Ajoittaisten välilehtien ongelman korjaaminen Edgessä

Edge-selain on käynyt läpi suuria päivityksiä alusta lähtien, ja sillä on nyt paremmat mahdollisuudet kilpailla huipputason selainten, kuten Mozilla Firefoxin ja Google Chromen, kanssa. Se on nopea, turvallinen ja sisältää jopa monia muita huippuluokan ominaisuuksia, mukaan lukien laajennusten tuki. On kuitenkin yksi ongelma, joka vaarantaa kykynne toimittaa wow-kokemusta: vilkkuvat kortit. Jos välkkyvät välilehdet -ongelma häiritsee sinua ja haluat poistaa sen käytöstä, lue lisää kuinka korjata se.

Indeksi

  Reunan vilkkuvat kortit: miksi se tapahtuu

  Jos selaat muutamaa verkkosivustoa käyttämällä Edge-selainta, jossa on useita välilehtiä, saatat huomata, että jotkut avoimista välilehdistä vilkkuvat tai vilkkuvat kirkkaan oranssina. Microsoft on kuvitellut tämän hyödylliseksi ominaisuudeksi, joka kiinnittää huomion mihin tahansa, mihin haluat osallistua. Ei huono idea, mutta välkyntä voi olla hyvin ärsyttävää.

  Kaikki muutokset äskettäin avattuun välilehteen käynnistävät välkkymisen. Esimerkiksi, jos lataus on valmis tai jos yhdistetty sivusto katkaisee yhteyden automaattisesti, kyseinen välilehti alkaa vilkkua kirkkaan oranssina. Välkyntä lakkaa, kun napsautat välilehteä. Ja jos et sulje sitä, välilehti voi alkaa vilkkua uudelleen jonkin ajan kuluttua. Kun olet valmis yhdellä kortilla, toinen voi alkaa vilkkua, ja saatat väistämättä päätyä pelaamaan "lyödä-moolia" lopettaaksesi ärsyttävän vilkkumisen.

  Välkkyvä välilehtiongelma johtuu siitä, että jotain on koodattu itse Edge-selaimessa. Valitukset ongelmaa vastaan ​​lisääntyvät, samoin kuin ratkaisun etsiminen. Vaikka et voi poistaa sitä käytöstä Edge- tai Windows-asetuksissa, on olemassa muutamia ratkaisuja, jotka ovat toimineet monille käyttäjille ja saattavat toimia myös sinulle. Tässä on kaksi ratkaisua, joista monet Edge-käyttäjät ovat ilmoittaneet työskentelevänsä heidän puolestaan.

  1. Poista valinta Visuaaliset ilmoitukset äänelle -valintaruudusta

  Voit poistaa tämän ominaisuuden valinnan seuraavasti:

  1. Avaa WinX-valikko painamalla Win + X-pikakuvaketta. Vieritä sitten alas Ohjauspaneeli-kohtaan ja napsauta sitä. voi myös pyydä Cortanaa Käynnistä ohjauspaneeli.

  2. Siirry Ohjauspaneeli-ikkunan Helppokäyttöisyys-osioon ja napsauta sitä.

  3. Napsauta avautuvassa Helppokäyttökeskus-valikossa vaihtoehtoa "Korvaa äänet visuaalisilla vihjeillä".

  4. Täältä löydät vaihtoehdon ottaa käyttöön visuaaliset ääni-ilmoitukset. Poista vilkkuvat tehosteet käytöstä poistamalla valintaruudun valinta ja tallenna muutokset napsauttamalla Käytä-painiketta. Jos ruutua ei ole valittu, voit kokeilla toista ratkaisua.

  Jos näin on, sinun on määritettävä selaimesi toistamaan ilmoitusääni välkkyvien välilehtien sijaan. Tämä on toiminut monille Edge-käyttäjille, mutta on edelleen joitain, jotka väittävät, ettei se toiminut heille. Jos se ei toimi sinulle, kannattaa kokeilla seuraavaa ratkaisua.

  2. Käytä "Light" -teemaa

  Voit valita Light-teeman noudattamalla alla olevia ohjeita.

  1. Napsauta Edge-selaimen oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä. Vieritä alas ja napsauta "Asetukset".

  2. Valitse "valitse teema" -vaihtoehdossa "Valo".

  Teeman vaihtaminen Lightissa on toiminut monille käyttäjille estämällä välilehtien välkkymistä.

  Johtopäätös

  Vaikka Microsoftilta ei ole vielä lopullista ratkaisua välkkyvän ripsien korjaamiseen, yllä olevat ratkaisut ovat hyvä ratkaisu ja ovat toimineet monille käyttäjille.

  Jotkut Microsoft-yhteisön asiantuntijat ovat myös ehdottaneet Flash Playerin ottamista käyttöön Edge-asetuksissa mahdollisena ratkaisuna, joten voit myös kokeilla sitä. Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta, korjasivatko edelliset ratkaisut ongelman.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up