta nykyistä Wi -Fi -yhteyttä.

  4.Napsauta nyt Wi-Fi-tilaikkunassa Ominaisuudet-painiketta.

  5.Valitse "Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)" ja napsauta sitten Properties (Ominaisuudet) -painiketta.

  Valitse sitten Hae IP -osoite automaattisesti ja Hae DNS -palvelimen osoite automaattisesti -ruutu.

  7. Tallenna muutos napsauttamalla OK -painiketta.

  Toivottavasti korjaat virheen verkkotunnusten syöttämisessä Windows 10: ssä tällä menetelmällä. Jos ongelma kuitenkin jatkuu, voit kokeilla toista menetelmää.

  Tapa 4 - Anna tietokoneen nimi

  Toinen tapa ratkaista tämä virhe on kirjoittaa käyttäjänimi -kenttään sen tietokoneen nimi, jota yrität käyttää. Jos esimerkiksi yrität käyttää tietokonetta A ja käyttäjä on B, sinun on annettava käyttäjätunnus AB käyttäjätunnuskenttään.

  Tapa 5 - Poista PIN -koodi

  Joskus PIN -koodin käyttäminen Windowsin kirjautumismenetelmänä aiheuttaa järjestelmän verkkotunnusongelmia järjestelmässä. On muitakin tapoja pitää laite turvassa salasanalla. Siksi voit poistaa PIN-koodin tilapäisesti käytöstä kirjautumismenetelmänä.

  1. avaa Asetukset painamalla Windows -näppäintä + I ja valitse sitten Tilit.

  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Kirjautumisasetukset.

  3.PIN -koodissa paina Poista -painiketta, jos haluat poistaa PIN -koodin käytöstä kirjautumisvaihtoehtona.

  4.Windows pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi, antamaan Microsoft -tilisi salasanan ja napsauttamalla OK.

  Tapa 6 - Lisää toisen tietokoneen verkkotiedot Credential Manageriin

  Windows Credential Manager on paikka, johon kaikki salasanasi tai kirjautumistietosi tallennetaan. Windows tallentaa sen paikalliseen tietokoneeseen ja muihin saman verkon tietokoneisiin. Suurin osa kirjautumistiedoista on tallennettu Credential Manageriin.

  1. Avaa haku painamalla Windows -näppäintä + S, kirjoita sitten tunnistetiedot ja napsauta hakutuloksessa "Credential Manager".

  Huomautus: Voit käyttää Credential Manageria myös avaamalla Ohjauspaneeli> Käyttäjätilit> Credential Manager.

  2.Kun olet Credential Managerin sisällä, valitse "Windows Credentials".

  3.Napsauta Windowsin tunnistetiedoissa Lisää Windowsin tunnistetiedot.

  Tässä sinun on annettava yhdistettävän tietokoneen tietokoneen nimi, käyttäjänimi ja salasana.

  5. Tallenna muutokset napsauttamalla OK.

  Kun olet lisännyt yllä olevat kirjautumistiedot Credential Manageriin, voit korjata Enter network credential -virheen.

  Toivottavasti kaikki edellä mainitut menetelmät auttavat sinua korjaamaan ongelmat. On kuitenkin aina suositeltavaa yrittää ensin selvittää ongelmien syy, jotta voit helposti valita parhaan tavan korjata ongelma.

  Toivon, että tämä artikkeli oli hyödyllinen ja että voit nyt helposti korjata syöttöverkon kirjautumistietovirheen Windows 10: ssä, mutta jos sinulla on vielä kysymyksiä tästä opetusohjelmasta, voit kysyä heiltä kommenttiosassa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up