✅ Levyrakenne on vioittunut ja lukukelvoton [FIJO]

Levyrakenteen korjaaminen on vioittunut ja lukukelvoton: Jos virheilmoitus "Levyrakenne on vaurioitunut ja lukukelvoton" tulee näkyviin, se tarkoittaa, että kiintolevy tai ulkoinen kiintolevy, kynä- tai USB -muistitikku, SD -kortti tai muu tietokoneeseen liitetty tallennuslaite on vaurioitunut. Se tarkoittaa, että kiintolevylle on tullut käsiksi, koska sen rakennetta ei voi lukea. Joten, tuhlaamatta aikaa, katsotaan kuinka korjata levyrakenne on vioittunut ja lukukelvoton alla olevien vianmääritysvaiheiden avulla.

Levyrakenne on vioittunut ja lukukelvoton [FIJO]

Ennen kuin noudatat alla olevaa menetelmää, yritä irrottaa kiintolevy, käynnistää tietokone uudelleen ja kytkeä kiintolevy takaisin. Muista luoda palautuspiste, jos jokin menee pieleen.

Tapa 1: Suorita CHKDSK

1.Paina Windows -näppäintä + X ja valitse sitten Komentokehote (Järjestelmänvalvoja).

2. Kirjoita cmd -komento ja paina Enter:

chkdsk C: / f / r / x

Huomautus: Varmista, että käytät sen aseman kirjainta, johon Windows on tällä hetkellä asennettu. Myös yllä olevassa komennossa C: on asema, jolla haluamme suorittaa tarkistuslevyn, / f edustaa lippua, joka chkdsk antaa luvan korjata asemaan liittyvät virheet, / r antaa chkdsk: n etsiä huonoja sektoreita ja suorittaa palautuksen y / x kehottaa tarkistuslevyä irrottamaan aseman ennen prosessin aloittamista.

3.Käynnistä tietokone uudelleen tallentaaksesi muutokset.

Useimmissa tapauksissa Check Diskin suorittaminen näyttää korjaavan levyn rakenteen vioittuneen ja se on lukukelvoton virhe, mutta jos olet edelleen jumissa tästä virheestä, jatka seuraavaan menetelmään.

Tapa 2: Poista levyasema ja asenna se uudelleen

Huomautus: Älä yritä käyttää tätä menetelmää järjestelmälevyllä, esimerkiksi jos C: -asema (johon Windows on yleensä asennettu) antaa virheilmoituksen "Levyrakenne on vioittunut ja lukukelvoton", älä suorita alla olevia ohjeita, ohita tämä menetelmä kokonaan.

1.Paina Windows -näppäintä + R, kirjoita "devmgmt.msc" ja avaa Laitehallinta painamalla OK.

2. Laajenna asemat ja napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella asemaa, joka antaa virheen, ja valitse Poista.

3. Jatka valitsemalla Kyllä / Jatka.

4. valitse valikosta Toiminto ja sitten Etsi laitteistomuutoksia.

5.Odota, että Windows havaitsee kiintolevyn uudelleen ja asentaa sen ohjaimet.

6. Käynnistä tietokone uudelleen tallentaaksesi muutokset, ja tämän pitäisi korjata Levyrakenne on vioittunut ja se on lukukelvoton virhe.

Tapa 3: Suorita levyn diagnostiikka

Jos et vieläkään pysty korjaamaan levyrakennetta, joka on vioittunut ja se on lukukelvoton virhe, kiintolevysi todennäköisesti epäonnistuu. Tässä tapauksessa sinun on vaihdettava vanha kiintolevy tai SSD uudelle ja asennettava Windows uudelleen. Ennen kuin teet mitään johtopäätöksiä, sinun on suoritettava diagnostiikkatyökalu tarkistaaksesi, onko sinun todella vaihdettava kiintolevy vai ei.

Käynnistä vianmääritys käynnistämällä tietokone uudelleen ja tietokoneen käynnistyksen yhteydessä (ennen käynnistysnäyttöä) painamalla F12 -näppäintä ja korosta käynnistysvalikon ilmestyessä Boot to Utility Partition -vaihtoehto. Tämä tarkistaa automaattisesti kaikki järjestelmän laitteistot ja ilmoittaa ongelmista.

Tapa 4: Poista virhekehote käytöstä

1.Paina Windows -näppäintä + R, kirjoita gpedit.msc ja paina Enter.

2.Siirry seuraavaan polkuun ryhmäkäytäntöeditorissa:

Tietokoneen kokoonpano. Hallintamallit. Järjestelmä. Vianetsintä ja diagnoosi. Levyn diagnoosi.

3. Varmista, että olet korostanut Levyn diagnostiikka ikkunan vasemmassa ruudussa ja kaksoisnapsauta sitten "Levyn diagnostiikka": Määritä suoritustaso "ikkunan oikeassa ruudussa.

4. Valitse valintaruutu ja napsauta sitten Käytä ja sitten OK.

5.Käynnistä tietokone uudelleen tallentaaksesi muutokset.

Suositeltu sinulle:

  • Korjaa sähköpostin, kalenterin ja ihmisten sovellukset, jotka eivät toimi
  • Tahmeiden kulmien poistaminen käytöstä Windows 10: ssä
  • Kuinka korjata puuttuva verkkosovitin Windows 10: ssä
  • Korjaa MSVCP100.dll puuttuu tai sitä ei löydy virhe

Se on kaikki mitä olet onnistunut korjaamaan Levyrakenne on vioittunut ja lukukelvoton, mutta jos sinulla on vielä kysymyksiä tästä viestistä, kysy rohkeasti kommenttiosasta.

Indeksi
  1. Levyrakenne on vioittunut ja lukukelvoton [FIJO]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up