4 hyödyllistä työkalua Windows 10 ISO: n muuntamiseen helposti USB-levylle

Päivät, jolloin käyttöjärjestelmä asennettiin CD / DVD-asemilta, ovat jo kauan menneet. Tämän päivän suosituin vaihtoehto on luoda käynnistettävä USB-asennusohjelma ja asentaa käyttöjärjestelmä USB-aseman avulla. Itse asiassa helpottamiseksi Microsoft julkaisee jo uuden Windows 10 -käyttöjärjestelmän USB-tikuilla DVD-levyjen sijaan (joissakin osissa maailmaa).

Microsoft tarjoaa myös yksinkertaisen sovelluksen nimeltä Windows USB / DVD Download Tool, joka muuntaa nykyiset ISO-tiedostot käynnistettäväksi USB-asemaksi. Työkalu on kuitenkin melko vähäinen ja rajoitettu. Joten tässä on neljä kolmannen osapuolen työkalua, joiden avulla voit muuntaa Windows 10 ISO: n käynnistettäväksi USB-asemaksi.

Indeksi

  Rufus

  Rufus on yksi suosituimmista, ilmaisista ja avoimen lähdekoodin käynnistettävistä USB-asemien luojista Windowsille. Rufus-sovelluksen avulla voit helposti luoda Windows-, Linux- ja muita käynnistysapuohjelmia, jotka edellyttävät matalan tason käyttöä. Lisäksi Rufus tukee myös GPT / UEFI: tä, joten voit helposti asentaa Windows- tai muut Linux-jakelut täydessä EFI-tilassa. Mikä parasta, Rufus on saatavana myös kannettavana versiona, joten voit ottaa sen mukaasi ja luoda nopeasti käynnistettäviä USB-asemia.

  WinToFlash

  WinToFlash on toinen ilmainen ohjelmisto, jonka avulla voit luoda nopeasti Windowsin käynnistettävän USB-aseman muutamalla napsautuksella. WinToFlashin ilmainen versio on mainostuettu, ja toisin kuin Rufus, sitä voidaan käyttää vain Windows-erityisen käynnistettävän USB-aseman luomiseen. WinToFlashin avulla voit kuitenkin luoda käynnistettäviä USB-asemia Windowsin palautuskonsolilla ja Windowsin hätäkäynnistysohjelmalla ja jopa säätää osiotaulua.

  UNetbootin

  UNetbootin on erittäin suosittu ohjelmisto Windowsille, jonka avulla voit luoda käynnistettäviä USB-asemia Windows 10: lle ja Linuxille vain muutamalla napsautuksella. UNetbootinissa on hienoa, että vaikka sinulla ei ole ISO- tai CD / DVD-asennuslevyä, voit ladata minkä tahansa suositun Linux-jakelun uusimman ISO: n suoraan UNetbootista ja luoda sitten käynnistettävän tietovälineen. Lisäksi UNetbootin tukee myös "Frugal Install" -tilaa, joten voit kopioida kaikki tiedostot ISO-tiedostosta kiintolevylle ja käynnistää sitten siitä, aivan kuten USB-asemalta.

  YUMI - Usean käynnistyksen USB-luoja

  Toisin kuin muut yllä mainitut ohjelmat, YUMI - Usean käynnistyksen USB-luoja on avoimen lähdekoodin sovellus, jonka avulla voit luoda käynnistettäviä USB-ohjaimia eri käyttöjärjestelmillä. YUMI tukee laajaa valikoimaa käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, kaikkia tärkeimpiä Linux-käyttöjärjestelmiä, käynnistysvirusta ja muita testaustyökaluja, kuten salasananetsintä, varmuuskopiointityökalu jne. Joten, jos olet henkilö, joka käsittelee useita käynnistettäviä kynäasemia, kokeile YUMI: ta. Se tekee elämästäsi niin paljon helpompaa.

  Kirjoita alla oleva kommentti jakamalla ideoita ja kokemuksia yllä olevan ohjelmiston käytöstä tai jakamalla suosikkityökalusi käynnistyvien USB-asemien luomiseen Windowsissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up