Aloita pelaaminen Switchissä parhailla ilmaisilla peleillä

Katsotaan heti, mitä pelejä voimme kokeilla Nintendo Switchillä ilmaiseksi, ilman tilauksia ja ilman kasetteja

Ostimme Nintendo Switchin, ja heti sen pakkauksesta ottamisen jälkeen emme malta odottaa, että pääsemme pelaamaan sitä ja viettämään terveellisiä tunteja hauskaa. Paitsi jos olet ostanut sellaisen

1) Parhaat ilmaiset Switch-pelit

Alla olevaan luetteloon olemme koonneet parhaat pelit, jotka voit ladata ilmaiseksi Nintendo Switchille, jotta voit aloittaa pelaamisen välittömästi kuluttamatta penniäkään:

 • Fortnite: kuuluisa ilmainen online-räiskintäpeli, jossa on erittäin mukava grafiikka, erittäin rikas moninpelitila ja integroitu äänichat. Valitettavasti uusi tili on luotava: tällä hetkellä olemassa olevia tilejä ei voi siirtää Androidille tai PC:lle.
 • Sotakehykset: Ilmainen kolmannen persoonan räiskintäpeli asetettuna avaruuteen. Erinomainen niille, jotka rakastavat seikkailu- ja yhteistyökampanjoihin perustuvia verkkopelejä, joten voit aloittaa pelaamisen heti ystävien tai muiden verkossa saatavilla olevien käyttäjien kanssa.
 • Super Kirby Clash: erinomainen moninpelitoimintaroolipeli, jossa Kirbymme voi kasvaa soturina hyödyntäen myös erilaisia ​​luokkia. Peliä voidaan pelata myös offline-tilassa tietokonevastustajia vastaan.
 • Paladiinit: toinen kelvollinen moninpeli, jossa hahmomme voi kasvaa voittamalla vihollisia, parantamalla taitoja ja aseita korkeimpiin taisteluluokkiin (suuremmilla palkinnoilla).
 • Brawlhalla: online-taistelupeli, jossa on valtava valikoima hahmoja sarjakuvagrafiikassa. Siitä voi nopeasti tulla loistava ajanviete hallintalaitteiden yksinkertaisuuden ja välittömän pääsyn raivoisimpiin hyökkäyksiin ansiosta.
 • Arena of Valor: Online-moninpeli erilaisilla taistelutiloilla. Itse asiassa voimme osallistua 5v5, 3v3 ja klassisiin head-to-head (1v1) taisteluihin.
 • Pokémon Café ReMix: erittäin hauska Pokémon-teemainen peli, jossa meidän on täytettävä söpöjen pienten hirviöiden kulinaariset toiveet ratkaisemalla arvoituksia ja arvoituksia käytettävistä ainesosista.
 • Rakettiliiga: moninpeli, jossa meidän on pelattava jalkapalloa (mutta myös koripalloa) pienillä turboilla varustetuilla autoilla, jotka pystyvät "lentämään" läpi areenan. Todennäköisesti yksi hauskimmista kokeista Switchillä.
 • World of Tanks Blitz: moninpeli online-peli, jossa meidän on voitettava sotia valitsemalla parhaat tankit ympäriinsä. Ei ilmeinen ja erittäin hauska.
 • Pokémon Unite: toinen Pokémon-peli, mutta tässä meidän on taisteltava online-moninpeliareenoilla yrittäen kerätä mahdollisimman paljon pisteitä 10 minuutin aikana.
 • LÖYTÄ: Online-moninpeli, jossa voimme esiintyä yli 100 ihmisen mytologian jumalana. Kiihkeä taistelu ja näyttävät hyökkäysliikkeet odottavat sinua hyvin suunnitellussa ja hauskassa pelissä.
 • Ydinlaskeuman turvasuoja: simulaatiopeli, jossa meidän on hallittava atomin jälkeistä bunkkeria, joka tyydyttää kaikkien selviytyneiden tarpeet ja suojelee sisäänkäyntiä hyökkääjiltä ja hirviöiltä.
 • TETRIS 99: sukellus menneisyyteen, kauneimpaan ja hauskimpaan peliin, jota voimme vielä kokeilla Switchillä. Yhdistelemme lohkot oikeassa järjestyksessä poistaaksemme seinän ja siirtyäksemme eteenpäin, kohdaten yhä vaikeampia ratkaistavia tasoja.

Kaikki nämä pelit voidaan ladata Nintendo Switchille käynnistämällä konsoli ja avaamalla Nintendo eShop ja kirjoita ladattavan pelin nimi.

Löytääksemme muita ilmaisia ​​Switchillä pelattavia pelejä voimme tarkistaa luettelo ilmaisista peleistä (ilman rajoituksia) ja luettelo demopeleistä (rajoitetuilla tasoilla tai aikarajoilla).

2) Pelit sisältyvät Nintendo Switch Onlineen

Tilaamalla a Nintendo Switch Online -tilaus voimme käyttää toista ai-luetteloa klassisia pelejä NES:lle ja Super NES:llekokoelma pelejä, jotka ovat tehneet Nintendo-konsolien historian ja joita voidaan pelata ilman rajoituksia kannettavalla konsolilla.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Tilausta voi kokeilla ilmaiseksi 7 päivääilman uusimisvelvollisuutta: vain, jos haluamme jatkaa yli 7 päivää, meidän on syötettävä kelvollinen maksutapa (PayPal sopii myös tämäntyyppisille tilauksille).

Nintendo Onlineen sisältyvät pelit vaihtelevat valitsemasi tilaustyypin mukaan:

 • Nintendo Switch Online -tilaus: pääsy lista NES-peleistä ja siihen lista SNES-peleistäoptimoitu Nintendo Switchille.
 • Nintendo Switch Online -tilaus + lisäosapaketti: vakiotilaukseen sisältyvien pelien lisäksi löydämme myös Nintendo 64 -pelejä, Sega Mega Drive -pelejä ja pääsyn esikatselupeleihin.

Standard-tilauksen hinta on 19,99 € 12 kk, vaikka on mahdollista valita pidempiä tilauksia (3 kk 7,99 € ja 1 kk 3,99 €); lisäpaketilla varustetulle tilaukselle ainoa vaihtoehto onvuositilaus 39,99 €.

Ne, joilla on useampi kuin yksi kytkin, voivat myös käyttää perhetilauksetjoiden avulla voit yhdistää jopa 8 tiliä saman tilauksen sisällä (alkaen 34,99 € vuodessa).

Johtopäätökset

Kuka sanoi, että sinun on välttämättä maksettava tilaus pelataksesi Nintendo Switchillä? Konsoliin integroidussa kaupassa Tarjolla on yli 70 ilmaista peliäkaikki ladattavissa ilman rajoituksia konsolin muistiin heti Nintendo-tilin luomisen jälkeen.

Ne, jotka haluavat pelata vanhoja Nintendon loistoja, voivat kuitenkin kokeile Nintendo Switch Online -tilausta ilmaiseksi 7 päivän ajanjoten voit laajentaa vapaan pelaamisen mahdollisuuksia entisestään kuluttamatta yhtään euroa.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme pelaa vanhoja Nintendo-, SNES- ja Sega Megadrive -pelejä verkossa, alkuperäistä ja ilmaista Älä viitsi kuinka pelata Mario Kartia Androidilla ja iPhonella.

Indeksi
 1. 1) Parhaat ilmaiset Switch-pelit
 2. 2) Pelit sisältyvät Nintendo Switch Onlineen
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up