5 vaihtoehtoa Swiftkey-näppäimistölle Androidille

Viimeaikaiset uutiset siitä, että Microsoft on ostanut Swiftkey-näppäimistön, on saanut useita Android-käyttäjiä etsimään vaihtoehtoja. Ottaen huomioon, että on monia ihmisiä, jotka eivät pidä Microsoftista sen hyökkäyksen vuoksi ja kunnioittamatta käyttäjiä viime aikoina, tämä ei ole mikään yllätys.

Google Play -kaupassa on useita vaihtoehtoisia näppäimistöohjelmia, mutta luetelen kokeilemieni tuotteiden viisi parasta vaihtoehtoa ja luulen, että ne ovat Swiftkey-näppäimistön arvokkaimpia korvikkeita.

Indeksi

  1. Imuroi näppäimistö

  5 vaihtoehtoa Swiftkey-näppäimistölle Androidille

  Minuum-näppäimistö tarjoaa aivan uuden kirjoituskokemuksen Android-älypuhelimeesi. Jos et ole koskaan pitänyt näytön kiinteistöjen määrästä, jonka jotkin näppäimistöohjelmat käyttävät, Minuum voi olla juuri sitä mitä etsit. Sovellus vie hyvin vähän tilaa näytöllä, mutta toimii silti erittäin tehokkaasti kirjoitettaessa. Kun haluat antaa URL-osoitteen tai salasanan, voit helposti käyttää täysikokoista tilaa tätä tarkoitusta varten. Minuumin automaattinen korjaustoiminto on melko hieno, ja on olemassa myös muita vakio-ominaisuuksia, kuten emoji, äänen kirjoittaminen ja sanan ennustus. Pakettiin sisältyy myös muita hyödyllisiä vaihtoehtoja, kuten kohdistimen hallinta, hakutyökalut ja leikepöytä (leikkaa, kopioi ja liitä).

  Hinta : Ilmainen (30 päivän kokeilu) / 3,99 dollaria

  2. Heikko näppäimistö

  5 vaihtoehtoa Swiftkey-näppäimistölle Androidille

  se on suosikkini tässä luettelossa, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Siinä on Guinnessin ennätys kirjoitusnopeudelle ja se tarjoaa erilaisia ​​laajennuksia, jotka voivat helpottaa kirjoittamiskokemusta sinulle. Flesky tarjoaa vertaansa vailla olevan automaattisen korjauksen, joten sinun ei tarvitse lyödä oikeaa kirjasinta, koska sovellus voi automaattisesti korjata virheesi puolestasi. Pakettiin sisältyy myös tonnia emojeja, sisäänrakennettuja gifejä, erilaisia ​​teemoja, näppäimistöasetteluja (QWERTY, AZERTY, QWERTZ, DVORAK tai Colemak) ja paljon muuta. Flesky oli aiemmin premium-sovellus, mutta nyt voit nauttia kaikista sen ominaisuuksista ilmaiseksi.

  Hinta : Vapaa

  3. Google-näppäimistö

  5 vaihtoehtoa Swiftkey-näppäimistölle Androidille

  Se on esiasennettu useisiin Android-laitteisiin, kuten Nexus- ja Android One -laitteisiin. Siinä ei ole erityispiirteitä, kuten sisäänrakennettuja gif-tiedostoja, mutta sillä on kunnollinen sanojen ennakointi, automaattinen täydennys ja eleiden kirjoittaminen, joka toimii hyvin kokemukseni mukaan. Emojien valikoima on myös erittäin suuri, lisäämällä yhä enemmän. Voit myös synkronoida kaikki muokkaukset ja historian useilla laitteilla Google-tilin kanssa.

  Hinta : Vapaa

  4. TouchPal Emoji -näppäimistö

  5 vaihtoehtoa Swiftkey-näppäimistölle Androidille

  TouchPal on toinen loistava näppäimistöohjelma, joka tarjoaa useita rakastettavia ominaisuuksia. Tavallisten vaihtoehtojen, kuten hymiöiden, hymiöiden ja sanojen ennustamisen lisäksi, TouchPal tukee yli 90 kieltä ja mahdollistaa myös laajan mukauttamisen satojen käytettävissä olevien teemojen ja taustakuvien kanssa. Voit myös luoda oman teeman tai asettaa mukautetun taustan (kuten valokuvasi), jos haluat. Lisäksi TouchPal tarjoaa elekirjoitustoiminnon (TouchPal-käyrä), joka toimii hienojen ja hyödyllisten leikepöytätyökalujen kanssa, joiden avulla on helppo kopioida ja liittää sovelluksesta toiseen.

  Hinta : Vapaa

  5. Inkivääri-näppäimistö

  5 vaihtoehtoa Swiftkey-näppäimistölle Androidille

  on yksi Play Kaupan suosituimmista näppäimistöohjelmista, ja siinä on pari ainutlaatuista ominaisuutta, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Sovelluksen tavoitteena on parantaa kirjoittamisen nopeutta ja laatua tarjoamalla kielioppi-, oikeinkirjoitus- ja välimerkkikorjauksia sekä ennustamalla seuraava sana. Inkivääri-näppäimistön tarkoituksena on myös viihdyttää sinua yksinkertaisilla peleillä, joita voit pelata näppäimistöllä. Älypalkki tarjoaa integraation useisiin sovelluksiin, kuten Wunderlist, Evernote, Todoist, Google Calender ja muihin, joten voit luoda tapahtumia tai tehdä muistiinpanoja nopeasti ja nopeammin kuin koskaan. Halutessasi voit myös lisätä sovelluksesi valinnan älypalkkiin.

  Hinta : Vapaa

  Kerro meille, minkä Swiftkey-vaihtoehdon valitsit ja miksi alla olevissa kommenteissa. Jos tiedät muita kunnollisia näppäimistöohjelmia, jotka mielestäsi pitäisi sisällyttää tähän, haluaisimme kuulla niistä myös.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up