Ajoitetun tehtävän uudelleennimeäminen Task Schedulerissa

Windows Task Scheduler on yksi parhaista sovelluksista, jolla voit luoda nopeasti yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia ​​ajoitettuja tehtäviä päivittäisen työnkulun automatisoimiseksi. Itse asiassa olemme aiemmin käsitelleet aiheita, joissa on keskusteltu siitä, kuinka voit määrittää CCleanerin puhdistamaan tietokoneesi automaattisesti ja kuinka voit helposti ajoittaa Windows Defenderin suorittamaan täyden tietokoneen tarkistuksen viikoittain. Niin hyödyllinen kuin se on, yksi Task Scheduler -sovelluksen haitoista on, että se ei anna sinun nimetä tehtävää uudelleen, kun se on luotu.

En oikein ymmärrä, miksi Microsoft päätti estää käyttäjiä nimeämästä ajoitettua tehtävää helposti uudelleen, mutta jos haluat joskus tehdä niin, voit nimetä ajoitetun tehtävän uudelleen Windows Task Schedulerissa seuraavasti.

Lue myös: Windows Automation: 7 hyödyllistä tehtävää ajoitettavana Task Scheduler -sovelluksella

Nimeä ajoitettu tehtävä uudelleen Task Schedulerissa

Vaikka tehtävän uudelleennimeäminen Task Schedulerissa ei ole yksinkertaista, se ei ole myöskään vaikeaa. Sinun tarvitsee vain viedä ja tuoda ajoitettu tehtävä. Aloita avaamalla Task Scheduler -sovellus etsimällä sitä Käynnistä-valikosta tai -näytöstä.

Etsi Task Scheduler -sovelluksesta tehtävä, jonka haluat nimetä uudelleen. Haluan esimerkiksi nimetä mukautetun CCleaner Auto Clean -tehtäväni uudelleen.

Jos nyt napsautat tehtävää hiiren kakkospainikkeella ja valitset vaihtoehdon "Ominaisuudet", näet Yleiset-osion Nimi-kentän olevan harmaana. eli Windows ei anna sinun nimetä ajoitettua tehtävää uudelleen perinteisellä tavalla (klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse nimeä uudelleen).

Jos haluat nimetä ajoitetun tehtävän uudelleen, sinun on ensin vietävä olemassa oleva tehtävä. Voit tehdä tämän napsauttamalla tehtävää hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla vaihtoehdon "Vie".

Yllä oleva toiminto avaa Tallenna nimellä -ikkunan. Valitse vain sopiva sijainti ja napsauta "Tallenna" -painiketta viedäksesi prosessin loppuun.

Napsauta nyt hiiren kakkospainikkeella tehtävää uudelleen ja valitse "Poista" -vaihtoehto. Älä huoli; voimme saada tehtävämme takaisin tuomalla sen.

Tämä toiminto näyttää varoitusikkunan; Napsauta "Kyllä" -painiketta suorittaaksesi poistoprosessin loppuun.

Valitse nyt oikean ruudun Toiminnot-osiosta vaihtoehto "Tuo tehtävä".

Tämä avaa "Avaa"-ikkunan. Tässä navigoi ja valitse aiemmin viety tehtävä ja napsauta "Avaa" -painiketta tuodaksesi tehtävän.

Heti kun napsautat "Avaa"-painiketta, tuotu tehtävä avautuu "Luo tehtävä" -ikkunaan. Kirjoita tähän valitsemasi uusi nimi ja napsauta "OK" -painiketta tallentaaksesi muutokset. Kaikki asetukset pysyvät ennallaan; voit tietysti aina muokata niitä tarpeidesi mukaan.

Lue myös: Kuinka korjata Task Scheduler, joka ei toimi Windowsissa

Siinä kaikki, ja on niin helppoa nimetä ajoitettu tehtävä uudelleen Windowsin Tehtävienhallinnassa. Tästä huolimatta Windows lukitsee jälleen nimikentän, jotta et voi enää nimetä tehtävää uudelleen. Jos haluat, sinun on suoritettava koko prosessi uudelleen.

Toivottavasti se auttaa, ja kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi Windowsista, joka rajoittaa käyttäjiä nimeämästä uudelleen ajoitettua tehtävää, ja edellä käsitellystä menetelmästä ajoitetun tehtävän uudelleennimeämiseksi epäsuorasti.

Indeksi
  1. Nimeä ajoitettu tehtävä uudelleen Task Schedulerissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up