Aoao-vesileima valokuville: tee valokuvillesi vesileima helposti

Matkapuhelimien ja edullisien kameroiden nousun myötä kauniiden ja tärkeiden hetkien ikuistaminen valokuviin on tullut todella helppoa. Ja Internetin sekä lukuisten sovellusten ja palveluiden ansiosta voimme nyt helposti jakaa ne ystävillemme tai koko maailmalle muutamalla napsautuksella. Mutta Internetissä on se, että heti kun jaat kuvat, joku voi kopioida tai myydä kuviasi ilman lupaasi. Joten kun jaat valokuviasi ja muita kuviasi, on tärkeää, että kerrot ihmisille, että valokuvat tai kuvat kuuluvat sinulle.

Yksi tapa tehdä tämä on sijoittaa oma mukautettu vesileima valokuviin ja muihin kuviin. Valokuvien vesileimaukseen on saatavilla paljon ohjelmistoja, ja Aoao Watermark for Photos on yksi tällainen ohjelmisto, joka tekee tehtävästä helppoa tekemällä kaiken raskaan noston puolestasi.

Indeksi
  1. ominaisuudet
  2. Asennus ja käyttö
  3. Johtopäätös

ominaisuudet

Teksti vesileima: Aoao Watermark for Photos -sovelluksen avulla voit lisätä nopeasti tekstivesileimoja valokuviin tai kuviin. Hyvä asia on, että voit helposti muokata tekstin ulkoasua vain muutamalla napsautuksella.

Kuvan vesileima: Tekstin vesileimojen lisäksi voit käyttää myös kuvia vesileimoina. Kuvien käyttäminen vesileimoina on erityisen hyödyllistä, kun haluat käyttää vesileimana yrityksesi logoa tai muuta kuvaa.

Vesileimakirjasto: Aoao Watermark for Photos sisältää vesileimakirjaston, jossa on yli 150 ilmaista vesileimakuvaa.

Erän vesileima: Toisin kuin muut vesileimaohjelmistot, Aoao pystyy merkitsemään vesileimalla kaikki valokuvasi tai kuvat erässä. Hyvä asia on, että lisätty vesileima säätyy automaattisesti kuvakoon ja muiden asetusten mukaan.

Asennus ja käyttö

Sinä pystyt lataa Aoao Watermark for Photos heidän viralliselta verkkosivustoltaan. Kun olet ladannut, asenna se kuten mikä tahansa muu ohjelmisto. Älä huoli, mainosohjelmia ei ole.

Kun olet asentanut, käynnistä sovellus. Kuten näet, käyttöliittymä itsessään on suoraviivainen ja helppokäyttöinen.

Jos sinulla on rekisteröintiavain mukanasi, voit napsauttaa "Valikko"-kuvaketta ja valita vaihtoehdon "Rekisteröidy".

Kirjoita nyt rekisteröintiavain ja napsauta "Rekisteröidy" -painiketta rekisteröintiprosessin viimeistelemiseksi. Vaikka sinulla ei olisi rekisteröintiavainta, voit käyttää ohjelmistoa ilmaisen kokeilujakson aikana.

Kuten aiemmin todettiin, Aoao Watermark for Photos -sovelluksella voit lisätä tekstiä ja kuvia vesileimoja. Lisää tekstiä vesileimoja napsauttamalla "Lisää tiedostoja" -painiketta ja valitsemalla tiedosto, johon haluat lisätä vesileiman. Jos sinulla on useita tiedostoja, voit tehdä erävesileiman valitsemalla vaihtoehdon "Lisää kansio".

Kun tiedosto on lisätty, napsauta "Seuraava vaihe" -painiketta.

Tämä toiminto vie sinut "Lisää vesileima" -näyttöön. Kirjoita tähän vesileiman teksti ja muokkaa sitä tarpeen mukaan. Voit myös muokata vesileiman tekstin ulkoasua. Kuten näet, lisäämäni vesileimateksti on "MakeTechEasier".

Kun olet tehnyt kaiken, napsauta "Tallenna ja luo uusi kerros" -painiketta ja sitten "Seuraava" -painiketta.

Tässä tulostusnäytössä voit valita kuvan tulostusmuodon, laadun ja DPI-asetukset. Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta "Suorita" -painiketta.

Tämä toiminto lisää vesileiman kuvaan. Kun olet valmis, tulostekansio avautuu automaattisesti. Jos haluat, voit muuttaa tulostuspaikkaa kohdassa "Output Location" ennen kuin napsautat "Suorita"-painiketta.

Siinä kaikki, ja se on niin yksinkertaista käyttää Aoao Watermark for Photos -vesileimaa kaikkiin valokuviin ja kuviin.

Johtopäätös

Aoao on yksinkertainen ohjelmisto, joka tekee työn niin kuin pitääkin. Jos olet valokuvaaja tai vain henkilö, joka työskentelee valokuvien ja muiden kuvien parissa päivittäin, Aoao Watermarkin kaltaiset ohjelmistot ovat välttämättömiä työsi suojaamiseksi.

Aoao vesileima valokuville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up