✅ Kuinka korjata sovellusvirhe 0xc000007b

Sovellusvirheen 0xc000007b korjaaminen: 0xc000007b Sovellusvirhe on hyvin yleinen virhe, joka joskus ilmenee yritettäessä ajaa joitakin Direct X -pelejä tai -sovelluksia. Useimmat Windows -käyttäjät kohtaavat tämän virheen säännöllisesti, mutta he eivät tiedä kuinka korjata se pysyvästi. . Itse asiassa tämän virheen esiintymiseen voi olla monia syitä, joten yhtä ratkaisua ei ole, joten aiomme puhua kaikista eri ratkaisuista. Mutta ennen kuin menemme pidemmälle, puhumme siitä, mistä tämä virhe johtuu.

Sovellus ei voinut käynnistyä oikein (0xC000007b). Sulje sovellus napsauttamalla OK.

Mitä 0xc000007b -sovellusvirhe todella tarkoittaa

Tämä virhekoodi viittaa virheelliseen kuvamuotoon. Virhekoodi yleensä tarkoittaa kuitenkin sitä, että yrität ajaa ohjelmaa, joka on tarkoitettu käytettäväksi 64-bittisessä Windows-käyttöjärjestelmässä, mutta sinulla on vain 32-bittinen käyttöjärjestelmä. On myös pari muuta syytä, miksi näin voi tapahtua, varsinkin jos tiedät, että sinulla on 64-bittinen käyttöjärjestelmä tai olet pystynyt suorittamaan ohjelman aiemmin. Seuraavassa on muutamia vianetsintäkeinoja sovellusvirheen 0xc000007b korjaamiseksi.

Indeksi

  Kuinka korjata sovellusvirhe 0xc000007b

  Ennen kuin teet muutoksia järjestelmään, muista luoda palautuspiste, jos jokin menee pieleen.

  Suorita sovellus järjestelmänvalvojana

  Napsauta sovellustasi hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Suorita järjestelmänvalvojana". Joskus järjestelmänvalvojan oikeuksien tarjoaminen sovellukselle voi ratkaista tämän ongelman. Jos järjestelmänvalvojan oikeuksien tarjoaminen ratkaisee tämän ongelman, voit aina harkita sovelluksesi suorittamista sen kanssa.

  Voit tehdä tämän napsauttamalla sovelluskuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Ominaisuudet, valitsemalla Yhteensopivuus-välilehden ja valitsemalla "Suorita tämä ohjelma järjestelmänvalvojana".

  Suorita sovellus yhteensopivuustilassa

  Joskus sovelluksen käynnistäminen yhteensopivuustilassa voi korjata sovellusvirheen 0xc000007b, koska sovellus ei ehkä ole yhteensopiva uusimman Windows -version kanssa. Katsotaanpa, miten se tehdään:

  1 Napsauta hiiren kakkospainikkeella sovelluskuvaketta ja valitse Ominaisuudet.

  2.Valitse yhteensopivuus -välilehti ja napsauta "Suorita yhteensopivuuden vianmääritys".

  3.Ja valitse sitten "Testaa suositellut asetukset", jonka jälkeen voit testata sovellustasi tai painaa vain seuraavaa painiketta.

  4. Ja jos yllä oleva ei auttanut sinua, voit valita yhteensopivuustilan manuaalisesti ja valita avattavasta valikosta ”Windows XP”.

  Asenna sovellus uudelleen

  Poista sovellus ja asenna se uudelleen, mutta ennen sitä sinun on suoritettava tämä:

  1.Asenna sovellus järjestelmäosioon (C :), koska sovellus voi palauttaa virheen, jos se on asennettu loogiseen osioon.

  2. Muista sammuttaa virustentorjuntaohjelma ennen asennusta. [Nota: Examina el archivo del programa antes de desactivar el antivirus]

  Kiintolevyn virheiden tarkistus

  Jos haluat korjata sovellusvirheen 0xc000007b, tarkista säännöllisesti kiintolevysi virheiden varalta. Sinun tarvitsee vain tehdä seuraavat toimet:

  1.Klikkaa hiiren kakkospainikkeella käynnistyspainiketta ja valitse "Komentokehote (järjestelmänvalvoja)".

  2. Kirjoita chkdsk c: / f / r ja paina enter.

  3. Se pyytää sinua ajoittamaan skannauksen aseman C ollessa käytössä, kirjoita Y aikatauluttaaksesi skannauksen ja paina Enter.

  Nyt kun käynnistät Windowsin uudelleen, se tarkistaa levyn järjestelmän uudelleenkäynnistyksen aikana ja tämä varmasti korjaa sovellusvirheen 0xc000007b.

  Asenna DirectX uudelleen

  Välttääksesi 0xC000007b -sovellusvirheen, muista aina päivittää DirectX. Paras tapa varmistaa, että sinulla on uusin versio, on ladata DirectX Runtime -asennusohjelma Microsoftin viralliselta verkkosivustolta.

  Asenna tai korjaa .NET Framework

  .NET -kehys voi aiheuttaa lukuisia virheitä ja ongelmia, jos sitä ei päivitetä säännöllisesti. Varmista, että sinulla on uusin versio, käymällä täällä. Jos sinulla on jo .NET Frameworkin uusin versio, asentaja tarjoaa mahdollisuuden korjata .NET Framework alkuperäiseen tilaansa. Jos et ratkaise sovellusvirhettä 0xC000007b, lue!

  Korvaa 32-bittinen xinput1_3.dll sopiva versio

  0xc000007b Sovellusvirhe ilmenee, kun xinput1_3.dll -tiedosto vioittuu tai korvataan toisella versiolla, joka osoittautuu yhteensopimattomaksi. Voit korvata 32-bittisen xinput1_3.dll-tiedoston sopivalla versiolla seuraavasti:

  Lataa 32-bittinen xinput1_3.dll-tiedosto ja pura se HUOMAUTUS: Ennen kuin teet mitään, sinun on tehtävä varmuuskopio alkuperäisestä xinput1_3.dll-tiedostosta (jonka pitäisi sijaita tässä: C: WindowsSysWOW64) ja jos jotain ei tule suunnitellusti, voit aina palauttaa sen uudelleen.

  2.Kopioi purettu xinput1_3.dll -tiedosto ja siirry sitten kohtaan C: WindowsSysWOW64 ja liitä tiedosto sinne.

  3. Kopioi ja vaihda -vaihtoehto pyydettäessä.

  Asenna kaikki Microsoft Visual C ++ ajonaikaiset paketit uudelleen

  Microsoft Visual C ++ ajonaikaiset paketit ovat olennainen osa käynnissä olevia Windows-sovelluksia, joten niiden uudelleenasentaminen voi korjata sovellusvirheen 0xc000007b. Visual C ++ -paketeissa on 32- ja 64-bittiset versiot, ja molemmat ovat yhtä tärkeitä.

  Huomautus: Ennen kuin teet mitään luetelluista vaiheista, sinun on luotava järjestelmän palautuspiste. Jos jokin menee pieleen, voit helposti palata edelliseen tilaan. Jos et tiedä miten se tehdään, lue edellinen artikkelini järjestelmän palautuspisteen luomisesta.

  1.Mene ensin ohjauspaneeliin ja napsauta Poista ohjelma.

  2. Poista kaikki Microsoft Visual C ++ -paketit kokonaan tietokoneesta. Käynnistä sen jälkeen tietokone uudelleen.

  3.Kun järjestelmä käynnistyy uudelleen, mikään paketeista ei ole siellä, siirry Microsoftin viralliselle lataussivulle tästä

  4.Lataa ja asenna jokainen niistä, ja jos jokin niistä ei asennu, ohita ne ja asenna seuraava. Tietokone käynnistyy uudelleen useita kertoja asennuksen aikana, joten ole kärsivällinen.

  Saatat pitää myös:

  • Tietokoneen korjaaminen on vähissä muistissa
  • Korjaus Ohjainpäivityksen asentaminen ei onnistu GeForce -kokemuksen kautta
  • MMC: n korjaaminen ei voinut luoda pistorasiaa
  • COM Surrogaten korjaaminen on lakannut toimimasta

  Siinä kaikki, olet korjannut 0xC000007b -sovellusvirheen onnistuneesti, mutta jos sinulla on vielä kysyttävää… Kommentoi vapaasti, niin palaan asiaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up