Android-näytön peilaus TeamViewerilla Windowsissa

Joskus sinun on peilattava Android-näyttö tietokoneellesi. Tämä voi johtua siitä, että sinun on annettava nopea esitys, tallennettava näyttö, katsottava valokuviasi ja videoitasi suuremmalla näytöllä jakamatta tai lataamatta niitä tietokoneellesi jne. Voit peilata kuvasi helposti mistä tahansa syystä. Android-näytön Windows-tietokoneellesi ja voi jopa siirtää tiedostoja ja kansioita paikallisen verkon tai Internetin kautta. Näin voit peilata Android-näytön TeamViewerilla.

Peilaa Android-näyttö Windowsiin TeamViewerin avulla

Aloittaaksesi sinun on asennettava ilmainen TeamViewer QuickSupport sovellus Android-laitteellasi ja TeamViewer-sovellus Windows-koneellasi. Hyvä puoli tässä lähestymistavassa on, että Android-laitteesi ei tarvitse olla juurtunut.

Asennuksen jälkeen sinun on ensin hankittava ainutlaatuinen TeamViewer-tunnuksesi Android-laitteeltasi. Voit tehdä tämän avaamalla TeamViewer QuickSupport -sovelluksen Android-matkapuhelimellasi. Aloitusnäytössä näet yksilöllisen tunnuksesi.

Avaa nyt tietokoneellesi asennettu TeamViewer-sovellus etsimällä sitä Käynnistä-valikosta.

Kun sovellus on avattu Windows-järjestelmässäsi, kirjoita Android-laitteessasi näkyvä yksilöllinen tunnus ja napsauta "Yhdistä kumppaniin" -painiketta.

Heti kun napsautat painiketta, näet hälytysviestin, joka pyytää lupaasi Android-näytölläsi. Napauta vain vaihtoehtoa "Salli" jatkaaksesi.

Näet toisen viestin Android-näytölläsi. napsauta "Aloita nyt" -painiketta jatkaaksesi.

Kun sallit pääsyn, näet Android-näytön peilaavan Windows-tietokoneesi TeamViewer-ikkunassa. Yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on se, että TeamViewer-sovellus Androidissa pystyy vain peilaamaan; et voi olla vuorovaikutuksessa näytön kanssa.

Kuten aiemmin sanoin, voit myös siirtää tiedostoja TeamViewerin avulla. Voit tehdä tämän napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa näkyvää "Tiedostonsiirto" -vaihtoehtoa.

Tämä toiminto avaa Tiedostonsiirto-ikkunan. Ikkunan vasemmalla puolella ovat järjestelmäasemat/tiedostot/kansiot ja oikealla puolella Android-laitteesi tiedostot ja kansiot. Siirtääksesi tiedoston, valitse tiedosto järjestelmästäsi, valitse kohde Android-laitteellasi ja napsauta "Lähetä" -painiketta.

Tämä käynnistää tiedostonsiirron. Internet-yhteytesi nopeudesta tai paikallisen verkon nopeudesta riippuen tiedosto siirretään muutamassa minuutissa.

Oletuksena TeamViewer optimoi näytön peilaus paremman nopeuden saavuttamiseksi, mikä on varsin hyödyllistä, jos käytät normaalia Internet-yhteyttäsi. Mutta jos et ole paikallinen verkko, voit optimoida näytön peilaus paremman laadun saamiseksi. Voit tehdä tämän napsauttamalla TeamViewer-ikkunassa näkyvää koko näytön kuvaketta.

Napsauta nyt "Näytä"-välilehteä ja valitse sitten vaihtoehto "Optimoi laatu". Vain muutamassa sekunnissa näet terävän näytön peilauksen Windows-laitteellasi.

Halutessasi voit myös tallentaa näytön. Voit tehdä tämän valitsemalla "Tiedostot ja lisätiedot" -välilehden ja valitsemalla "Aloita istunnon tallennus".

Kun olet tehnyt kaiken, voit sulkea yhteyden Android-laitteeltasi napsauttamalla "Sulje" -painiketta ja valitsemalla vahvistusikkunasta "Sulje".

Johtopäätös

Kuten näet, TeamViewer on hyvä sovellus, jonka avulla voit helposti peilata Android-näytön Windows-tietokoneeseen, ja sen avulla voit jopa siirtää tiedostoja ja kansioita toiseen ja sieltä pois. Tarjolla on paljon muita ominaisuuksia, kuten mahdollisuus poistaa sovelluksia, seurata suorittimen, muistin ja akun käyttöä, tietää laitetiedot jne. Joten jos joudut koskaan peilaamaan Android-näytön Windows-tietokoneellesi, kokeile sovellusta.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi TeamViewerin käyttämisestä Android-näytön peilaamiseen Windows-tietokoneeseen.

Indeksi
  1. Peilaa Android-näyttö Windowsiin TeamViewerin avulla
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up