Äänien ja videoiden lisääminen, muokkaaminen ja yhdistäminen Androidissa ja iOS: ssa - parhaat sovellukset

Ääniraidat, suora musiikki, ovat osa jokapäiväistä elämäämme siihen pisteeseen, että sen ansiosta voimme viihdyttää itseämme suuresti tai tehdä vähemmän tylsiksi ne hetket, joissa muuten kaikki olisi tylsää.

Tätä varten Android -laitteet, joiden avulla voimme muun muassa piilottaa videoita ja kuvia galleriasta, antavat meille myös mahdollisuuden tehdä muita asioita, kuten muokata videoita ja liittyä niihin audion avulla.

Nyt se luultavasti tapahtuu sinulle joskus useita kappaleita, jotka haluat yhdistää niihin yhdeksi, tai haluat leikata osan kappaleesta antaaksesi sille erityisen käyttötarkoituksen, joten haluamme näyttää teille joitain sitä varten kehitettyjä ohjelmia.

Vaikka tiedät, että tähän kuvaukseen voidaan mukauttaa useita, haluamme erityisesti tarkastella useita niistä, joiden avulla voimme suorittaa tämän tehtävän tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä: Android, iPhone, Windows ja Mac.

mobiiliäänieditori

Indeksi

  Kuinka liittyä ääniin ja kappaleisiin ilman ohjelmia

  Ensinnäkin haluamme kuitenkin näyttää sinulle, mitkä ovat vaiheet, joita sinun on noudatettava, jos haluat liittyä ääniin tai kappaleisiin ilman erityistä ohjelmaa asennuksen kanssa. Tätä varten toimi seuraavasti:

  • Ensinnäkin astu sisään Audio -puuseppä
  • Näet, että voit lisätä jo tallennettuja kappaleita tai tallentaa uusia ohjelmasta
  • Kun olet noudattanut edellisiä vaiheita, sinulla on käytettävissä kappaleita liittyäksesi niihin
  • Näet, että näytön alareunaan ilmestyy vaihtoehto Liity
  • Kun olet suorittanut prosessin, Lataa -painikkeessa näkyy uusi kappale, johon on liitetty sisältöä

  Huomautus: Tarkista silti, onko sinulla uusin Adobe Flash Player -versio, jotta vältyt asennuksen ongelmilta

  Android -äänisekoitin

  Parhaat sovellukset kappaleiden yhdistämiseen Androidissa, iPhonessa, Windowsissa ja Macissa

  Tässä mielessä meidän on sanottava, että niitä on erilaisia sovellukset, joiden avulla voimme liittyä äänifragmentteihin ja kappaleisiin Android- ja iPhone -mobiililaitteissa sekä Windows- tai Mac -tietokoneissa, joten tarkastelemme joitain niistä:

  • Audacity: se on luultavasti yksi tämän alan kuuluisimmista ohjelmista, jonka avulla voit leikata kappaleiden väliä, yhdistää ääniä, muokata niitä jne. On myös helppo oppia käyttämään sitä, vaikka meillä ei olekaan suurta tietoa tästä.
  • Ocenaudio: toinen kuuluisista ääniraidan muokkausohjelmista, tässä tapauksessa yksi tehokkaimmista segmentissään, jonka ansiosta voimme hyväksyä erilaisia ​​ääniformaatteja, jotta meidän ei tarvitse muuttaa niitä ensin. Lisäksi sen avulla voit muokata useita tiedostoja samanaikaisesti.
  • Wavosaur -äänieditori: yhteensopiva segmentin pääformaattien kanssa, mukaan lukien jotkut, kuten MP3, OGG, WAV, se on erittäin hyvä järjestelmä käytännöllisyydeltään.
  • WavePad: toinen alusta musiikki- ja äänitiedostojen muokkaamiseen haluamallamme tavalla. Sen tärkein etu on, että se on ainoa tässä tarkastelluista, joka on yhteensopiva Windowsin, iPhonen, Androidin ja Macin kanssa.
  • WaveShop: yksinkertainen ohjelma kappaleiden yhdistämiseen, jonka ansiosta voimme ottaa kaksi tiedostoa siirtämällä yhden niistä vaikuttamatta toiseen, kunnes saavutamme, että molempien yhdistelmä antaa etsimämme tuloksen.
  • WaveSurfer: Emme voi unohtaa tätä toista tietokonealustaa, ja vaikka sen oppimiskäyrä voi olla jonkin verran korkeampi kuin muilla, meillä ei ole epäilystäkään siitä, että se on erinomainen vaihtoehto harkita.
  • Video Converter Ultimate: toinen sovellus, joka vie luultavasti hieman aikaa oppia käyttämään kokonaan, vaikka se on yksi niistä, jolla on eniten toimintoja, joita voimme tarjota päivittäin.
  • Lexis -äänieditori: saatavana sekä tietokoneille että matkapuhelimille, sen ansiosta meillä on mahdollisuus suorittaa perusmuokkaustoimenpiteet jopa siinä määrin, että voimme muuttaa nopeutta.

  lataa äänitiedosto matkapuhelimesta

  Online -ohjelmat kappaleiden yhdistämiseen Androidissa, iPhonessa, Windowsissa ja Macissa

  Lopuksi, Emme myöskään halunneet lopettaa mainitsemasta hyviä online -ohjelmia, joita sinun tulisi harkita näissä tapauksissa.ja voit tietysti suorittaa selaimesi käyttöjärjestelmästä riippumatta:

  • HTML5 -äänieditori: se on yksi alansa parhaista vaihtoehdoista, jonka ansiosta meillä on mahdollisuus analysoida huolellisesti, mitkä muokkaukset aiomme tehdä äänitiedostoihimme. Puhumme tärkeimpien toimintojen tarjoamisesta näissä tapauksissa, kuten leikkaus, kopiointi, liittäminen jne.
  • iMovie: todella mielenkiintoinen online -ohjelma, koska sen avulla voit paitsi järjestää audiot tai kappaleet haluamallasi tavalla, mutta myös tulokset ovat korkealaatuisia ja voit lähettää ne suoraan sosiaalisista verkostoistasi.

  Kaiken tämän jälkeen, jos Android -sovelluksesi eivät sulkeudu matkalla, olet oppinut tekemään sen nopeasti ja helposti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up