4 parasta kolmannen osapuolen asennuksen poistoohjelmaa Windowsille

Windowsissa on oma sisäänrakennettu asennuksen poisto, jonka avulla voidaan poistaa kaikki tietokoneellesi asennetut ohjelmat. Mutta totta puhuen, sisäänrakennettu asennuksen poisto on todella yksinkertainen, eikä se useinkaan voi poistaa ohjelman asennusta kokonaan jättämättä useita jäämiä, kuten tyhjiä rekisteriavaimia, C-aseman kansioita, ohjelmatietoja, sovellusten pikakuvakkeita jne. Joskus nämä ylijäämät voivat häiritä järjestelmän normaalia suorituskykyä huonolla tavalla.

Joten jos aiot tosissasi poistaa ohjelman kokonaan tietokoneeltasi, kolmannen osapuolen asennuksen poistoohjelmat ovat oikea tapa edetä. Nämä kolmannen osapuolen asennuksen poisto-ohjelmat voivat skannata järjestelmäsi perusteellisesti löytääkseen ja poistaakseen mahdolliset jäämät. Jos mietit, tässä on joitain Windows-tietokoneesi parhaista poistoohjelmista, joiden avulla pääset alkuun.

Lue myös: Mikä on TrustedInstaller ja pitäisikö se poistaa?

1. Revo Uninstaller

Revo Uninstaller on yksi parhaista ja suosituimmista asennuksen poisto-ohjelmista Windowsille. Kun ohjelman asennus poistetaan Revo Uninstallerin kautta, se skannaa ja poistaa jäännökset, mukaan lukien mutta ei rajoittuen ohjelman pikakuvakkeet, rekisteriavaimet, tyhjät tiedostot ja kansiot jne. Parasta Revo Uninstallerissa on, että se voi valvoa kaikkia sovelluksen tekemiä muutoksia asennuksen aikana reaaliajassa poistaaksesi sen tehokkaasti tarvittaessa. Toinen hyvä ominaisuus on sen "Hunter Mode". Kun se on aktivoitu, yksi napsautus mitä tahansa käynnissä olevaa sovellusta aloittaa kyseisen sovelluksen asennuksen poistoprosessin.

Revo Uninstaller voi myös poistaa ohjelmia, jotka on poistettu väärin tai joiden asennustila on pieni. Ohjelma on saatavana sekä ilmaisina että maksullisina versioina, joissa ilmainen versio on rajoitettu lisäominaisuuksien, kuten joukkoasennuksen poiston, edistyneen puhdistuksen jne., suhteen.

2. Iobit Uninstaller

Iobit asennuksen poisto on aivan kuin Revo uninstaller ja voi nopeasti poistaa valitut ohjelmat samalla kun huolehtii kaikista kohdeohjelman yli jääneistä. Iobit Uninstallerin hyvä puoli on, että se tukee eräpoistoa ja se on saatavana myös kannettavana versiona, joten sinun ei tarvitse asentaa sitä ohjelman poistamiseksi järjestelmästäsi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat käyttää kannettavaa asennuksen poistoohjelmaa liikkeellä ollessasi tai jos haluat vain käyttää sitä tilapäisesti.

Aivan kuten Revo, voit käyttää Iobit-asennuksen poistoohjelmaa sellaisten ohjelmien poistamiseen, joita ei ole asennettu oikein tai joiden kapasiteetti on pieni.

3. Geek Uninstaller

Geek Uninstaller on ilmainen erillinen Windows-asennuksen poisto, joka on kevyt ja helppokäyttöinen. Vaikka ilmaisohjelma näyttää yksinkertaiselta, käyttöliittymä on aloittelijaystävällinen ja voi poistaa ohjelmia nopeammin kuin tavallinen Windowsin poisto. Lisäksi Geek Uninstaller on kannettava sovellus, ja siinä on jopa joitain edistyneitä ominaisuuksia, kuten syväskannaus, pakollinen poisto jne. Jos etsit yksinkertaista, ilmaista ja kannettavaa Windowsin asennuksen poistoohjelmaa, Geek Uninstaller olisi hyvä valinta.

4. ZSoft Uninstaller

ZSoft Uninstaller on jälleen yksi ilmainen ohjelmisto, joka voi nopeasti ja tehokkaasti poistaa ohjelmia Windows-tietokoneeltasi. Aivan kuten Revo, ZSoft voi valvoa sovelluksia kaikkien asennusprosessin aikana tekemien muutosten varalta poistaakseen ne tehokkaasti tulevaisuudessa, mutta sinun on varoitettava ohjelma manuaalisesti, kun asennat sovellusta.

Koska ohjelmisto on kevyt, käyttöliittymä on suoraviivainen, ja ZSoft-asennuksen poisto on saatavana myös kannettavana versiona.

Yllä jaettujen asennuksenpoistoohjelmien lisäksi CCleanerin sisäänrakennettu asennuksen poisto on myös hyvä, mutta ei niinkään kuin erillinen asennuksen poisto. Joten jos mietit, missä CCleaner on, tässä se on.

Toivottavasti se auttaa. Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevista jaetuista Windowsin asennuksen poistoohjelmista.

Indeksi
  1. 1. Revo Uninstaller
  2. 2. Iobit Uninstaller
  3. 3. Geek Uninstaller
  4. 4. ZSoft Uninstaller

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up