Apowersoft Screen Capture Pro -arvostelu

Näytönkaappaussovelluksen käyttäminen ohjelmistoarsenaalissa auttaa toisinaan ottamaan nopeita tilannekuvia tietokoneen näytöstä. Näytönkaappausohjelmisto voi olla hyödyllinen aikoina, kun haluat kaapata toiminnot demonstroidaksesi sovelluksen käyttöä tai ottaaksesi nopeasti kuvakaappauksia erilaisista ajoittain esiin tulevista virheistä.

Ei ole väliä mikä syy on, saatavilla on paljon näytönkaappausohjelmistoja, ja Apowersoft Screen Capture Pro on yksi niistä, jossa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.

Indeksi
  1. ominaisuudet
  2. Asennus ja käyttö
  3. Johtopäätös

ominaisuudet

Useita kuvaustiloja: Toisin kuin monet näytönkaappausohjelmistovaihtoehdot, Screen Capture Prossa on useita kuvaustiloja eri tilanteisiin sopiviksi. Tilat sisältävät koko näytön, ikkunan, valikon, alueen, vieritysikkunan, vapaan käden jne. Jos et voi päättää, mitä tilaa käytät, voit valita "All-in-one-tilan", joka mukautuu automaattisesti tarpeidesi mukaan. .

Peruskuvankäsittely kuvakaappauksia otettaessa: Yksi Screen Capture Pron mielenkiintoisista asioista on se, että sen avulla voit muokata kuvaa myös kuvakaappauksen aikana. Tämä pieni ominaisuus on varsin hyödyllinen kuvien nopeaan muokkaamiseen kuvakaappauksia otettaessa.

Kehittynyt kuvankäsittelyohjelma: Peruskuvaeditorin lisäksi Screen Capture Prossa on edistynyt kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla voit muokata kuvakaappauksia mielesi mukaan. Kehittyneen kuvankäsittelyohjelman avulla voit tehdä useita muutoksia, kuten lisätä huomautuksia, tehosteita, rajata, muuttaa kokoa jne.

Tehtävän ajoitus kuvakaappausten ottamista varten: Screen Capture Pro -ohjelmisto sisältää tehtävien ajoitusmoduulin, jotta voit ottaa ajoitettuja kuvakaappauksia aina kun tarvitset. Tämä yksinkertainen ominaisuus on erityisen hyödyllinen, jos haluat seurata ja automaattisesti tallentaa jotain järjestelmästäsi.

Mahdollisuus jakaa kuvia verkossa: Kaikkien ominaisuuksien lisäksi Screen Capture Prossa on sisäänrakennettuja tapoja jakaa nopeasti kaikki kuvakaappaukset muutamalla napsautuksella. Lisäksi Apowersoft tarjoaa myös ilmaisen pilvitallennustilan, jotta voit ladata kaikki kuvakaappaukset ja tehdä etävarmuuskopion niistä.

Asennus ja käyttö

Screen Capture Pron käyttäminen tietokoneen näytöstä on helppoa ottaa ja muokata nopeasti kuvakaappauksia. Aloita lataamalla ohjelmisto viralliselta verkkosivustolta ja asentamalla se kuten mikä tahansa muu Windows-ohjelmisto.

Kun olet asentanut, käynnistä sovellus. Jos sinulla on jo rekisteröintikoodi, rekisteröi ohjelmisto napsauttamalla "Rekisteröidy" -painiketta.

Yllä oleva toimenpide avaa rekisteröintiikkunan. Syötä vain rekisteröity sähköpostiosoite ja rekisteröintikoodi ja napsauta "Rekisteröidy" -painiketta prosessin viimeistelemiseksi. Jopa ilman rekisteröitymistä voit arvioida kokeiluversiota kolmen päivän ajan.

Kuten näette, käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja siinä on kaikki vaihtoehdot ruudukkomuodossa valinnan helpottamiseksi. Hyvä asia on, että sovellus sitoutuu automaattisesti näppäimistön "Print Screen" -painikkeeseen, joten voit yksinkertaisesti painaa painiketta aina, kun haluat ottaa kuvakaappauksen.

Ota kuvakaappaus valitsemalla ensin kaappaustila ja painamalla sitten joko näppäimistön "Print Screen" -painiketta tai "Capture"-kuvaketta Screen Capture Pro -käyttöliittymässä. Tämä toiminto käynnistää kaappausprosessin. Kuten yllä olevasta kuvasta näet, olen valinnut "All-in-one"-tilan.

Napsauta nyt hiiren vasemmalla painikkeella ja vedä hiirtä valitaksesi kuvakaappausalueen. Tämä toiminto näyttää useita työkaluja sivupalkissa nopeaa muokkausta varten. Tee tarvittavat muokkaukset ja napsauta "Tallenna" -kuvaketta tallentaaksesi kaappauksen. Sovelluksen käyttö on niin helppoa.

Jos haluat käyttää edistynyttä kuvankäsittelyohjelmaa, napsauta aloitusnäytön vasemmassa sivupalkissa näkyvää "Kuvaeditori"-painiketta.

Kuten aiemmin mainittiin, voit myös luoda ajoitettuja tehtäviä kuvakaappausten ottamiseksi. Päästäksesi tehtävien ajoitusmoduuliin, napsauta "Task Scheduler" -painiketta aloitusnäytössä. Tehtävien ajoitus ei ole mikään monimutkainen. Syötä vain aika, jolloin haluat aloittaa, valitse tila ja olet valmis.

Tehtävän aikana otetut kuvakaappaukset tallennetaan automaattisesti kohdekohteeseen. Voit tietysti aina muokata niitä sisäänrakennetun kuvankäsittelyohjelman avulla.

Johtopäätös

Verrattuna moniin muihin näytönkaappausohjelmistovaihtoehtoihin, Apowesoft Screen Capture Pro on yksi parhaista, ja siinä on runsaasti ominaisuuksia, joita ei ole saatavilla muissa ohjelmistoissa.

Apowersoft Screen Capture Pro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up