8 paikkaa vanhan iPhonen ja muiden Apple-tuotteiden kierrätykseen

Kun päivität uusimpiin Apple-laitteisiin, sinulla on todennäköisesti vanhentuneita laitteita, joita et enää käytä. Sen sijaan, että antaisit niiden kerääntyä pölyä, voit kierrättää vanhoja iPhone-malleja ja muita Applen tuotteita. Itse asiassa monet iPhonen kierrätyspalvelut tarjoavat käteistä, lahjakortteja ja asianmukaisia ​​kierrätysvaihtoehtoja. Tämä opas kattaa kahdeksan erinomaista palvelua, joissa voit kierrättää vanhat iPhonesi ja muut Apple-laitteet samalla kun ansaitset käteistä tai kauppasaldoa.

Myös hyödyllistä: Ennen kuin kierrätät vanhan Macisi, tutustu näihin luoviin käyttötarkoituksiin vanhemmille Mac-tietokoneille.

Indeksi
  1. 1. Apple Trade-In
  2. 2. Gaselli
  3. 3. uMyy
  4. 4. Facebook Marketplace
  5. 5. Swappa
  6. 6. SellYourMac
  7. 7. Käteistä Mac-tietokoneellesi
  8. 8. GameStop
  9. Usein Kysytyt Kysymykset

1. Apple Trade-In

Applen vaihtokauppa tarjoaa kauniin mahdollisuuden säästää rahaa uusista Apple-tuotteista ja edistää ympäristönsuojelua. Lyhyesti sanottuna tämän palvelun avulla voit käydä kauppaa kelvollisilla laitteilla ja saada hyvitystä myöhempiä Apple-ostoksia varten joko myymälässä tai verkossa. Katsoitpa jotain Applen huippuluokan iPhonea, kuten iPhone 15 Prota, uutta iPadia, Macia, Apple Watchia tai lisälaitteita, vanha Apple-tekniikka voi säästää enemmän kuin odotit.

Apple Trade-Inin käytön aloittaminen:

Siirry Applen Trade-In-sivulle ja vastaa muutamaan kysymykseen laitteesi kunnosta ja teknisistä tiedoista. Vastineeksi saat tarjouksen Apple Store -lahjakortin muodossa.

2. Gaselli

Gaselli antaa sinulle tarjouksen laitteestasi verkossa ja lähettää sinulle prepaid-laatikon. Aseta laitteesi laatikkoon ja lähetä se! Parin viikon sisällä saat käteistä. Myynnin lisäksi Gazellesta voi ostaa käytettyjä laitteita. He hyväksyvät iPhonet, iPadit ja iPodit.

Näin pääset alkuun Gazellen kanssa:

Vieraile Gazellen verkkosivustolla ja valitse laitteesi ja pyydä sitten välitön tarjous laitteellesi. Lähetä laitteesi mukana tulevalla prepaid-laatikolla.

Kärki: voit antaa vanhan iPhonen lapselle, kunhan määrität iPhonen lapsilukon.

3. uMyy

uMyy on erikoistunut ostamaan rikkoutuneita laitteita käytettäväksi osina. Se on loistava tapa saada nopeasti käteistä takaisin vanhasta laitteesta, joka kerää pölyä laatikossa. He hyväksyvät iPhone-malleja 2G-versiosta ylöspäin, iMaceja, MacBookeja, iPodeja ja iPadeja.

Näin pääset alkuun uSellin kanssa:

Siirry uSellin verkkosivustolle ja valitse laitteesi. Vastaa muutamaan kysymykseen laitteen kunnosta, pyydä tarjous ja lähetä rikkinäinen laite.

4. Facebook Marketplace

Voit käyttää Facebook Marketplace listata laitteesi ja myydä niitä suoraan kuluttajille. Tämä on yksi helpoimmista tavoista myydä elektroniikkaa lähialueellasi ja säilyttää 100 % voitosta. Haittapuolia ovat potentiaalisten ostajien tapaaminen ja listauksen luominen ja ylläpito. Voit listata minkä tahansa Apple-laitteen Facebook Marketplacessa.

Näin pääset alkuun Facebook Marketplacen kanssa:

Kirjaudu Facebookiin ja siirry Marketplaceen. Lista Apple-laitteesi tiedot ja kuvat. Kommunikoi mahdollisten ostajien kanssa ja sovi myynti.

Hyvä tietää: Vältä yleisiä Facebook Marketplace -huijauksia, kun myyt vanhaa elektroniikkaa.

5. Swappa

Päällä Swappa, voit selata tuotteita mallin ja sen yleisen laadun perusteella. Tämä puolestaan ​​helpottaa tuotteiden myynnin aloittamista ja niiden asianmukaista luokittelua. Ennen kuin aloitat myyntiprosessin, voit tarkastella kunkin laitteen käynnissä olevaa hintaa operaattorin ja muiden määrittäjien perusteella. Voit myydä minkä tahansa iPhonen, MacBookin, iMacin tai Apple Watchin mallin.

Näin pääset alkuun Swappan kanssa:

Vieraile Swappan verkkosivustolla ja rekisteröidy myyjäksi. Luo luettelo, valitse laitteellesi luokka ja anna tarvittavat tiedot. Aseta hinta ja listaa laitteesi myytäväksi.

6. SellYourMac

Mikä voisi olla parempi paikka Macin myyntiin SellYourMac.com? Hanki tarjous laitteestasi, lähetä se prepaid-tarralla ja saat maksun PayPalin kaltaisen palvelun kautta. Se on suoraviivaista ja ytimekäs, kuten sen pitääkin olla. Voit kierrättää vanhoja Apple-tuotteita mistä tahansa luokasta.

SellYourMacin käytön aloittaminen:

Siirry SellYourMacin verkkosivustolle ja anna laitteesi tiedot. Pyydä tarjous ja toimita Macisi ohjeiden mukaan.

Myös hyödyllistä: kokeile näitä MacBookin ohjauslevyn korjauksia ennen kuin kierrätät vanhan Macisi.

7. Käteistä Mac-tietokoneellesi

Käteistä Mac-tietokoneellesi sisältää yksinkertaisen käyttöliittymän tuotteesi valitsemiseen ja muutamiin kysymyksiin vastaamiseen. Kun käteistarjous on lukittu, se on voimassa 30 päivää. Voit kierrättää vanhoja iPhone- ja iPad-malleja, MacBookeja, Apple Watcheja ja iMaceja.

Cash for Your Macin käytön aloittaminen:

Vieraile verkkosivustolla ja valitse Apple-laitteesi ylävalikosta. Vastaa muutamaan kysymykseen laitteesi kunnosta ja saat sitten käteistarjouksen lukittuna 30 päiväksi.

8. GameStop

Vie laitteesi lähimpään GameStop nopeaa tarkastusta ja tarjousta varten. Vaikka nämä tarjoukset eivät ehkä ole korkeimmat, se on yksi nopeimmista tavoista ansaita rahaa kierrättämällä vanhoja iPhoneja.

GameStopin käytön aloittaminen:

Siirry vaihto-osioon. Noudata ohjeita ja aloita prosessi vastaamalla kysymyksiin.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kierrättääkö Apple muuta kuin Applen elektroniikkaa?

Poistaako Apple tietoja kierrättäessään laitteita?

Kyllä, Apple varmistaa, että kaikki vaihdetun laitteen tiedot poistetaan turvallisesti.

Kuinka hävitän iPhone- tai Apple-laitteen, joka ei käynnisty?

Voit edelleen käydä kauppaa toimimattomalla Apple-laitteellasi Trade-In-ohjelman kautta. Apple kierrättää sen vastuullisesti puolestasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up