6 parasta leikepöydän hallintaa Macille

Kohteiden leikkaaminen, kopioiminen ja liittäminen toistuvasti voi olla uuvuttavaa, varsinkin jos käsittelet useita teksti-, kuva- tai tiedostosarjoja. Paras tapa tehdä tällaisia ​​tehtäviä tehokkaasti on käyttää leikepöydän hallintaa. Tämä opas tarjoaa kuusi parasta Macin leikepöydän hallintaohjelmaa.

Indeksi
 1. Mikä on leikepöydän hallinta?
 2. Parhaat leikepöydän hallintaohjelmat Macille
 3. 1. CopyQ
 4. 2. Liitä
 5. 3. CopyClip 2
 6. 4. Clipy
 7. 5. Flycut
 8. 6. Dittostack
 9. Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on leikepöydän hallinta?

Ei ole macOS-ominaisuutta, jonka avulla pääset Macin leikepöydälle, mikä tarkoittaa, että sinulla ei voi olla visuaalista taulua kaikesta, mitä olet leikannut ja kopioinut. Näet vain viimeksi leikkaamasi tai kopioimasi kohteen. Leikepöydän hallinta parantaa järjestelmän leikepöytää tallentamalla leikattuja ja kopioituja tietoja, kuten tekstiä, kuvia, tiedostoja jne. yhdelle taululle, josta voit noutaa ne tarvittaessa.

Jos sinun on leikattava, kopioitava ja liitettävä useita kohteita toistuvasti, leikepöydän hallinta on tärkeä työkalu helpottaaksesi tehtäväsi suorittamista. Sinun ei tarvitse siirtyä edestakaisin kansioiden ja tiedostojen välillä korostaaksesi, leikataksesi tai kopioidaksesi ja sitten liittääksesi tietoja.

Mitä sinun pitäisi etsiä leikepöydän hallinnasta?

Kun valitset leikepöydän hallinnan, sinun tulee ottaa huomioon seuraavat asiat henkilökohtaisten mieltymystesi ja tarpeidesi lisäksi:

 1. Historian koko – Jokaisella leikepöydän hallinnassa on tietty määrä tai määrä kohteita, joita se voi tallentaa.
 2. Tuetut tietotyypit – On tärkeää selvittää, mitä tietotyyppejä eri leikepöydän hallintaohjelmat tukevat.
 3. Käyttöliittymä – Mieti, onko sen käyttöliittymä käyttäjäystävällinen ja tarjoaako sinulle tarvitsemasi leikepöydän kohdenäkymät ja pääsyn.
 4. Muokattavuus – leikepöydän hallinnan tulisi tarjota ominaisuuksia, kuten mukautettuja pikanäppäimiä, jotka nopeuttavat leikepöydän tietojen hallintaa.
 5. Sovellusten integrointi – Etsi leikepöydän hallintaohjelma, joka on laajalti käytetty, saatavilla eri käyttöjärjestelmissä ja suunniteltu integroitumaan tarvitsemiesi sovellusten tai ohjelmistojen kanssa.
 6. Alustan tuki – Jos käytät useita laitteita leikkaamiseen tai kopioimiseen ja liittämiseen, sinun tulee käyttää leikepöydän hallintaohjelmaa, joka toimii kaikkien näiden laitteiden kanssa.
 7. Hinta – voit valita, maksatko sovelluksesta tai käyttää ilmaista sovellusta. Molemmat ovat laajasti saatavilla.

Kärki: Haluatko hallita Windows-tietokoneesi leikepöytää paremmin? Lue eteenpäin saadaksesi tietoa parhaista ilmaisista Windows-leikepöydän hallintaohjelmista.

Parhaat leikepöydän hallintaohjelmat Macille

Nämä kuusi Mac-leikepöydän hallintaa tarjoavat erilaisia ​​hintoja, ominaisuuksia ja myyntipisteitä, ja jotkut ovat monialustaisia. Lue läpi ja valitse paras, joka sopii leikepöydän hallintatarpeisiisi.

1. CopyQ

Hinta: Vapaa

The CopyQ leikepöydän hallintatyökalu on ilmainen sovellus GitHubilta. Siinä on yksinkertainen käyttöliittymä ja käteviä ominaisuuksia, mutta sen hakutoiminto on piilotettu työkalupalkin Muokkaa-painikkeen sisään, mikä on hieman hankalaa, jos et halua käyttää pikanäppäimiä navigointiin. Lue lisää CopyQ:n ominaisuuksista.

Plussat

 • Mahdollistaa usean liittämisen
 • Voit määrittää enintään 38 pikanäppäintä
 • Voit luoda ja muokata vain tekstiä sisältäviä leikepöydän kohteita sovelluksessa
 • Voit luoda ja lisätä tunnisteita leikepöydälle

Haittoja

 • Ei leikepöydän kohteiden luokittelua
 • Ei synkronoi leikepöydän kohteita muiden laitteiden kanssa

2. Liitä

Hinta: 1,99 dollarin kuukausitilaus

Kaikista tämän luettelon leikepöydän hallintasovelluksista Liitä on ainoa, joka tukee iCloud-synkronointia ja liittämistä yhteensopiviin sovelluksiin. Jos haluat kopioida, leikata tai liittää kohteita useilla Apple-laitteilla (Mac, iPad ja iPhone), Liitä on paras vaihtoehto, sillä voit käyttää leikepöydän kohteita eri laitteilla.

Liitä sovellukseen -ominaisuuden avulla voit liittää yhden tai useamman leikepöydän kohteen aktiivisiin, yhteensopiviin sovelluksiin suoraan Liitä-käyttöliittymästä. Mitä tulee käyttöliittymään, näet jokaisen leikepöydän kohteen lähteen. Sovelluksen avulla voit myös etsiä leikepöydän kohdelähteitä. Voit kokeilla Pastea ilmaiseksi jopa 14 päivän ajan.

Plussat

 • Voit luokitella leikepöydän kohteet
 • Tukee iCloud-synkronointia
 • Saatavilla iPadOS:lle ja iOS:lle
 • Mahdollistaa usean liittämisen
 • Voit liittää avoimeen tuettuun sovellukseen

Haittoja

Kärki: oppia leikkaamaan, kopioimaan ja liittämään PDF-tiedostoja.

3. CopyClip 2

Hinta: Kertamaksu 7,99 dollaria

CopyClip 2 on yksinkertainen Mac-leikepöydän hallinta, jonka avulla voit käyttää 10 viimeisintä leikepöydän kohdetta painamalla Cmd + 0-9. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinun tarvitsee liittää vain pieni määrä kohteita useita kertoja, vaikka sovellus ei tarjoa ominaisuutta, jonka avulla voit liittää tiettyjä leikepöydän kohteita aktiiviseen yhteensopivaan sovellukseen suoraan CopyClip 2 -käyttöliittymästä. Jos haluat kokeilla sitä, sovellus tarjoaa seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson.

Plussat

 • Sisältää leikepöydän pikanäppäimet kymmenelle uusimmalle kohteelle

Haittoja

 • Ei tue useiden liittämistä
 • Ei leikepöydän kohteiden luokittelua

4. Clipy

Hinta: Vapaa

Clipy on kevyt leikepöydän hallinta, jonka voit saada ilmaiseksi GitHubista. Vaikka siitä puuttuu perusominaisuudet, kuten haku, tärkeimpien ominaisuuksien puute tekee siitä hyvän niille, joilla on minimaaliset leikepöydän hallintatarpeet. Lisäksi siinä on pieni käyttöliittymä, joka sulautuu hyvin macOS Venturaan.

Plussat

 • Yksinkertainen käyttöliittymä
 • Sopii satunnaisiin leikepöydän hallintatarpeisiin
 • Käyttöliittymä vastaa macOS:ää

Haittoja

 • Ei tarjoa hakutoimintoa
 • Ei tue useiden liittämistä

Hyvä tietää: joskus verkkosivustot eivät anna sinun kopioida ja liittää tekstiä. Opi kiertämään tämä..

5. Flycut

Hinta: Vapaa

Flycut on saatavilla App Storesta ja GitHubista. Voit käydä sen leikepöydän läpi käyttämällä sen hakuominaisuutta, jota ei yleensä tarjota ilmaisissa leikepöydän hallintaohjelmissa. Se on hyvä suuren volyymin leikepöydän hallintaan Macissa, mutta sen kohdekohtaisten pikanäppäinten puuttuminen tekee siitä tehottoman. Sen yhteensopivuus macOS:n, iPadOS:n ja iOS:n kanssa on hyvä myyntivaltti, mutta sillä ei ole iCloud-synkronointitukea.

Plussat

 • Mahdollistaa usean liittämisen
 • Käyttöliittymä vastaa macOS:ää
 • Saatavilla iPadOS:lle ja iOS:lle

Haittoja

6. Dittostack

Hinta: 4,99 dollarin kertamaksu

Dittostack tukee leikepöydän kohteiden hakua, mutta sen historiakapasiteetti on vain 1 000 kohdetta verrattuna muihin Macin leikepöydän hallintaohjelmiin. Yksi ominaisuus erottaa sen muista: "Reveal in Finder" -ominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla voit siirtyä Macin tallennustilasta kopioitujen leikepöydän tiedostojen sijaintiin. Voit käyttää Dittostackia ilmaiseksi jopa 15 päivää.

Plussat

 • "Paljasta Finderissa" -ominaisuus

Haittoja

 • Ei useita liittämistä
 • Historian kapasiteetti on rajoitettu 1 000 leikepöydän kohteeseen

Tiedoksi: Varmista, että tarkistat, kuinka voit parantaa Mac-kokemustasi macOS Venturalla.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka pääsen Macin leikepöydälle?

Käynnistä Finder ja Finder-ikkunan ollessa auki, siirry valikkopalkkiin ja napsauta "Muokkaa -> Näytä leikepöytä". Huomaa, että tämä näyttää vain viimeksi leikkaamasi tai kopioimasi kohteen.

Voivatko leikepöydän ylläpitäjät tallentaa arkaluonteisia tietoja, kuten salasanoja ja luottokorttitietoja?

Joo. Suosittelemme kuitenkin vahvasti olemaan tallentamatta arkaluonteisia tietoja leikepöydän hallintaohjelmiin. Jos sinun on leikattava tai kopioitava arkaluonteisia tietoja, varmista, että leikepöydän hallinta ei ole käynnissä taustalla tai Macin valikkopalkissa.

Voinko rajoittaa leikepöydän hallinnan pääsyä tiettyihin Mac-tietokoneeni sovelluksiin ja kansioihin?

Joo. Kaikkien Macin leikepöydän hallintaohjelmien avulla voit estää niitä tallentamasta leikepöydän kohteita tietyistä sovelluksista. Liitä, CopyClip 2, Clipy ja Dittostack antavat sinun lisätä sovellussääntöjä ja poikkeuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up