Advanced SystemCare nopeuttaa Windowsin (ilmainen)

Advanced SystemCaren käyttäminen tietokoneesi optimointiin, roskapostin puhdistamiseen ja Windows 10- ja 11-järjestelmän nopeuttamiseen

Advanced SystemCare by IOBit on yksi suosituimmista Windows-ohjelmista Windowsin optimointiin ja puhdistamiseen. Käynnistämällä tämän ohjelman pystymme löytämään oikean tietokoneen kokoonpanon, korjaamaan automaattisesti järjestelmävirheet, puhdistamaan levyn viitteistä ja tiedostoista, jotka eivät ole enää voimassa tai vanhentuneita, ja tunnistamaan mitkä palvelut on deaktivoitava, jotta tietokone toimisi nopeammin.

Tämä on eräänlainen ohjelma, joka oli erittäin muodikas muutama vuosi sitten, ne, jotka tekevät kaiken itse tarkistamalla asennetut ohjelmat ja tiedostokansiot, kuten kuuluisa TuneUP (ei ilmainen) ja Glary Utilities ilmainen (vapaa).
Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle mitkä ovat Advanced SystemCaren toiminnot ja näytämme sinulle, kuinka voit ladata oman kopion ohjelmasta, jotta voit aloittaa heti nopeuttaa Windows 11:tä tai Windows 10:tä täysin automaattisesti.

1) Ensimmäinen ohjelman käynnistys

Vähemmän kokeneiden käyttäjien huomioimiseksi SystemCare käynnistyy yksinkertaistetussa tilassa, jossa näkyy vain yksi painike ja piilotetaan suurin osa komennoista ja vaihtoehdoista. Tätä tilaa kutsutaan myös AI-tilakoska se käyttää kehittynyttä tekoälyä optimoimaan Windowsin ja tekemään siitä todella nopean, vaikka emme olisikaan kokeneita käyttäjiä.

Ohjelmaan sisältyvien toimintojen joukosta löydät myös kätevän widgetin, joka sijoitetaan työpöydän oikeaan yläkulmaan näyttäen RAM- ja CPU-kulutuksen reaaliajassa, joten näet reaaliajassa, milloin tietokoneemme alkaa hidastua. RAM-muistin loppumisen tai prosessorin ylikuormituksen vuoksi.

2) Hoitovalikko

Sisällä Hoito-valikko siellä on suuri painike, joka optimoi järjestelmän automaattisesti mahdollisimman vähäisellä käyttäjän vuorovaikutuksella. Varmista tämä tilan käynnistämiseksi AI-tila on aktiivinenpainamme sitten painiketta Skannata. Skannauksen lopussa otamme muutokset käyttöön painamalla -painiketta Korjaus.

Voimme antaa sinulle neuvon, että vaihda välittömästi Manuaalitila: on aina suositeltavaa tarkistaa, mitä tämäntyyppinen ohjelma tekee, ja ottaa käyttöön jotkin tarpeettomaksi tai hyödyttömäksi katsomamme toiminnot.

3) Nopeusvalikko

Ruokalista Nopeuta tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka tekevät kaikista tietokoneista todella nopeat ja näppärät, mukaan lukien muutaman vuoden vanhat kannettavat tietokoneet tai pöytätietokoneet. Turbo Boost -tila poistaa käytöstä järjestelmäpalvelut ja automaattiset käynnistysohjelmat, jotta tietokoneesi toimii nopeasti kun käynnistämme raskaita ohjelmia tai videopelejä, kun taas Käynnistyksen optimointi -kohde poistaa käytöstä ohjelmat, jotka varmasti hidastavat tietokonetta joka kerta, kun tietokone käynnistetään.

Samasta näytöstä löydämme laitteistokiihdytin (joka havaitsee vanhentuneet ajurit ja mahdollistaa niiden päivittämisen), työkalupalkin ja mainossovellusten puhdistusohjelman (turha), reaaliaikaisen suorituskyvyn seurantajärjestelmän ja muut optimointityökalut (joista monet sisältyvät vain Pro-versio).

4) Suojaus

valikossa Suojaus meillä on pääsy toimintoihin, jotka on suunniteltu takaamaan tietokoneemme maksimaalinen tietoturva. Advanced SystemCaren ilmaisessa versiossa voimme valvoa jo mukana olevia suojaustyökaluja (Antivirus, Firewall), aktivoida pääsysuojauksen yksityisiin tiedostoihin ja kansioihin, suojata selainta sähköposteilta ja vaarallisilta linkeiltä sekä aktivoida yksityisyyden suojauksen.

Suurin osa tämän näytön toiminnoista on muiden IObit-yhtiön ohjelmien tarjoamia (sama kuin Advanced SystemCare) tai ne sisältyvät ohjelman maksulliseen versioon. Neuvomme, jonka voimme antaa, on aktivoida kaikki ilmaisversioon sisältyvät tietoturvakohdat ja etsiä tietoturva-aukkoja Cure-valikosta.

5) Ohjelmistopäivitykset

Tämän valikon avulla voit nopeasti päivittää vanhentuneet ohjelmat tietokoneellasi, joten sinulla on aina päivitetty ohjelmisto ilman tietoturvavirheitä.

On parasta tarkistaa tämä Advanced SystemCare -valikko usein ja aloittaa välittömästi sellaisten ohjelmien lataaminen ja asentaminen, joita emme ole vielä päivittäneet järjestelmäämme. Muistutamme, että useimmat virukset ja kyberhyökkäykset alkavat vanhentuneiden ohjelmien ansiosta: pidämme sovellukset jatkuvasti ajan tasalla, jotta tietokoneesta tulee turvallisempi paikka.

6) Toimintakeskus

Käynnistämällä Action Centerin saamme pääsyn kaikkiin IObit-ohjelmiin, joista jotkut ovat välttämättömiä Advanced SystemCaren optimointi- ja puhdistusominaisuuksien rikastamiseksi.

Suosittelemme, että asennat ohjelmat tietokoneellesi Ohjaimen päivitysohjelma, Asennuksen poisto, Pelin tehostimet ja (jos meillä on iPhone) ohjelma iPhonen hallinta. Monet näistä ohjelmista vapauttavat valikon uusia ominaisuuksia Nopeuta ja valikossa Hoitojoka tarjoaa ilmaisia ​​työkaluja, jotka tekevät Windowsista todella nopean.

7) Työkalulaatikko

Advanced SystemCare on täynnä työkaluja, jotka nopeuttavat Windowsin toimintaa, mutta useimmissa tapauksissa ne on integroitu automatisoituihin vaihtoehtoihin ja siksi niitä on vaikea määrittää. Jos olemme nörttiä ja haluamme muuttaa joitain työkaluvaihtoehtoja, paina työkalulaatikon muotoista kuvaketta yläreunassa avataksesi valikon kaikki Advanced SystemCaren työkalut.

Täältä voimme käynnistää järjestelmän mukauttaaksemme Windows 10:tä, DNS-suojausjärjestelmää, automaattisen sammutusohjelmoinnin, luoda kopion Advanced SystemCare portableista, muuttaa oletusohjelmia, etsiä suuria tiedostoja ja paljon muuta.

Johtopäätökset

Advanced SystemCare on loistava ohjelma Windows 11:n tai Windows 10:n optimointiin ja nopeuttamiseen, kiitos lukuisten ilmaisten työkalujen ja toimintojen olemassaolon. Suosittelemme, että asennat Advanced SystemCaren järjestelmääsi, koska se on yksi harvoista, joissa on edelleen hyvä määrä toimintoja ilman, että sinun tarvitsee maksaa käyttäjälisenssistä (joka on nyt vakio kaikissa tunnetuissa ohjelmissa, joissa et voi käytännössä tee mitään maksamatta).

Jokainen kiinnostunut voi lataa Advanced System Care suoraan osoitteesta virallinen sivusto. Ole vain varovainen, että asennuksen aikana sinun on valittava mukautettu versio välttäen muiden sponsoroitujen työkalujen asennusta.

Vaihtoehtoisesti toisessa artikkelissa meillä on myös i parhaat ilmaiset tietokoneen puhdistusohjelmat turhien tiedostojen poistamiseen.

Indeksi
  1. 1) Ensimmäinen ohjelman käynnistys
  2. 2) Hoitovalikko
  3. 3) Nopeusvalikko
  4. 4) Suojaus
  5. 5) Ohjelmistopäivitykset
  6. 6) Toimintakeskus
  7. 7) Työkalulaatikko
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up