7 parhaista Windows 10 Photo Viewer -vaihtoehdoista

Yllättäen Windows 10 Photos -sovellus ei ole huono, vaikka se onkin ajoittain tuskallisen hidas. Se ei ole tehokkain sovellus valokuvien hallintaan, mutta se käsittelee perusalbumit ja muokkauksen. Mutta se ei ole ainoa saatavilla oleva vaihtoehto – sekä ilmaiset että premium-valokuvien katseluohjelmavaihtoehdot Windows 10:lle auttavat muuttamaan sisäänrakennettua kokemusta ja tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia.

Lue myös: Mitä tehdä ennen ja jälkeen Windows 11:n asentamisen

1. IrfanView

Yksi suosituimmista valokuvien katselusovelluksista, IrfanView avaa melkein minkä tahansa kuvatiedoston ja antaa sinulle tyylikkään tavan katsella niitä. Siitä on maksullinen versio, mutta ilmaisessa versiossa on todennäköisesti kaikki haluamasi toiminnot kuvien katseluun ja perusmuokkaukseen. Sen avulla on myös erittäin helppo muuntaa eri tiedostotyyppien välillä.

IrfanView avaa kuvat erittäin nopeasti, ja se on suosittu alempien PC-tietokoneiden keskuudessa pienen prosessointitilanteensa vuoksi. Ehkä sen ylistetyin ominaisuus on eräkäsittely, jonka avulla voit käyttää samoja muutoksia useisiin kuviin uudelleennimeämisjärjestelmän kanssa.

Käyttöliittymä on jotain, jota voisi kutsua "vanhan koulun" pitämiseksi yksinkertaisena, vaikka ei tosin näytä kauniilta. Se on kuitenkin erittäin nopea selata valokuvakokoelmaasi, sen avulla voit etsiä kuvia suodattimien avulla ja jopa asettaa diaesityksiä valitsemiesi kansioiden perusteella.

2. Windows 7 Photo Viewer

Jos sinulla ei ole hauskaa Windows Photos -sovelluksen kanssa ja se saa sinut kaipaamaan klassista Windows Photo Vieweria Windows 7:stä, on olemassa salainen tapa palauttaa se Windows 10:een.

Voit tehdä tämän siirtymällä Rekisterieditoriin. Prosessi on nyt hieman hankala, ja useita näppäimiä on vaihdettava, mutta olemme itse asiassa käsitelleet menetelmän sen tekemiseen täällä.

Kun olet käynyt läpi yllä olevan menetelmän, sinun tarvitsee vain napsauttaa kuvaa hiiren kakkospainikkeella -> Avaa sovelluksella -> Valitse toinen sovellus ja valitse sitten äskettäin ilmestynyt Windows Photo Viewer.

Voit myös valita ikkunan alareunassa olevan valintaruudun "Käytä aina tätä sovellusta avaamiseen [filetype] tiedostot."

Kaikki on valmista!

3. FastStone Image Viewer

Jos pidät klassisesta Windows Explorer -käyttöliittymästä, tulet rakastamaan sitä FastStone Image Viewer. Se on yksi suosikkini Windows 10 -valokuvien katseluvaihtoehdoista. Lisäksi se on täysin ilmainen.

Pidän siitä, että voit tarkastella kansioita ja kuvasarjoja samalla kun näytät valitun kuvan toisessa kehyksessä. Siellä on myös tuki useille kuvatiedostotyypeille. Lisäksi käytössäsi on useita muokkaustoimintoja, kuten rajaus, valaistuksen säätö, piirtäminen jne.

Kuvien hakemiseen skannerista on tuki, jos sinulla on sellainen. Voit myös verrata jopa neljää kuvaa kerralla ja ottaa myös näyttökaappauksia. Ilmaiseksi sitä on vaikea voittaa, ja se tarjoaa itse asiassa enemmän kuin valokuvat ja vastaavat premium-vaihtoehdot.

4. Apowersoft Photo Viewer

Tarvitsetko tukea erikoiskuvamuodolle tavallisten muotojen lisäksi? Apowersoft Photo Viewer voi olla sinulle parempi valokuvavaihtoehto. Tavallisten JPG-, PNG- ja BMP-muotojen lisäksi saat tuen myös CorelDraw-, PhotoShop- ja kamerakohtaisille muodoille. Se tukee myös PDF-tiedostoja.

Nimeä helposti uudelleen, muuta tiedostomuotoja ja tee perusmuokkauksia erämuodossa. Jaa valokuvasi sovelluksessa ja tallenna ne jopa ilmaiseksi pilveen.

Ainoa asia, josta en pidä, on se, että kansionäkymävaihtoehtoa ei ole. Näet kuitenkin pikkukuvia muista samassa kansiossa olevista kuvista, ja kuvien lataaminen korvaa sen lähes välittömästi. Vielä parempi, se on ilmainen käyttää.

Lue myös: Valokuvat-sovellus ei toimi Windowsissa? Tässä ovat korjaukset

5. ImageGlass

ImageGlass tarjoaa modernin, mukautettavan käyttöliittymän kuvien katseluun. Se on yksi paremman näköisiä Windows 10 -valokuvien katseluvaihtoehtoja. Ilmaisen avoimen lähdekoodin katseluohjelman avulla voit vaihtaa kuvien välillä nopeasti – ehdottomasti paljon nopeammin kuin Valokuvat.

Uusin versio tukee yli 70 kuvamuotoa. Tämä on yksi paremmista vaihtoehdoista laajemman formaatin tuelle.

Kansionäkymää ei tueta, mutta näet kaikki muiden samassa kansiossa olevien kuvien pikkukuvat. Pikkukuvat toimivat paremmin ImageGlassissa kuin Apowersoftissa. Diaesitystoiminto on ihanteellinen, jos haluat käyttää tätä valokuvasarjojen esittelyyn ystäville ja perheelle.

6. XnView

XnView on yksi vahvimmista Windows 10 -valokuvien katseluvaihtoehdoista. Yli 500 tiedostomuodon tuen ansiosta et voi katsella tällä sovelluksella vain vähän. Jotkut eivät ole oletuksena sisäänrakennettuja, mutta saatavilla on ilmaisia ​​lisäosia tarvitsemiesi tiedostomuotojen katseluun.

Se tukee kansionäkymää ja välilehtiä, mikä on suosikkini. Voit mukauttaa näkymääsi pikkukuvien, filminauhanäkymän, vertailukuvien ja muiden avulla. On myös laaja valikoima muokkaustyökaluja kirkkauden, värin, koon, muodon ja muiden säätämiseen. Löydät myös runsaasti suodattimia.

Se on täysin ilmainen käyttää henkilökohtaiseen käyttöön. Yritysten on ostettava lisenssi käyttäjien määrän perusteella.

7. Honeyview

Honeyview on yksi yksinkertaisimmista Windows 10 -valokuvien katseluvaihtoehdoista. Tämä on itse asiassa yksi sen parhaista ominaisuuksista. Kuvat latautuvat nopeasti, ja suosituimpia muotoja tuetaan. Asenna diaesityksiä helposti millä tahansa esiasetetuista diaesityksen aikavaihtoehdoista.

Muokkauksen kannalta se ei ole ominaisuuksiltaan rikkain sovellus, mutta se käsittelee perusasiat hyvin. Rajaa, kierrä, muuta kokoa ja muuta kuvatiedostotyyppiä. Voit myös tarkastella pakattuja ja arkistoituja kuvamuotoja purkamatta mitään.

Sisäänrakennettua kansionäkymää ei ole, mutta pikkukuvanavigoinnin ponnahdusikkunassa voit tarkastella muita tiedostoja samassa kansiossa, jossa parhaillaan työskentelet. Tietenkin se on täysin ilmainen, joten se on aina bonus.

Jos tarvitset jotain nopeampaa ja helpompikäyttöistä kuin Valokuvat, kokeile mitä tahansa näistä Windows 10 -valokuvien katseluohjelman vaihtoehdoista. Jos haluat muokata Windows 10 -käyttöjärjestelmääsi enemmän, katso luettelo kätevistä Suorita-komennoista sekä kuinka korjata surullisen 100 % CPU:n käyttöongelma.

Indeksi
  1. 1. IrfanView
  2. 2. Windows 7 Photo Viewer
  3. 3. FastStone Image Viewer
  4. 4. Apowersoft Photo Viewer
  5. 5. ImageGlass
  6. 6. XnView
  7. 7. Honeyview

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up