5 Järjestelmätiedot-gadget Windows 7: lle

Jos olet suuri gadget-sivupalkin fani Windows 7: ssä ja haluaisit tietää, mistä voit saada todella kunnollisia juttuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Yksi suurimmista ongelmista, joita ihmisillä on ollut, on ollut kyvyttömyys seurata järjestelmän kuntoa erikseen käyttämättä tehtävienhallintaa tai joitain suorittimen gadgeteja. Jos olet yksi niistä ihmisistä, aion näyttää sinulle joitain työpöydän gadgeteja, jotka saattavat haluta harkita sivupalkin poistamista uudelleen.

Joskus haluat tietää, käytetäänkö kiintolevyäsi, verkkoasi tai grafiikkasuoritinta liikaa ilman, että sinun on käsiteltävä joukkoa kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka vain vievät näytön tilaa. Sivupalkin avulla voit hallita haluamiasi tietoja samalla, kun säästät näyttötilaa. Katsotaanpa!

Indeksi

  1. Jättimäinen suorittimen mittari

  Et tiedä onko sovellus tosiasiallisesti väärinkäyttänyt prosessoriasi, jos et ole varma, käyttääkö se prosessorin koko ydintä. Moniytimisten suorittimien kanssa sovellukset käyttävät harvoin 100% prosessorin tehosta, mutta saattavat käyttää 100% ytimestä. Selvitä, onko jotakin ytimiäsi käytetty väärin moniytimisen CPU-mittarin, kuten "All CPU Meter", avulla.

  Kaikki CPU-mittari -toiminnolla saat BIOS-tietojasi ja muita asioita, kuten emolevymalli, suorittimen lämpötila, suorittimen käyttö ydintä kohti, RAM-käyttö, vapaan RAM-muistin määrä ja RAM-muistin kokonaismäärä. Tiedot ovat enemmän kuin tarpeeksi laitteiden ja ohjelmistojen vuorovaikutuksessa esiintyvien ongelmien diagnosointiin.

  CPU-mittari .

  2. Verkkomittari

  Tiimi ei ole täydellinen ilman tapaa seurata verkkoasi helposti ja seurata olemassa olevaa yhteyttä. Jos sinulla on kannettava tietokone ja käytät ilmaisia ​​WiFi-hotspotteja, tämä on siunaus. Gadget kertoo sinulle yhdistetyn verkon nopeuden, testaa nopeuden, näyttää kuinka paljon signaalia sinulla on, seuraa tuloasi / lähtöäsi, näyttää IP-osoitteesi ja määrittää myös, onko verkko turvallinen vai ei. Jos käytössäsi on mitattu yhteys, se näyttää, kuinka paljon kaistanleveyttä sinulla on jäljellä, kunnes saavutat rajan.

  Verkkomittari

  3. GPU-ilmaisin

  Voi, kuinka vihaan sovellusten lataamista vain nähdäksesi, kuinka GPU: llani on. Tämä on aivan kamalaa! Ihmettelen myös, miksi Task Manager ei koskaan sisällyttänyt sitä. GPU-suorituskyvyn tunteminen voi auttaa sinua pelien ja ylikellotuskokeiden vianmäärityksessä. No, nyt on olemassa laite, joka voi näyttää kaiken tämän ja antaa sinulle tietoja, kuten lämpötilan, kellon varjostimen ja tuulettimen nopeuden.

  GPU-mittari.

  4. Akun ilmaisin

  Kyllä, sinulla on akkumittari tehtäväpalkin oikeassa alakulmassa. Se on siisti ja söpö, mutta kerroiko se kuinka paljon virtaa akku saa latauksen aikana? Akkumittari-gadgetin avulla voit selvittää, kuinka paljon latausta akussa tapahtuu, ja jopa tietää, kuinka paljon virtaa sinulla on jäljellä. En puhu siitä hyödyttömästä prosenttiosuudesta, jonka Windows asettaa akun tasolle. Puhun milliampeereista (mAh), jotka olet jättänyt akkuun. Tämä antaa sinulle paljon tarkemman kuvauksen siitä, mitä tapahtuu. Lisäksi voit myös tietää, antaako Windows sinulle vääriä hälytyksiä akun varaustason hälytyksillä katsomalla, onko sinulla vielä virtaa jäljellä, kun tietokone sammuu.

  Akkumittari .

  5. Mittayksikkö

  Yksikkömittari-gadget näyttää kaikki tiedot yksiköistäsi, mitä voit kuvitella. Se ei näytä vain kiintolevyn tietoja. Voit myös nähdä, kuinka flash-asemat ja DVD / Blu-Ray-asemat menevät. Ja älä edes ajattele, että tämä on vain levytila-gadget. Se näyttää kaikki aseman toiminnot, jotta tiedät kuinka nopeasti tietojasi siirretään. Ilmeisesti Windows 8 integroi sen tehtäväpalkkiin. Sillä välin voit ladata yksikkölaskurin Tässä.

  Onko sinulla enemmän vempaimia?

  Haluaisin nähdä, mitä muita laitteita sinulla voi olla hyödyllisiä. Jätä kommentti alla puhuaksesi näistä gadgeteista ja joistakin uusista, joita olet myös törmännyt. Kuulemme!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up