3 Windows Store -vaihtoehdot Windows 8 -sovelluksille

Kuten tavallista, Microsoft haluaa pitää hauskan itselleen Windows 8: n Windows Storen avulla. Microsoft on aina halunnut pitää käyttäjät rajoitettuna siihen, mitä he haluavat sinun käyttävän, ja Windows Store on toinen esimerkki. Windows 8: n julkaisun jälkeen on löydetty useita vaihtoehtoja, jotka auttavat käyttäjiä saamaan laajemman ja paremman valikoiman sovelluksia käytettäväksi. Tarkastelemme joitain parhaita vaihtoehtoja Windows-kaupalle, jotta sinulla on kaikki vaihtoehdot löytää sovelluksia Windows 8: lle.

Indeksi

  Miksi tarvitset Windows Store -vaihtoehtoja?

  Microsoft tarjoaa vain sellaisia ​​sovelluksia, joita se pitää sopivina ja turvallisina Windows 8: lle. Niiden on läpäistävä lähetysprosessi samalla tavalla kuin sovellukset hyväksytään Google Playhin ja iTunes Storeen. Tämä prosessi voi viedä jonkin aikaa, ja käyttäjät saattavat haluta jotain, jota ei tämän vuoksi ole saatavana Windows Storesta. Window Store -vaihtoehdot antavat käyttäjille enemmän vaihtoehtoja Windows 8: ssa käyttämiensä sovellusten tyyppien suhteen.

  1. Softonic

  Softonic on yksi Internetin suosituimmista ohjelmistotiedostoista. He ovat olleet yksi suurimmista ohjelmistoportaaleista 90-luvun alusta lähtien. He julkaisivat virallisen sovelluksen Windows Storesta, jotta pääset käyttämään heidän Windows 8 -sovellustietokantaansa.

  1. Voit saada Softonic-sovelluksen Windows-kaupoista hakemalla "Softonic".

  2. Asennuksen jälkeen se määritetään esittelynäytöksi. Kuten näette, suurin osa näistä Window Store -vaihtoehdoista toimii samalla tavalla.

  3.>

  >>

  2. Erinomaiset Windows-sovellukset

  Upeat Windows-sovellukset ovat yksi ensimmäisistä vaihtoehdoista päästä Internetiin ja korvata Windows-kauppa. Tämä sovellus pyrkii korvaamaan Microsoftin myymälässään hyväksymät "roskasovellukset". Mahtavat Windows-sovellukset suodattavat sen, mitä erilaiset korkean profiilin verkkosivustot ovat pitäneet PUA: na, jotta käyttäjät voivat löytää parhaat puolet Windows-kaupasta.

  1. Voit saada upeita Windows-sovelluksia maksuttomana tai maksettuna versiona Windows Storesta hakemalla "mahtavia Windows-sovelluksia".

  2. Asennuksen jälkeen Great Windows Apps toimii samalla tavalla kuin Windows Store.

  3.>

  Suuri >>

  3. Intel AppUp

  Intel AppUp tarjoaa useita sovelluksia, joita Microsoft ei koskaan lisää Windows-arkistoon. Sinun on ladattava Intel AppUp -ohjelma, jotta voit käyttää sen ominaisuuksia, mutta hyödyt tulevat laajasta ilmaisten ja maksettujen sovellusten valikoimasta. Jotkut sovellukset ovat kalliita, mutta niiden tarjoamat ominaisuudet ovat paljon parempia kuin sama sovellus, joka on saatavana Windows Storessa.

  1. Intel AppUp -ohjelma löytyy osoitteesta Intelin verkkosivusto.

  2. Asennettaessa Intel AppUp -ohjelmaa voit selata luokkia löytääksesi haluamasi sovellukset. Jos kuitenkin haluat ladata ja käyttää sovelluksia, sinun on rekisteröidyttävä Intel AppUpiin tehdäksesi niin.

  3.>

  Kuinka >>

  Nämä kolme Windows Store -vaihtoehtoa tarjoavat paljon laajemman valikoiman sovelluksia käytettäväksi Windows 8: ssa. Käytätkö erilaisia ​​vaihtoehtoja Windows Storelle? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up