✅ Korjaussovellus ei voinut käynnistyä oikein (0xc000007b)

Sovelluksen korjaaminen ei käynnistynyt oikein (0xc000007b): Sovellusvirhe 0xc000007b on yleinen virhekoodi, joka voi ilmestyä, kun yrität avata sovelluksen Windows 10: ssä. Kun avaat joitain pelejä tai sovelluksia, jotka ovat riippuvaisia ​​DirectX: stä, se varmasti saat virheilmoituksen "Sovellus ei voinut käynnistyä oikein (0xc000007b)". Yleensä tämä tapahtuu, kun olet päivittänyt Windowsin tai juuri asentanut uuden päivityksen.

Mitä sovellusvirhe 0xc000007b todella tarkoittaa?

Tämä virhekoodi 0xc000007b viittaa virheelliseen kuvamuotoon. Tämä virhekoodi tarkoittaa kuitenkin sitä, että yrität ajaa ohjelmaa, joka on tarkoitettu toimimaan 64-bittisen Windows-käyttöjärjestelmän kanssa 32-bittisessä käyttöjärjestelmässä. On myös pari muuta syytä, miksi näin voi tapahtua, varsinkin jos tiedät, että sinulla on 64-bittinen käyttöjärjestelmä tai olet pystynyt suorittamaan ohjelman aiemmin. Joten tuhlaamatta aikaa, katsotaan kuinka korjata sovellus epäonnistui käynnistymään oikein (0xc000007b) alla olevan vianetsintäoppaan avulla.

Indeksi

  Sovelluksen korjaaminen ei käynnistynyt oikein (0xc000007b)

  Ennen kuin teet mitään, yritä käynnistää tietokone uudelleen ja katso, ratkaiseeko tämä ongelman. Jos näet edelleen sovellusvirheen 0xC000007b, jatka oppaan kanssa.

  Muista luoda palautuspiste, jos jokin menee pieleen.

  Tapa 1: Suorita sovellus järjestelmänvalvojana

  Voit korjata tämän ongelman napsauttamalla sovelluksesi .exe-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Suorita järjestelmänvalvojana. Joskus sovelluksen suorittaminen järjestelmänvalvojan oikeuksilla voi helposti korjata tämän ongelman, joten katsotaan kuinka se tehdään tuhlaamatta aikaa.

  Napsauta hiiren kakkospainikkeella sovelluskuvaketta ja valitse Ominaisuudet, valitse Yhteensopivuus-välilehti ja valitse Suorita tämä ohjelma järjestelmänvalvojana.

  Tapa 2: Suorita sovellus yhteensopivuustilassa

  Jos sovelluksen suorittaminen järjestelmänvalvojan oikeuksilla ei ratkaise ongelmaa, voit aina yrittää käyttää sovellusta yhteensopivuustilassa, joka saattaa korjata sovellusvirheen 0xc000007b, koska saattaa olla mahdollista, että sovellus ei ole uusimman Windows -version kanssa yhteensopiva.

  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sovelluksen .exe-tiedostoa ja valitse Ominaisuudet.

  2.Siirry yhteensopivuus -välilehteen ja napsauta "Suorita yhteensopivuuden vianmääritys".

  3.Ja valitse sitten "Testaa suositellut asetukset", jonka jälkeen voit testata sovellustasi tai painaa vain seuraavaa painiketta.

  4. Ja jos yllä oleva ei auttanut sinua, voit valita yhteensopivuustilan manuaalisesti avattavasta valikosta "Windows XP".

  5. Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä ja sitten OK.

  Tapa 3: Asenna sovellus uudelleen

  Poista sovellus ja asenna se uudelleen, mutta ennen sitä sinun on toimittava seuraavasti:

  1. Varmista, että asennat sovelluksen järjestelmäosioon (C :), koska sovellus saattaa palauttaa virheen, jos se on asennettu loogiseen osioon.

  Yritä myös sammuttaa virustentorjuntaohjelma ennen asennusta.

  Huomautus: skannaa ohjelmatiedosto ennen virustentorjunnan poistamista käytöstä.

  Tapa 4: Asenna DirectX uudelleen

  Jos C ++ -asennusvirhe ilmenee, poista C ++ -moduulit järjestelmästä ja asenna ne uudelleen. Asenna DirectX 11 ja uusin Microsoftin .NET -kehys.

  a) Lataa C ++

  b) Lataa DirectX 11

  c) Lataa .NET Framework

  d) Lataa suorituksenaikainen asennusohjelma DirectX -loppukäyttäjille

  Tapa 5: Asenna tai korjaa .NET Framework

  Jos järjestelmässäsi oleva .NET -kehys on vanhentunut, se voi aiheuttaa lukuisia ongelmia, ja varmista, että sinulla on uusin versio, vain menemällä Microsoftin verkkosivustolle ja lataamalla .Net -kehikon uusin versio. asentaja tarjoaa mahdollisuuden korjata .NET Framework alkuperäiseen tilaansa. Tarkista, auttaako tämä ratkaisemaan virheen "Sovellus ei käynnistynyt oikein (0xc000007b)".

  Tapa 6: Korvaa 32-bittinen xinput1_3.dll sopiva versio

  0xc000007b Sovellusvirhe ilmenee, kun xinput1_3.dll -tiedosto vioittuu tai korvataan toisella versiolla, joka osoittautuu yhteensopimattomaksi. Voit korvata 32-bittisen xinput1_3.dll-tiedoston sopivalla versiolla seuraavasti:

  Lataa 32-bittinen xinput1_3.dll-tiedosto ja pura se.

  HUOMAUTUS: Ennen kuin teet mitään, sinun on ensin tehtävä varmuuskopio alkuperäisestä xinput1_3.dll -tiedostosta (jonka pitäisi sijaita täällä: C: WindowsSysWOW64) ja jos jokin ei mennyt suunnitellusti, voit aina palauttaa sen.

  2.Kopioi purettu xinput1_3.dll -tiedosto ja siirry sitten kohtaan C: WindowsSysWOW64 ja liitä tiedosto sinne.

  3. Kopioi ja vaihda -vaihtoehto pyydettäessä.

  Tapa 7: Asenna kaikki Microsoft Visual C ++ -suorituspaketit uudelleen

  Microsoft Visual C ++ ajonaikaiset paketit ovat olennainen osa Windows -sovellusten käyttöä, joten niiden uudelleenasentaminen saattaa korjata Sovellus ei voinut käynnistyä oikein (0xc000007b) -virheen. Varmista, että lataat Visual C ++ -paketit järjestelmäarkkitehtuurisi mukaisesti (32 -bit tai 64-bittinen).

  Huomautus: Ennen kuin teet mitään luetelluista vaiheista, sinun on luotava järjestelmän palautuspiste. Jos jokin menee pieleen, voit helposti palata edelliseen tilaan. Jos et tiedä miten se tehdään, lue edellinen artikkelini järjestelmän palautuspisteen luomisesta.

  1.Mene ensin ohjauspaneeliin ja napsauta Poista ohjelma.

  2. Poista kaikki Microsoft Visual C ++ -paketit kokonaan tietokoneesta. Käynnistä sen jälkeen tietokone uudelleen.

  3.Kun järjestelmä käynnistyy uudelleen, mikään paketeista ei ole siellä, siirry Microsoftin viralliselle lataussivulle.

  4.Lataa ja asenna jokainen niistä, ja jos jokin niistä ei asennu, ohita ne ja asenna seuraava. Tietokone käynnistyy uudelleen useita kertoja asennuksen aikana, joten ole kärsivällinen.

  Tapa 8: Suorita tarkistuslevy

  1.Paina Windows -näppäintä + X ja valitse sitten Komentokehote (Järjestelmänvalvoja).

  2. kirjoita seuraava cmd ja paina Enter:

  Sfc / scannow sfc / scannow / offbootdir = c: / offwindir = c: windows (Jos yllä oleva epäonnistuu, kokeile tätä)

  3. Odota, että yllä oleva prosessi on valmis, ja kirjoita seuraava komento ja paina Enter:

  chkdsk C: / F / R / X

  Huomautus: Varmista, että käytät sen aseman kirjainta, johon Windows on tällä hetkellä asennettu. Myös yllä olevassa komennossa C: on asema, jolla haluamme suorittaa tarkistuslevyn, / f edustaa lippua, joka chkdsk antaa luvan korjata asemaan liittyvät virheet, / r antaa chkdsk: n etsiä huonoja sektoreita ja suorittaa palautuksen y / x kehottaa tarkistuslevyä irrottamaan aseman ennen prosessin aloittamista.

  4. Sulje komentorivi ja käynnistä tietokone uudelleen.

  Tapa 9: Suorita Windows -päivitys

  1.Paina Windows -näppäintä + I ja valitse sitten Päivitys ja suojaus.

  2. Napsauta sitten Tarkista päivitykset uudelleen ja asenna odottavat päivitykset.

  3.Kun päivitykset on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, pystytkö korjaamaan Sovellus ei voinut käynnistyä oikein (0xc000007b) -virheen.

  Tapa 10: Muuta LoadAppinit_dlls -avaimen arvoa

  1.Paina Windows -näppäintä + R, kirjoita regedit ja avaa rekisterieditori painamalla Enter.

  2.Siirry seuraavaan rekisteriavaimeen:

  HKEY_LOCAL_MACHINE_SOFTWAREN-MicrosoftNWindows NTNNykyinen versioNWindows

  3.Kaksoisnapsauta LoadAppInit_Dll ja muuta sen arvoksi 0 ja napsauta sitten OK.

  4.Käynnistä tietokone uudelleen tallentaaksesi muutokset.

  Siinä kaikki, mitä olet onnistuneesti korjannut Sovellus ei käynnistynyt oikein (0xC000007b), mutta jos sinulla on vielä kysyttävää tästä opetusohjelmasta, kysy rohkeasti kommenttiosasta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up