5 parasta MOBA-peliä, jotka pitävät sinut kiinni PC-peleistäsi

MOBA-peleistä on tulossa erittäin suosittuja online-peliyhteisöissä, joissa on yli miljardi pelaajaa. MOBA: ssa (Multiplayer Online Battle Arena) kaksi moninpelitiimiä kohtaa oman kartan.

Molemmat joukkueet valitsevat eri sankareita (enimmäkseen myyttisiä olentoja) ja käyttävät voimiaan etenemään ja tuhoamaan vihollisia ja tukikohtia voittamaan.

Tämä lisää melkoisen iskun, koska ihmiset voivat hallita satojen erilaisten hahmojen hahmoja uusilla kokemuksilla jokaisessa pelatussa pelissä. Jos olet kiinnostunut MOBA-peleistä, sinun on yritettävä kokeilla joitain parhaita nimikkeitä. Tässä on viisi parasta MOBA-peliä, jotka pitävät sinut kiinni tietokoneestasi.

1. League of Legends

(LoL) on yksi suosituimmista MOBA-peleistä, jossa on päivittäin yli kaksikymmentäseitsemän miljoonaa pelaajaa ja kuukausittain yli kuusikymmentäseitsemän miljoonaa pelaajaa.

Voit valita yli 125 mestarin joukosta taistelemaan neljällä eri kartalla, joilla on erilaiset tavoitteet. On olemassa tonnia erilaisia ​​esineitä, riimejä ja mestareita, joita voidaan käyttää lisäämään mestareidesi ja taistelusi voimaa.

Se ei ole niin hämmentävää ja tarjoaa aloittelijoille omistettuja oppaita aloittamiseen. Ainoa asia, joka rajoittuu oikean rahan ostamiseen, ovat näyte-nahat; kaiken muun voi ostaa käyttämällä pelin sisäistä valuuttaa, jota kutsutaan IP-pisteiksi.

Sekä ilmaiset että maksulliset pelaajat voivat pelata ilman mitään pelin sisäistä etua muihin nähden.

2. PIENI

SMITE on itse asiassa 3D MOBA -peli, jossa kamera on sijoitettu soittimen takaosaan eikä päälle. Tämä tekee asioista melko mielenkiintoisia ja vaikeita, koska joukkuetovereidesi ja molempien vihollisten kanssa on vaikea pysyä mukana ja voit hyökätä takaapäin. SMITE: tä ei todellakaan suositella MOBA-aloittelijoille, koska sitä on melko vaikea pelata muihin MOBA: hin verrattuna.

Peli perustuu myös kokonaan taitojen laukauksiin. Sinun on asetettava automaattiset hyökkäykset ja loitsut osumaan viholliseen. Voit myös ostaa pelin sisäisiä esineitä ja taitoja vastaamaan puolueen tarpeita.

3. huomautus 2

se on hyvin samanlainen kuin League of Legends, jolla on samanlainen pelattavuus ja maine. Voit valita joukosta erilaisia ​​sankareita ja käyttää taitojaan taistelemaan viidestä viiteen ottelussa.

Dota 2: ssa sankarit ovat jo auki, joten sankareita ei tarvitse ostaa. Se voi olla hyvä ja huono asia riippuen siitä, kuinka pidät pelistä.

Se pitää myös ilmaiset ja maksetut pelaajat tasapainossa myymällä vain räätälöityjä nahkoja ja malleja. Lisäksi siinä on myös upea (jopa melko raskas) grafiikka, joka voidaan vetää alas, jotta se olisi tarpeeksi kevyt pelaamaan vanhemmilla laitteilla.

4. Myrskyn sankarit

on Blizzard Entertainmentin tarjoama uusi peli, joka on johtanut yli 9 miljoonaan rekisteröintiin beetaversiossa. Se koostuu sankareista kaikista eri Blizzard Entertainment -peleistä, kuten StarCraft 2, Diablo III, Warcraft jne.

Siinä on todella hämmästyttävä grafiikka ja kattavat oppaat aloittelijoille oppimaan pelin kaikki näkökohdat. Se voi olla hyvä alku aloittelijalle yksinkertaisen suunnittelun ja omistautuneiden ohjeiden ansiosta.

5. Taistelu

on MOBA: n ja MMORPG: n yhdistelmä, joka keskittyy yksinomaan ystävällisen ilmapiirin luomiseen ja toksisuuden vähentämiseen pelaajille. Se keskittyy enemmän tukitoimintoihin, joissa on jakamis- ja terveyden palauttamistoiminnot, jotta peli olisi helpompaa ja vähemmän kilpailukykyinen. Tarina on sama kuin missä tahansa muussa MOBA-pelissä, jossa kaksi joukkuetta taistelee tuhoamaan toistensa pääkannan.

Kuten MMORPG: t, sinulla voi olla lemmikkejä ja tasoittaa niitä saadaksesi harrastajia ja kykyjä. Pelissä on myös luomisjärjestelmä, joka tekee pelistä mielenkiintoisemman. Lisäksi Strife on erittäin kevyt järjestelmäresursseihin.

Johtopäätös

Edellä ovat suosituimmat MOBA-pelit, jotka ovat erittäin koukuttavia ja hauskoja pelata. Jos olet aloittelija, saatat joutua viettämään jonkin aikaa genren oppimiseen, mutta se on sen arvoista.

Suosittelemme pelaamaan League of Legends tai Strife, jos olet uusi näissä peleissä. Kerro meille, mikä on suosikkipelisi, ja myös muista suosituista MOBA-peleistä, joita ei ole mainittu yllä.

Indeksi
  1. 1. League of Legends
  2. 2. PIENI
  3. 3. huomautus 2
  4. 4. Myrskyn sankarit
  5. 5. Taistelu
  6. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up