12 mahtavaa työkalua Windows 10: n säätämiseen ja mukauttamiseen ◁

PC-käyttäjät, jotka ovat pitkään päivittäneet Windows 7: een pian sen julkaisun jälkeen, muistavat luultavasti, että saatavilla oli vähintään viisikymmentä kolmansien osapuolten apuohjelmaa, joilla voit muokata ja muokata käyttöjärjestelmää sen julkaisun aikaan. Oli työkaluja, joilla voit mukauttaa käyttöjärjestelmän jokaisen nurkan ja kulman käynnistysnäytöstä animaatioiden kopioimiseksi / liittämiseksi.

Nykyään tuskin näemme kehittäjiä, joilla on uusia sovelluksia Windows -käyttöjärjestelmän säätämiseksi ja mukauttamiseksi. Se voi johtua älypuhelimista, mutta useimmat käyttäjät haluavat pitää Windows -käyttöjärjestelmän sellaisenaan ilman mukauttamista.

Siitä huolimatta Windows 10: n viritys- ja räätälöintityökaluista ei ole pulaa. Vain 10 kuukautta Windows 10: n julkaisusta on jo runsaasti laadukkaita työkaluja Windowsin uusimman version säätämiseen ja mukauttamiseen.

Muokkaa ja muokkaa Windows 10: tä näillä ilmaisilla työkaluilla

Missään erityisessä järjestyksessä seuraavat ovat joitain parhaita ilmaisia ​​työkaluja Windows 10: n säätämiseen ja mukauttamiseen.

Indeksi

  Aero Glass Windows 8.1+

  Kuten Windows 8 / 8.1, myös Aero -lasin läpinäkyvyysominaisuus ei ole käytettävissä Windows 10. Jos pidät Aero -lasin läpinäkyvyydestä ja haluat saada sen Windows 10: ssä, lataa ja asenna Aero Glass for Windows 8.1+. Ilmaisen työkalun avulla voit tuoda Aero -lasin takaisin ikkunan reunoihin hämärtämällä. Ohjelman avulla voit myös muuttaa läpinäkyvyyttä ja ihoikkunan reunoja asentamatta uutta visuaalista tyyliä.

  Lataa Aero Glass Windows 8.1+

  WinAero Tweaker

  WinAero Tweaker on luultavasti yksi parhaista ilmaisista säätötyökaluista Windows 10: lle. Tämän ilmaisen työkalun avulla voit muuttaa erilaisia ​​oletusasetuksia ja myös muokata Windows 10: tä mielesi mukaan. Tweaker päivitetään säännöllisesti sisältämään uusia asetuksia ja mukautuksia.

  Lataa WinAero Tweaker

  TileCreator

  Windows 10 tukee suosikkisovellusten, linkkien ja ohjelmien kiinnittämistä Käynnistä -valikkoon. Mutta jos haluat luoda uuden ruudun Käynnistä -valikosta päästäksesi nopeasti tiedostoon tai suoritettavaan tiedostoon, joka sisältää mukautetun kuvakkeen ja laatan taustavärin, TileCreator on ihanteellinen ohjelmisto työhön.

  Toisin kuin muut kaupassa saatavilla olevat vastaavat sovellukset, tämä ohjelma on täysin ilmainen.

  Lataa TileCreator

  Ultimate Windows Tweaker

  Luultavasti täydellinen säätötyökalu Windows 10: lle. Ultimate Windows Tweaker for Windows 10 sisältää yli 200 asetusta, joilla voidaan säätää lähes kaikkia Windows 10: n tärkeimpiä alueita. Ohjelmaa on helppo navigoida ja mikä tärkeintä, kannettava. Lataa ja suorita ohjelma aloittaaksesi sen käytön.

  Lataa Ultimate Windows Tweaker

  Windows 10 -kirjautumisnäytön taustanvaihtaja

  Oletuksena Windows 10 käyttää oletusarvoista työpöydän taustakuvaa kirjautumisnäytön taustana. Mutta jos haluat asettaa mukautetun kuvan kirjautumisnäytön taustaksi, voit käyttää ilmaista Windows 10 -kirjautumisnäytön taustanvaihtaja -sovellusta.

  Kirjautumisnäytön taustanvaihtajan avulla voit myös korvata oletuskirjautumisnäytön taustakuvan yksivärisellä, aivan kuten Windows 8 / 8.1: ssä.

  Lataa kirjautumisnäytön taustanvaihtaja

  Klassinen kuori

  Vaikka Windows 10: n Käynnistä -valikko ei ole täydellinen, se on monin tavoin parempi kuin aloitusnäyttö. Jos päivitit Windows 7: stä Windows 10: ksi ilmaisella päivitystarjouksella ja sinulta puuttuu klassinen Windows 7: n Käynnistä-valikko, siirry eteenpäin ja asenna Classic Shell, jotta saat Windows 7 -tyylisen Käynnistä-valikon Windows 10: ssä.

  Ja vaikka et olisikaan kiinnostunut Windows 7: n Käynnistä -valikosta, Windows 10: n säätämiseen ja mukauttamiseen on paljon asetuksia. Esimerkiksi on tehtävä tehtäväpalkista täysin läpinäkyvä.

  Lataa Classic Shell

  7+ tehtäväpalkin säädin

  Jos haluat muuttaa Windows 10: n tehtäväpalkin oletusasetuksia, katso vain 7+ tehtäväpalkin säädintä. Ohjelma on äskettäin päivitetty tukemaan Windows 10: tä ja tarjoaa noin 30 asetusta tehtäväpalkin oletuskäyttäytymisen muuttamiseen.

  Voit esimerkiksi piilottaa sen tehtäväpalkin Käynnistä -painikkeen avulla. Ja jos haluat muokata tehtäväpalkkia, tutustu oppaaseemme 13 tapaa muokata Windows 10 -tehtäväpalkkia.

  7+ tehtäväpalkin säädin

  Windows 10 värinhallinta

  Windows Color Control on pieni ohjelma, jonka kehittäjä on 7+ Taskbar Tweaker. Ohjelman avulla voit asettaa eri värit tehtäväpalkille sekä ikkunoiden reunat, mikä ei ole oletuksena mahdollista.

  Lataa Windowsin värinhallinta

  Kansion kirjanmerkki

  Folder Marker on ilmainen ohjelmisto, joka on suunniteltu muuttamaan Windowsin kansioiden oletusväriä. Kansiomerkin ilmainen versio tarjoaa monia vaihtoehtoja muokata kansioiden oletusarvoista ulkoasua. Ilmaisella versiolla voit yhdistää kuvakkeen EXE-, BMP-, DLL- tai ICO -tiedostojen kansioon sekä muuttaa yhden kansion kuvaketta kerrallaan tai soveltaa samaa kuvaketta kaikkiin Windows 10 -kansioihin kerralla.

  Lataa kansion merkki

  NTLite

  Vaikka NTLite ei auta sinua mukauttamaan Windows 10: tä suoraan, työkalua voidaan käyttää Windows 10 -asennuksen mukauttamiseen ja hienosäätöön. NTLiten avulla voit luoda valvomattoman Windows 10 ISO -järjestelmän ja integroida ohjaimet ja muut tärkeät ohjelmistot.

  Ohjelmistoa voidaan myös käyttää uusien teemojen, taustakuvien ja näytönsäästäjien upottamiseen Windows 10 ISO- tai DVD -levylle.

  Lataa NTLite

  HackBGRT

  HackBGRT on ilmainen apuohjelma, jonka avulla voit muuttaa UEFI -käynnistyslogoa Windows 10 -tietokoneissa. Käytä tätä ohjelmistoa, jos saat logon tietokoneen valmistajalta käynnistyksen aikana.

  Lataa HackBGRT

  Windowsin OEM -tietojen editori

  Windows OEM Information Editorin avulla voit muuttaa Windows 10 OEM -logon, mallin nimen ja yhteystiedot, jotka näkyvät Järjestelmä -ikkunassa (järjestelmän ominaisuudet -ikkuna).

  Ohjelmiston uusin versio on täysin yhteensopiva Windows 10: n kanssa.

  Lataa Windows OEM Info Editor

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up