⭐ Ubuntu Snap Store -pelit

On olemassa monia upeita Ubuntu-pelejä, mutta ei ole aina helppoa saada heidät toimimaan. He ovat helpottaneet asioita, mutta kaikkia pelejä ei ole tällä tavalla saatavilla.

Onneksi Snap saapui a helppo tapa tehdä melkein mitä tahansa, mukaan lukien pelit, ei ongelmaa.

Snap on Ubuntun ratkaisu täyttämään kaikki sovelluksen tarvitsemat ajaa yhdessä paketissa. Tämä ei ole ainoa laatuaan ohjelmisto, mutta koska se on Canonicalin kehittämä, se on oletusarvo Ubuntussa. Aloittaminen on helppoa - etsi vain Snap Store Ohjelmistokeskuksesta ja napsauta Asenna.

5 parasta peliä Ubuntu Snap Storessa

Indeksi

  Viisi parasta peliä Ubuntulle

  Snap Storesta löytyy paljon ohjelmistoja, mukaan lukien suuri määrä Ubuntu-pelejä. Säästämme etsimisen vaivaa, olemme koonneet joitain parhaista peleistä alla.

  1. TrackMania Nations Forever

  Pitkäkestoisen TrackMania-sarjan ilmainen versio on kaikkea muuta kuin realistinen. Simulaation sijasta saat hullun fysiikan ja painovoimaa uhkaavan raidan. Vaikka joitain maksullisen version ominaisuuksia ei ole, täällä tapahtuu paljon.

  5 parasta peliä Ubuntu Snap Storessa

  Suurin osa tämän Ubuntu-pelin hauskuudesta tulee pelaamisesta verkossa. Täältä löydät pelaajien luomat kartat, jotka ottavat pelin tilat ja hulluttavat sitä. Mahdollisuudet ovat, ettet pääse maaliin ensimmäisessä tai jopa viidentenätoista. Tunne, kun saavut lopulta siihen, voidaan voittaa vain tunne, että olet voittanut edellisen kerran.

  2. Xonotic

  Jos olet pelannut Linuxissa jonkin aikaa, olet todennäköisesti tavannut Xonoticin aikaisemmin tai ainakin sen edeltäjänsä Nexuizin. Vaikka peli lopulta muuttui kaupalliseksi, Xonotic pysyi vapaana ja lupaa pysyä ilmaiseksi.

  5 parasta peliä Ubuntu Snap Storessa

  Pelattavuus on klassinen ensimmäisen persoonan ampuja, nopeatempoinen ja hyvin samankaltainen kuin Quake 3: n kaltaiset pelit. Peli sisältää yhdeksän perusasetta ja paljon pelitiloja. Nämä tilat sisälsivät klassikoita, kuten Deathmatch ja Capture the Flag, sekä epätavallisempia tiloja, kuten Freeze Tag.

  3. Spelunky

  Tätä ei pidä sekoittaa kaupalliseen versioon, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2012, tämä on Spelunkyn ilmainen alkuperäinen versio. Vaikka sillä ei välttämättä ole kaikkea uutta versiota, alustan rangaistustoiminta on edelleen olemassa.

  5 parasta peliä Ubuntu Snap Storessa

  Tämä Ubuntu-peli lainaa sekä roguelikeilta että klassisilta tasohyppelypeleiltä. Tämä tarkoittaa muun muassa, että joka kerta, kun astut luolaan, se on erilainen. Tavoitteenasi on tehdä siitä mahdollisimman syvä, kerätä mahdollisimman monta aartetta matkan varrella. Se ei ehkä ole visuaalisesti vaikuttavin Ubuntu-peli, mutta se korvaa sen hyvin syvällisesti.

  4. Ikuiset maat

  Yksi suosikki Ubuntu-peleistämme. Kun ihmiset ajattelevat MMORPG: tä nykyään, he ajattelevat ensin World of Warcraftia tai sen monia laajennuksia. Eternal Lands juontaa juurensa aikaan ennen tätä valtavaa franchising-aikaa, jolloin online-RPG: t olivat avoimempia. Jos etsit MMORPG: tä, joka ei pidä kättäsi, tämä saattaa olla sinulle.

  5 parasta peliä Ubuntu Snap Storessa

  Peliä voi pelata ilmaiseksi, vaikka voit valita hahmollesi vain kolmen rodun. Nämä ovat ihmisiä, tontuja ja kääpiöitä. Tontut, orkideat ja draegonit ovat myös saatavilla, mutta vain maksullisille käyttäjille. Tutkittavana on kaksi maanosaa ja monia tapoja parantaa hahmosi. Täällä ei ole ennalta määriteltyjä luokkia. Sen sijaan tasoita hahmosi haluamallasi tavalla.

  5. WolfenDoom: Tuskan terä

  Otsikon pitäisi antaa sinulle käsitys siitä, mitä odottaa tältä Ubuntu-peliltä, ​​useammalla kuin yhdellä tavalla. Vaikka tämä on Doom-mod, se on enemmän kuin vain perusmoduuli. Otsikon törkeän luonteen perusteella pelattavuus on liioiteltua.

  5 parasta peliä Ubuntu Snap Storessa

  Vaikka pelillä on retro-tunnelma, se ei ole yksinkertainen Doomin uusiminen. Yhtäältä se käyttää tehosteita, jotka olisivat olleet mahdottomia 90-luvulla, joten tarvitset tietokoneen kunnollisesti voimakas käyttää sitä. Se keskittyy myös historiaan enemmän kuin ampuneet, jotka inspiroivat sitä. Jos etsit retro-pelityyliä, jossa on nykyaikaisempi tarinankerronta, tämä saattaa olla täydellinen sinulle.

  Etsitkö lisää Ubuntu-pelejä?

  Jos etsit jotain enemmän kuin aiemmat pelit, Snap Storessa on paljon enemmän. Se ei ole edes ainoa paikka etsiä. Meillä on luettelo 15 parhaasta ilmaisesta Linux-pelistä, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisun.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up