All About Launchpad for Mac

Launchpad on yksi monista OS X Lioniin sisältyvistä ohjelmista. Vaikka se on hyvä käsite, monien ihmisten voi olla vaikea löytää arvoa sovelluksesta. Jos et tunne ohjelmaa, Launchpad on aivan kuin iOS-laitteiden aloitusnäyttö. Sinulla on kaikki sovelluksesi jaettuna koko näytölle, jolloin niihin on helppo viitata tarvittaessa. Ohjelman avulla voit sijoittaa sovelluksia kansioihin, siirtyä eri sivuille ja jopa poistaa sovelluksia, aivan kuten iPhonessa. Katsotaanpa nyt ohjelmaa tarkemmin.

Indeksi
  1. Launch Padin käynnistäminen
  2. Launchpad-kansiot
  3. Hyvästi -sovellukset
  4. Johtopäätös

Launch Padin käynnistäminen

Launchpad voidaan käynnistää kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on napsauttaa sovellusta telakassa. Launchpad-sovellus on Finder-sovelluksen vieressä. Toinen tapa käynnistää Launchpad on ottaa neljä ensimmäistä sormeasi, asettaa ne kaikki erilleen ohjauslevylle ja levittää sitten kaikki neljä sormea ​​yhteen. Kun Launchpad on käynnistetty, sitä on erittäin helppo käyttää. Ota vain kaksi ensimmäistä sormeasi ja liu'uta ohjauslevyä oikealta vasemmalle navigoidaksesi sivuilla. Hiiren käyttäminen? Napsauta ja vedä navigoidaksesi. Yksi Launchpadin tärkeimmistä osista ovat kansiot.

Launchpad-kansiot

Launchpad-kansiot, kuten iOS:ssä, ovat yksinkertaisesti kansioita, joissa voit säilyttää liittyviä sovelluksia yhdessä paikassa. Kansion luominen on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain ottaa sovellus, vetää se toisen sovelluksen päälle ja siinä olet. Voit nimetä sovelluksen uudelleen käynnistämällä kansion ja napsauttamalla kansion nimeä muokataksesi sitä. Voit liikkua sovelluksissa napsauttamalla, kunnes se liikkuu, ja vetämällä sovellus sitten valitsemaasi sijaintiin tai kansioon. Haluatko, että sovellus poistetaan Macistasi kokonaan? Se on erittäin helppo tehdä Launchpadissa.

Hyvästi -sovellukset

Löydätkö sovelluksen, jonka haluat poistaa Macistasi? Se on erittäin helppo tehdä Launchpadin kautta. Voit tehdä tämän napsauttamalla, kunnes se liikkuu, ja napsauttamalla sitten "X" sovelluksen kuvakkeessa. Sen jälkeen sinulle annetaan nopea varoitus, että sovellus poistetaan kokonaan. Jos tämä on tarkoituksesi, viimeistele se napsauttamalla "Poista". Tämä olisi voinut olla virhe sinulle, jopa kehotteen kanssa. Jos näin on tai jos huomaat tarvitsevasi sovellusta uudelleen, sovellus on saatavilla App Storesta. Vaikka olisit maksanut siitä, kunhan olet kirjautunut sisään lataamiseen käytetyllä Apple ID:llä.

Johtopäätös

Kuten olen aiemmin maininnut, Launchpadin hyödyllisyys riippuu pitkälti käyttäjästä. Jotkut ihmiset saattavat pitää siitä, että näet kaikki sovellukset yhdessä paikassa, jolloin telakka pysyy vähemmän sotkuisena. Kokeneemmat Mac-käyttäjät huomaavat, että tarve tehdä aloite sovelluksen käynnistämiseksi tekee siitä hyödyttömän. Joka tapauksessa konsepti on loistava, mutta suurin osa käyttäjistä löytää sille käyttöä, jos se vain olisi keskitetympi ohjelma, jota he tarvitsevat (kuten telakoiden tapauksessa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up