8 tapaa korjata "Steam Cloud Error" Windowsissa

Steamissä pelaaminen on hauskaa, kunnes kohtaat synkronointivirheitä, jotka voivat lopettaa peliistunnon äkillisesti. Nämä ongelmat johtuvat yleensä vioittuneista tiedostoista, vahingossa käytöstä poistettujen ominaisuuksien ja vanhentuneiden ohjelmistojen vuoksi. Noudata tätä opasta korjataksesi Steam Cloud ja siihen liittyvät virheet Windowsissa.

Hyvä tietää: näetkö sen sijaan Steam-virhekoodin 107? Opi kaikista vaiheista, joilla voit ratkaista ongelman.

Alustavat korjaukset

Yksi kolmesta virheestä saattaa näkyä näytölläsi, jos sinulla on synkronointiongelmia: "Steam Cloud Error", "Steam ei pystynyt synkronoimaan tiedostoja (peli) Steam Cloudin kanssa" tai lyhyempi "Ei voi synkronoida". viesti. Jos näet jonkin näistä virheistä, kokeile ensin näitä yksinkertaisia ​​korjauksia, sillä ne voivat ratkaista ongelmasi ilman lisätoimenpiteitä.

 • Varmista vahva Internet-yhteys – vakaa Internet-yhteys on välttämätön Steam Cloud -virheiden estämiseksi, sillä se mahdollistaa saumattoman tiedon synkronoinnin, suojaten pelin edistymistä ja asetuksia.
 • Käynnistä Steam uudelleen – Steamin uudelleenkäynnistäminen on nopea tapa ratkaista synkronointiongelmat, tarjota uusi alku ja korjata pieniä virheitä, jotka häiritsevät synkronointiprosessia.
 • Päivitä Steam Client – Vanhentuneet ohjelmistot voivat olla syynä moniin ongelmiin. Varmista, että Steam-sovelluksesi on päivitetty uusimpaan versioon, jotta se voi synkronoida tiedostosi ilman virheitä.
 • Sammuta kolmannen osapuolen virustorjunta – Virustorjuntaohjelmisto voi joskus tulkita Steamin pilvisynkronoinnin väärin epäilyttäväksi käytökseksi. Yritä sammuttaa virustentorjunta väliaikaisesti nähdäksesi, korjaako se ongelman.
 • Sammuta VPN ja palomuuri – VPN voi häiritä Streamin kykyä muodostaa yhteys pilvipalvelimiinsa, joten jos käytät sellaista, sammuta se väliaikaisesti. Lisäksi Windows-palomuuri, joka suodattaa tulevaa ja lähtevää verkkoliikennettä, voi myös estää Steamin tiedonsiirron tietokoneesi ja sen pilvipalvelimien välillä. Yritä poistaa palomuuri väliaikaisesti käytöstä, jotta Steam voi kommunikoida palvelimien kanssa ilman häiriöitä.
 • Tarkista, ovatko Steam-palvelimet alas – Jos Steam ei synkronoi tiedostoja, vika voi olla palvelimeen liittyvissä virheissä. Tarkista verkkosivusto, kuten Down Detector nähdäksesi ovatko Steam-palvelimet alas. Jos ne ovat, sinun on odotettava, kunnes Steam korjaa ongelman.

Eikö Steam edelleenkään pysty synkronoimaan tiedostoja? Jatka näillä edistyneemmillä ratkaisuilla.

1. Varmista, että pilvisynkronointi on käytössä Steamissä

Yleinen syy Steam Cloud -virheiden ponnahdusikkunaan on pelaaminen uudella tietokoneella, jossa pilvisynkronointi on pois päältä. Jos vaihtoehto oli käytössä alkuperäisessä laitteessa, uuden tietokoneen Steam-sovellus hämmentyy. Varmista, että pilvisynkronointi on käytössä uudessa laitteessa.

Avaa Steam-sovellus ja valitse Steam vasemmassa yläkulmassa. Klikkaus Asetukset, ja sisällä Pilvi -välilehti, vaihda vieressä olevaa painiketta Ota Steam Cloud käyttöön.

2. Poista Userdata-kansio

Userdata-kansion poistaminen poistaa kaikki vioittuneet tiedostot. Se varmistaa, että pilvitietojen synkronointiprosessi alkaa alusta, mikä vähentää synkronointivirheiden mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Kirjoita "Task Manager" Windowsin hakupalkkiin ja napsauta alla parasta hakua. Pysäytä kaikki aktiiviset Steam-prosessit uudessa ikkunassa napsauttamalla kutakin prosessia hiiren kakkospainikkeella ja painamalla Lopeta tehtävä.

Avata Tiedostonhallintaja navigoi kohtaan "C:\Ohjelmatiedostot (x86)\Steam." Paikanna käyttäjätiedot kansio ja poista se.

Tiedoksi: käytätkö Steam Deckiä? Opi parantamaan sen akun käyttöikää.

3. Kirjaudu ulos Steamista muilla laitteilla

Steamin käyttäminen useilla laitteilla, joilla on sama käyttäjätunnus, voi aiheuttaa synkronointiongelmia. Kirjaudu ulos ja sulje Steam kaikilla muilla laitteilla ja yritä sitten kirjautua sisään vain yhdelle laitteelle.

Avaa Steam asetuksetja mene kohtaan Turvallisuus -välilehti. Klikkaa Hallinnoi Steam Guardia -painiketta. Valitse uudella sivulla Poista kaikkien laitteiden valtuutus kirjautua ulos Steamista kaikilla laitteilla.

4. Tarkista, onko ongelma pelikohtainen

Joskus pilvisynkronointiongelmia ei esiinny koko sovelluksessa, vaan tietyssä pelissä. Käynnistä muutama muu peli nähdäksesi, kohtaatko saman virheen. Jos virhe ei toistu, se tarkoittaa, että ongelma liittyy vain yhteen peliin. Yritä siinä tapauksessa poistaa peli ja asentaa se uudelleen korjataksesi virhe.

Valitse peli valikosta Kirjastoja napsauta asetukset kuvake oikealla. Valitse Hallitse ja napsauta Poista asennusja napsauta sitten Asentaa -painiketta pelin uudelleenasentamiseksi.

Huomaa, että nykyinen pelin edistyminen poistetaan, jos teet tämän.

5. Käynnistä Steam järjestelmänvalvojana

On mahdollista, että Windows estää Steam-pilvisynkronoinnin turvallisuussyistä, jolloin Steam ei pysty synkronoimaan tiedostoja. Tällaisissa tilanteissa Steamin käynnistäminen järjestelmänvalvojana antaa sinulle korkeammat oikeudet, kun käytät sovellusta.

Kirjoita hakupalkkiin Steam ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana avattavasta valikosta.

Kärki: opi aktivoimaan pääkäyttäjän tili Windowsissa.

6. Tarkista pelitiedostojen eheys

Vioittuneet pelitiedostot voivat aiheuttaa ongelmia Steam-synkronoinnin kanssa, joten on hyvä idea tarkistaa niiden eheys.

Siirry kohtaan Kirjasto kansio Steamissa. Napsauta peliä sivupalkissa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Klikkaus Asennetut tiedostotja valitse Tarkista pelitiedostojen eheys.

Käynnistä Steam uudelleen ja suorita peli nähdäksesi, ovatko synkronointiongelmat ratkaistu. Jos pelin avaaminen kestää jonkin aikaa, kokeile käyttää sitä yhteensopivuustilassa tai tutkia muita ratkaisuja Steam-pelien käynnistämiseksi sujuvasti.

7. Korjaa Steam-kirjastokansio

Kaikki lataamasi pelit sijaitsevat Kirjasto-kansiossa, mutta jos nämä tiedot vioittuvat, Steam ei ehkä pysty synkronoimaan tiedostoja. Korjaa tämä korjaamalla Steam Library -kansio ja varmistamalla, että se toimii oikein.

Klikkaus Steam oikeassa yläkulmassa ja valitse asetukset. Klikkaus Varastointi Valitse vasemmalla kolme pistettä kansiopolun vieressä ja napsauta sitten Korjaa kirjasto valikosta.

Kun korjausprosessi on valmis, käynnistä Steam uudelleen ja tarkista, ovatko synkronointiongelmat ratkaistu.

Kärki: täytyykö poistaa ohjelman asennus Windowsista? Opi useita tapoja tehdä niin.

8. Asenna Steam uudelleen

Jos mikään ei auta, asenna Steam uudelleen poistaaksesi kaikki vioittuneet tiedostot ja välimuisti, jotka saattavat aiheuttaa Steam Cloud -virheen. Uudelleenasennus antaa sovellukselle uuden alun ja poistaa kaikki taustalla olevat ongelmat.

Täyden Steamin toiminnan palauttaminen

Steamin ongelmat Windowsissa ovat melko yleisiä. Jos Steam-sovelluksesi ei pysty muodostamaan yhteyttä palvelimiin epävakaan Internet-yhteyden tai vioittuneiden asennustiedostojen vuoksi, saatat nähdä Steam-virhekoodin E8 Windowsissa. Onneksi voit katsoa oppaastamme oppiaksesi käsittelemään ongelmaa.

Indeksi
 1. Alustavat korjaukset
 2. 1. Varmista, että pilvisynkronointi on käytössä Steamissä
 3. 2. Poista Userdata-kansio
 4. 3. Kirjaudu ulos Steamista muilla laitteilla
 5. 4. Tarkista, onko ongelma pelikohtainen
 6. 5. Käynnistä Steam järjestelmänvalvojana
 7. 6. Tarkista pelitiedostojen eheys
 8. 7. Korjaa Steam-kirjastokansio
 9. 8. Asenna Steam uudelleen
 10. Täyden Steamin toiminnan palauttaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up