Android Auto - Yhdistä älypuhelimesi autoon ja nauti kätevyydestä!

Indeksi
  1. Tarkista yhteensopivuus ja asetukset
  2. Tarkista puhelimen käyttöjärjestelmä ja lataa sovellus
  3. Yhdistäminen ja käyttöönotto
  4. Käytön vinkit ja suositukset

Tarkista yhteensopivuus ja asetukset

Ennen kuin voit käyttää Android Autoa puhelimessasi, on tärkeää varmistaa, että ajoneuvosi on yhteensopiva sovelluksen kanssa. Voit tarkistaa tämän ajoneuvosi käyttöoppaasta tai ottamalla yhteyttä valmistajaan.

Kun olet varmistanut yhteensopivuuden, sinun tulee ottaa Android Auto käyttöön ajoneuvon asetuksista. Tämä vaihe voi vaihdella eri ajoneuvojen välillä, joten on suositeltavaa tarkistaa ajoneuvon käyttöopas tai ottaa yhteyttä valmistajaan saadaksesi tarkat ohjeet.

Jos huomaat, että ajoneuvosi käyttöjärjestelmä ei tue Android Autoa tai et löydä asetuksia sovelluksen käyttöönottoa varten, saatat tarvita päivityksen ajoneuvosi järjestelmään tai sinun tulee ottaa yhteyttä valmistajaan saadaksesi lisätietoja.

Tarkista puhelimen käyttöjärjestelmä ja lataa sovellus

Android Auton käyttämiseksi puhelimessasi sinun tulee varmistaa, että puhelimesi käyttöjärjestelmä on Android 10 tai vanhempi. Jos käyttöjärjestelmä ei ole yhteensopiva, sinun tulee päivittää se ennen Android Auton käyttöönottoa.

Voit tarkistaa puhelimesi käyttöjärjestelmän asetukset ja päivittää sen tarvittaessa. Kun puhelimesi käyttöjärjestelmä on yhteensopiva, voit ladata Android Auto -sovelluksen Play Storesta.

Yhdistäminen ja käyttöönotto

Kun olet ladannut Android Auto -sovelluksen ja varmistanut yhteensopivuuden ajoneuvosi kanssa, olet valmis yhdistämään sovelluksen ajoneuvoon.

Ensinnäkin, varmista, että tiedonsiirto on sallittu puhelimessasi, kun se on yhdistetty ajoneuvoon USB-kaapelilla. Tämä asetus voi löytyä puhelimen asetuksista tai se voi näkyä ilmoituksena, kun puhelin on kytketty ajoneuvoon.

Yhdistä puhelin ja ajoneuvo käyttäen Bluetooth-yhteyttä tai USB-kaapelia. Voit valita sopivan yhteyden ajoneuvosi ominaisuuksista riippuen.

Kun puhelin on yhdistetty ajoneuvoon, tarkista, näkyykö Android Auto näytössä. Jos näin on, olet onnistuneesti ottanut Android Auton käyttöön ajoneuvossasi.

Käytön vinkit ja suositukset

Kun Android Auto on käytössä, voit nauttia sen monista ominaisuuksista ja sovelluksista autossasi.

On suositeltavaa käyttää korkealaatuista USB-kaapelia tiedonsiirtoon puhelimen ja ajoneuvon välillä. Jos mahdollista, käytä alkuperäistä kaapelia, sillä se voi tarjota parhaan yhteyden ja suorituskyvyn.

Android Auto tuli Suomeen toukokuussa 2020, ja se ei enää vaadi erillistä asennusta älypuhelimeen sovelluskaupan ulkopuolelta. Sovellus on saatavilla Android 10:ntä tai uudempaa käyttöjärjestelmää käyttäviin puhelimiin.

Android Auto on alusta, joka yhdistää puhelimen toiminnot auton kojelautaan. Monet nykyiset automallit tukevat Android Autoa ja Car Playta, joten voit hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia laajasti.

Sovelluksessa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka mahdollistaa suosittujen sovellusten, kuten Google Mapsin, Spotifyn, WhatsAppin jne. käytön autossa. Voit kuunnella musiikkia, kuunnella podcasteja ja lähettää/vastaanottaa viestejä Android Auton avulla.

Voit myös käskyttää sovellusta äänikomennoilla, mikä tekee sen käytöstä turvallista ja helppoa ajon aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up