8 parhaista Windows File Explorerin vaihtoehdoista

Aina kun siirrät tiedoston, selaat asemaa tai etsit jotain lataamaasi, sinun on taisteltava Windowsin oletustiedostonhallinnan, Windowsin Resurssienhallinnan, kanssa. Vaikka sitä voidaan käyttää suurimman osan ajasta, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin tiedostojen siirto useiden gigatavujen järjestyksessä, jolloin Windowsin Resurssienhallinta lakkaa vastaamasta ja kaatuu, tai vaikeuksia vain vetää ja pudottaa tiedostoja, koska sitä ei vain ole suunniteltu tehdä se. Tässä on joitain parhaita vaihtoehtoja Windows Explorerin vaihtoehdoille.

Kärki: jos sinulla on Windowsin Resurssienhallinnan kaatuminen, lue kuinka voit toipua siitä ja korjata kaatumisen aiheuttaneet ongelmat palautuksen jälkeen.

1. Tiedostot

Ensimmäinen listallamme on Tiedostot sovellus. Se on avoimen lähdekoodin Windows-tiedostonhallintavaihtoehto, joka on saatavilla ilmaiseksi Microsoft Storesta. Se sisältää kaikki ominaisuudet, jotka saat oletusarvoisen Windowsin Resurssienhallinnan kanssa. Files-tiedostonhallintasovelluksessa on vaikuttava käyttöliittymä ja se sopii järjestelmäteemaan, eli tummiin/vaaleisiin tiloihin. Voit myös vaihtaa teemojen välillä manuaalisesti.

Voit käyttää kaikkia osioitasi sekä pilvitallennustilaa, kuten OneDrivea ja Google Drivea. Viimeisimmät kohteet näkyvät myös Tiedostot-sovelluksen aloitusnäytössä. Se on nopea, ja siinä on useita asetuksia, joita voit muokata tarpeidesi mukaiseksi.

Plussat

 • Tumman teeman tuki
 • Puhdas käyttöliittymä
 • Usean välilehden tuki

Haittoja

2. Tiedostoselain

Tiedostoselain on toinen tiedostojenhallintasovellus Windows 10:lle, jolla on puhdas käyttöliittymä. Tiedostoselain-sovellus tukee tummaa/vaaleaa teemaa, ja valittavana on useita muita mukavia värivaihtoehtoja. Tiedostoselainsovelluksessa on myös usean välilehden tuki, vaikka sinun on ostettava "Pro-versio", jotta voit käyttää ominaisuutta.

Aloitusnäytössä pääset Kirjasto-kansioon. Päästäksesi mihin tahansa asemaasi, sinun on avattava ne manuaalisesti "Siirry"-vaihtoehdon kautta. Tämä voi olla pieni haittapuoli tälle sovellukselle. Aivan kuten Tiedostot-sovellus, se antaa myös pääsyn suosittuun pilvitallennustilaan.

Plussat

 • Minimaalinen käyttöliittymä
 • Useita värimalleja
 • Usean välilehden tuki

Haittoja

 • Joitakin ominaisuuksia varten on ostettava Pro-versio
 • Asema on avattava manuaalisesti

Kärki: opi korjaamaan joitain yleisiä Windowsin Resurssienhallinnan ongelmia.

3. Tiedoston puoli

Jos olet sisällöntuottaja tai joku, joka haluaa pitää tiedostosi järjestyksessä, niin Tiedoston puolella on sinulle. Windowsin Resurssienhallinnassa sinun on avattava useita uusia Explorer-välilehtiä, jos haluat siirtää jotain paikasta toiseen. Mutta Filesidella voit avata useita ikkunoita vierekkäin, ja jokainen ikkuna voi avata neljä eri kansiota.

Käyttöliittymä on sujuva, ja se käsittelee useita välilehtiä tehokkaasti ilman viivettä. Voit olla vuorovaikutuksessa minkä tahansa välilehden kanssa, mikä tarkoittaa, että voit kopioida ja liittää tiedostoja eri kansioon selatessasi muita asemia. Vaihtoehdot, kuten poista, luo uusi kansio, luo uusi tiedosto jne., ovat myös kätevästi sijoitettu jokaisen välilehden viereen.

Plussat

 • Sopii käyttäjille, jotka työskentelevät useiden tiedostojen parissa useissa kansioissa
 • Tumma teema
 • Ei lokia
 • Mukautettu asettelu
 • Usean ikkunan tuki

Haittoja

 • Pro-versio on ostettava 30 päivän kokeilujakson jälkeen

4. RX Explorer

Jos haluat muokkausvaihtoehtoja, kuten animaatioita, siirtymiä ja taustoja tiedostonhallintasovelluksellesi, RX Explorer on paras työhön. Asetukset-valikossa voit vaihtaa tilan Recommended, Solid Color ja Custom välillä. Suositeltu lisää epäselvän taustakuvan taustalle, kun taas Solid Color antaa sinulle mahdollisuuden valita järjestelmän oletusasetuksen, valkoisen tai mustan välillä.

Ole luova valitsemalla Mukautettu. Tämän vaihtoehdon avulla voit valita akryyliteeman värin, määrittää läpinäkyvyyden ja valita Bing-kuvan tai mukautetun kuvan taustan. Voit myös muuttaa fontin väriä. Aloitusnäyttö on puhdas ja antaa sinulle Windows Explorerin tunnelman. Ohjelmiston lukituksen avaaminen antaa pääsyn suojausalueelle ja paljon muuta.

Plussat

 • Paljon mukautusvaihtoehtoja
 • Usean välilehden tuki
 • Useita värimalleja

Haittoja

5. Nykyaikainen File Explorer

Alusta alkaen, Nykyaikainen File Explorer kohtelee sinua tummalla teemalla. Vaikka et voi käyttää asemia aloitusnäytöstä, voit lisätä ne manuaalisesti. Käyttöliittymä on puhdas ja minimaalinen.

Se avaa kaikki kuvasi Explorer-ikkunaan. Lisäksi Modern File Explorerissa on sisäänrakennettu PDF-katseluohjelma, Dropbox-tuki ja paljon muuta. Valittavana on useita värimalleja. Voit vaihtaa taustaa, asettaa läpinäkyvyyttä jne. Sinun on ostettava sovelluksen täysi versio, jotta se pysyy toiminnassa seitsemän päivän kuluttua.

Plussat

 • Useita värimalleja
 • Sisäänrakennettu PDF-katseluohjelma
 • Puhdas käyttöliittymä

Haittoja

 • Ilmainen versio on voimassa seitsemän päivää

6. FreeCommander

Microsoft lisäsi välilehtiliittymän vain Windows 11:n Windowsin Resurssienhallinnassa. Jos haluat tehdä siinä eri asioita samanaikaisesti tai vilkaista nopeasti eri kansioiden välillä. FreeCommander korjaa tämän lisäämällä välilehtiä, mikä tekee elämästä paljon helpompaa.

Olen suuri fani Windows 10:n napsautusominaisuudesta, jonka avulla voit kiinnittää ikkunat siististi puoleen (tai jopa neljäsosaan) näytöstä, ja Free Commander tekee jotain vastaavaa kaksipaneeliisella käyttöliittymällä, jonka avulla voit nopeasti vedä ja pudota asioita kansioiden välillä. Sen lisäksi siinä on sisäiset työkalut tiedostojen jakamiseen, tiedostojen pakkaamiseen ja purkamiseen sekä erän uudelleennimeämiseen.

Yksi varoitus on, että FreeCommander ei ole kovin näyttävä. Jos se on sinulle tärkeää, seuraava kohta saattaa olla sinulle enemmän.

Tärkeä: Tarkista kaikki Windowsin Resurssienhallinnan hakusuodattimet etsiäksesi tiedostoja tehokkaasti.

7. Explorer++

Sen lisäksi, että sillä on yksi kaikkien aikojen tyylikkäimmistä käyttöliittymistä, Explorer++ todella voittaa kaiken muun a täysin kannettava Explorer vaihtoehto. Toisin sanoen, voit vain kuljettaa EXE-tiedoston flash-asemassa ja käyttää sitä mistä tahansa tietokoneesta. Explorer++:ssa on myös välilehtikäyttöliittymä. Se ei ehkä ole yhtä monipuolinen kuin muut Windows Explorerin vaihtoehdot, mutta se päihittää varmasti vanhan resurssienhallinnan käytön kaikissa käyttämissäsi tietokoneissa.

Explorer++:sta tulee kaksi eri versiota – 32-bittinen ja 64-bittinen. Varmista, että käytät versiota, joka vastaa tietokoneesi arkkitehtuuria. Jos käytät todennäköistä tietokonetta, jonka leveys on eri kuin kotonasi, aseta molemmat versiot flash-asemaan.

8. MultiCommander

Ehkä tunnetuin ja käytetyin Explorer-vaihtoehto, MultiCommander, on sovellus, joka tekee kaiken. Kuten Explorer++, se tarjoaa kannettavan version (asennettavan version luoma). Ja kuten molemmat aiemmin mainitut vaihtoehdot, MultiCommander tarjoaa välilehdellä varustetun käyttöliittymän. (Vain välilehdet näkyvät alareunassa.)

Täällä on monia pikapainikkeita ja vempaimia. Käyttöliittymä ei ole yhtä tyylikäs kuin kahdessa edellisessä vaihtoehdossa, mutta tällä mammuttisovelluksella voit tehdä paljon muutakin, kuten nimetä useita tiedostoja uudelleen, käyttää rekisteriä, työskennellä FTP-palvelimien kanssa ja navigoida kansioissa kuin pomo. On paljon helpompaa laatia luettelo asioista, joita et voi tehdä MultiCommanderilla. Jos et välitä tungosta käyttöliittymästä ja työskentelet paljon Explorerin kanssa, tämä ohjelma on sinulle suurin helpotus.

Käärimistä

Nämä ovat joitain parhaista Windows File Explorer -vaihtoehdoista, jotka sinun tulee tarkistaa. Huomaa, että eri tiedostojen tutkijoilla on erilaisia ​​ominaisuuksia, joten valitse ja asenna tarpeisiisi parhaiten sopiva. Joka tapauksessa näiden tiedostonhallintaohjelmien tarkoituksena on auttaa sinua olemaan tuottavampi.

Jos mikään näistä File Explorerin vaihtoehdoista ei ole mieleisesi, voit käyttää näitä vinkkejä parantaaksesi nykyistä File Exploreria.

Indeksi
 1. 1. Tiedostot
  1. Plussat
  2. Haittoja
 2. 2. Tiedostoselain
  1. Plussat
  2. Haittoja
 3. 3. Tiedoston puoli
  1. Plussat
  2. Haittoja
 4. 4. RX Explorer
  1. Plussat
  2. Haittoja
 5. 5. Nykyaikainen File Explorer
  1. Plussat
  2. Haittoja
 6. 6. FreeCommander
 7. 7. Explorer++
 8. 8. MultiCommander
 9. Käärimistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up