10 Takaisin kouluun -sovellukset Macille

Lukuvuoden alku voi olla melko hektistä, mutta opiskelijoiden verkossa saatavilla olevat resurssit voivat tehdä vuodesta paljon helpompaa. Mac App Store voi olla loistava lähtökohta opiskelijoille. Kaupasta voit ladata sovelluksia joka päivä käyttämääsi järjestelmään, tietokoneellesi. Tässä on pari suositeltua sovellusta kaiken ikäisille opiskelijoille.

Indeksi
  1. 1. Evernote
  2. 2. Smartr
  3. 3. Asiat
  4. 4. iStudiezPro
  5. 5. Pääpuhe
  6. 6. Dropbox
  7. 7. Koulutalo
  8. 8. iKotitehtävät
  9. 9. AudioNote
  10. 10. Swackett

1. Evernote

Evernote on paras moniajosovellus, jonka avulla voit luoda muistiinpanoja, tallennettuja verkkosivuja ja paljon muuta. Voit myös jakaa luomasi muistiinpanot muiden kanssa. Kun muistiinpano on jaettu, vastaanottajat voivat muokata muistiinpanoa, jos olet ottanut kyseisen ominaisuuden käyttöön. Tämä tekee Evernotesta täydellisen sovelluksen yhteistyöhön kouluprojekteissa ja tehtävissä. Evernotessa on upea pilviominaisuus, joka lähettää kaikki muistiinpanosi iPhonellesi ja iPadillesi. Evernote on saatavilla Mac App Storesta ilmaiseksi.

2. Smartr

Flashcardit ovat suosittu tapa opiskella kokeita ja kokeita varten, mutta ne voivat olla kauheita ympäristölle. Lukukauden jälkeen nämä muistikortit yleensä heitetään pois. Smartr on hieno korttivaihtoehto, jonka avulla voit luoda virtuaalisia teksti- ja valokuvakortteja. Smartr antaa sinun jopa jakaa jokaisen muistikorttiryhmän luokkiin, mikä helpottaa löytämistä. Tarvitsetko opiskelukumppania? Smartr antaa sinulle muistikortteihisi perustuvia testejä sekä parannusvinkkejä. Smartr on saatavana hintaan 2,99 dollaria, ja saatavilla on myös ilmainen vaihtoehto.

3. Asiat

Things on melko kallis sovellus, mutta se on jokaisen pennin arvoinen ostaa. Sovellus on yksinkertainen, mutta silti työ onnistuu. Asiat mahdollistavat koulumuistiinpanojen lisäksi yksityiskohtaisten tehtävien, luetteloiden ja muiden luomisen. Näet hetkessä, mitkä tehtävät vaativat huomiota. Things antaa sinun lisätä ideoita haluttaessa Quick Entry -ominaisuuden avulla. Houkutteleva muotoilu, hämmästyttävä organisaatio ja kyky luoda tehtäviä tien päällä tekevät Thingsista kaikki yhdessä tuottavuussovelluksessa kaikille.

4. iStudiezPro

Lukuvuoden aikana työtaakan aiheuttama stressi voi johtaa tehtävien ja tapaamisten menettämiseen. iStudiez Pro 9,99 dollarilla App Storesta auttaa sinua muistamaan viikon tärkeät asiat. Sovelluksen avulla voit seurata kurssejasi, tehtäviäsi, arvosanojasi ja muuta. iStudiez Pron avulla voit myös tietää, kuinka saada yhteyttä ohjaajiisi ja lisätä yhteystiedot jokaiselle kurssille. Ilmoitusten ja iCloud-synkronoinnin ansiosta iStudiez Pro ei ole mikään tekosyy jättää väliin seuraava testi tai tehtävä.

5. Pääpuhe

Joidenkin oppilaiden mielestä diaesityksiä on vaikea luoda. Sinun on pidettävä ne kauniina ja mielenkiintoisina, mutta silti informatiivisena. Keynote tekee silmiä houkuttelevien diaesitysten tuottamisesta helppoa, jolloin voit keskittyä enemmän. Keynoten avulla voit käyttää upeita teemoja, saada nopean pääsyn muihin iLife-sovelluksiin ja luoda upeita animaatioita. Kyky tallentaa kertomuksia ja hallita diaesitystäsi etäsovelluksella tekee Keynotesta täydellisen diaesityskumppanin, kaikki 20 dollarilla!

6. Dropbox

Dropbox on paras USB-vaihtoehto. Sinun tarvitsee vain ladata tiedosto online-Dropbox-tilillesi, jonka jälkeen tiedosto tulee saataville muutamalla napsautuksella ja latauksella. Eikö sinulla ole mahdollisuutta ladata tiedostoa joka kerta? Ei hätää, Dropbox on saatavana myös sovelluksena Macille. Tämän avulla voit vetää tiedostoja erilliseen kansioon, tiedosto päivittää verkkotilisi automaattisesti aina, kun uusi tiedosto vedetään sisään. Dropbox tarjoaa sinulle kaksi ja puoli gigatavua muistia ilmaiseksi, lisää muistia on saatavilla lisämaksusta.

7. Koulutalo

Schoolhouse on ilmainen tehtävänhallinta Macille. Opiskelijana kehittäjä tietää, mitä opiskelijat haluavat koulusovellukselta. Schoolhouse antaa sinun järjestää luokkasi laajan luokkaominaisuuden avulla. Lisäksi voit tietää, mitkä luokat tarvitsevat erityistä huomiota, kun tiedät GPAsi. Koulutalo on hieno, mutta ellei sitä päivitetä säännöllisesti, et löydä siitä käyttöä. Kaiken kaikkiaan Schoolhouse on paras 5 dollarin koulun järjestäjä.

8. iKotitehtävät

Kotitehtävillä, tehtävillä ja kokeilla näyttää olevan tiukemmat määräajat vuoden edetessä. iHomework on kuitenkin olemassa näiden määräaikojen helpottamiseksi. Sinulla on mahdollisuus syöttää nopeasti kotitehtävät ja muut tehtävät sekä niiden eräpäivät. Ominaisuudet, mukaan lukien mahdollisuus lisätä kumppanisi tietoja, tekevät siitä hämmästyttävän tehtävän ja projektipäällikön. iHomework on saatavana hintaan 2,99 dollaria sekä ilmainen iPhone-kumppani.

9. AudioNote

Edellisen luennon kuunteleminen on helppoa AudioNoten avulla. On kuitenkin helppo unohtaa, että kaikkia oppitunteja ei voi seurata helposti pelkällä äänellä, poikkeamia ja keskeytyksiä tapahtuu. Mutta ei ole mitään syytä huolehtia neljänkymmenen minuutin tallenteesta, jossa on vain kymmenen minuuttia tärkeitä tietoja. AudioNoten avulla voit kirjoittaa, kirjoittaa tai piirtää muistiinpanoja tallennetun äänen mukana. AudioNote on saatavana hintaan 5 dollaria, ja saatavilla on myös ilmainen vaihtoehto.

10. Swackett

Swackett ei ehkä vaikuta aluksi koulusovellukselta, mutta se on tärkeämpää kuin luuletkaan. Lumi- ja jäävaroitukset lisääntyvät talvikuukausina, mikä johtaa vaarallisiin olosuhteisiin ja peruttuihin luokkiin. Lisäksi voit estää epämiellyttävän bussin tai vanhempiesi odottamisen tietämällä, milloin tarvitset takin tai sateenvarjon. Swackett on ilmainen hyödyllinen sovellus myös koulun ulkopuolella. Swackett X on 3 dollarin Swackettin serkku, joka tarjoaa mahdollisuuden saada historiallisia säätietoja, ilmoituksia ja paljon muuta.

Kaikilla näillä upeilla takaisin kouluun -hakemuksilla olet tämän vuoden luokkasi kärjessä. Jos sinulla on jokin erityinen sovellus, josta pidät lukuvuonna hyötyä, kerro siitä meille kommenteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up