Apple Watchin parhaat ja ainutlaatuiset ominaisuudet

Mitkä ovat Apple Watchin tärkeimmät toiminnot, jotka tekevät siitä erityisen, ainutlaatuisen ja kalliin älykellojen joukossa

Yksi viime vuosien parhaista teknologisista lahjoista on epäilemättäApple Watchkello, jossa on ranneke ja kosketusnäyttö interaktiivisilla ominaisuuksilla, joten voit lukea viestejä ja ilmoituksia muista sovelluksista ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta ulos laukusta tai taskusta.

Kuten mikä tahansa Apple-tuote, myös älykello on hyvä menestys, vaikka hinta on niin korkea, että se saa ajattelemaan enemmän luksustavarana tai "statussymbolina". Hintaa perustelevat myös kellossa olevat lukuisat piilotetut toiminnotjoita kaikki käyttäjät usein jättävät huomiotta tai eivät hyödynnä niitä täysin.

Tässä oppaassa näytämme sinulle Apple Watchin parhaat ja ainutlaatuiset ominaisuudetjoka näyttää ominaisuudet, jotka erottavat sen tavallisesta smartband ja kaikista muista markkinoilla olevista älykelloista.

1) Ilmoita kellonaika

Apple Watch pystyy ilmoittamaan ajan Sirin äänellä, joten tiedämme ajan jopa irrottamatta silmiämme näytöstä tai toiminnasta, jota sillä hetkellä teemme.

Ilmoittaaksesi ajan, jolloin sovellus avataan asetukset paina Apple Watchissa Kello ja aktivoimme aikailmoituksen; voimme varmistaa, että se ilmoittaa aina ajan tai ilmoittaa sen vain, kun puhelin ei ole äänettömällä.

2) Käytä Taptic-aikaa

Taptic Time -toiminnolla voit lukea ajan äänettömästi katsomatta kelloa, vastaanottaa tarkat värinät nykyisestä ajasta ja kuluneista minuutteista. Tämä ominaisuus on suunniteltu esteettömyyteen, mutta mikään ei estä sitä käyttämästä jopa sellaisia ​​ihmisiä, joilla on aina kiire ja joilla ei ole aikaa katsoa kelloa.

Ota se käyttöön valitsemalla polku Asetukset -> Äänet ja haptinen palauteavataan Haptinen tarkka aika ja aktivoimme äänen. Tämän kohteen aktivoinnin jälkeen voimme valita saatavan tärinän tyypin (Kuvat, Tarkka Ja Morse-koodi).

3) Ota käyttöön haptiset aikasignaalit

Samalla tavalla kuin edellisessä luvussa, voimme vastaanottaa haptisia aikasignaaleja ymmärtääkseen, kuinka paljon aikaa on kulunut ja ajoittaa työtauot tai tauot juuri sillä hetkellä suoritettavaa toimintaa varten.

Aktivoidaksesi haptiset aikasignaalit, mennään reittiä pitkin Asetukset -> Esteettömyys -> Aikasignaalitaktivoi toiminto ja napauta Suunnitelma valita, toistetaanko haptiset aikasignaalit tunnin vai 30 tai 15 minuutin välein. Samasta näytöstä voimme myös valita signaalin äänen (Linnut tai Kellot).

4) Poista vesi Apple Watchista

Apple Watches ovat vedenpitäviä ja niitä voidaan käyttää myös suihkussa tai uinnin aikana, mutta vedenpitävyyden pitämiseksi ehjänä meidän on pakotettava vesi poistumaan kruunusta.

Jatkamiseksi avaamme Ohjauskeskuksen (pyyhkäise ylös näytön alareunasta), paina pisarakuvaketta ja käännä Apple Watchin kruunua, kunnes kuulemme vahvistusäänen.

5) Käytä Siriä älykkäästi

Siri, Applen ääniavustaja, on luultavasti hyödyllisempi Apple Watchissa kuin iPhonessakoska se voidaan palauttaa painamalla digitaalista kruunua ja käynnistämällä aktivointikomento "Hei Siri", ja se voi myös lukea ilmoituksia ja saapuvan soittajan nimen (sekä sen henkilön nimen, jonka puheluun emme vastanneet).

Aktivoidaksesi Siri, siirrytään polulle Asetukset > Siri ja valitse, aktivoidaanko äänet Hei Siri Ja Nosta puhumaan. Vieritä alas kohtaan Apple Watch Series 3 tai uudempi Äänipalaute ja valitsemme, milloin Siri aktivoituu, valitsemalla komennoista Aina aktiivinen, Ohjaus perustuu äänettömään tilaan tai Vain kuulokkeet.

6) Näytä kaksi aikavyöhykettä samanaikaisesti

Jokainen, joka työskentelee pörssissä tai jolla on liiketoimintaa ympäri maailmaa, haluaa Tiedä aina toisen kaupungin, kuten New Yorkin tai Lontoon, paikallinen aikajoten voit soittaa vain sopivina aikoina tai sijoittaa arvopapereita pörssin ollessa auki.

Avaamme sovelluksen hyödyntääksemme tätä toimintoa Paikallisia aikoja Apple Watchissa etsi ja kirjoita kaupunki, jonka paikallista aikaa haluamme tarkkailla. Tämän muutoksen jälkeen voimme tarkistaa paikallisen ajan kääntämällä digitaalista kruunua ja painamalla sitä heti, kun saavutamme kiinnostavan kaupungin.

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää myös GMT kellotaulu, asentamalla sen Apple Watchiin; Jatka avaamalla Apple Watchiin yhdistetty iPhone ja siirtymällä sovellukseen Katsellaavataan Soita galleria ja valitsemme sen nimeltä GMT. Siinä näytetään kaksi aikaa samanaikaisesti: osoittimet näyttävät meidän aikamme, kun taas ulkoinen pyörä näyttää valitun vieraan kaupungin ajan.

7) Käytä putoamistunnistusta

Löydämme myös Apple Watchin hätätoimintojen joukosta automaattinen putoamisen tunnistus, perustuu gyroskooppeihin, ranteeseen annettuun kiihtyvyyteen ja käyttäjän asemaan putoamishetkellä; tämä toiminto voi pelastaa henkesi vuoristossa tai kun treenaamme yksin.

Ota se käyttöön avaamalla sovelluksen Katsella iPhonessa napautamme paneelia Apple Watchjatkamme SOS-hätätilanteet ja aktivoida putoamistunnistuksen. Näytöstä voimme myös valita, pidetäänkö sivupainiketta painettuna hätäpuhelua varten, jätetäänkö se aina aktiiviseksi vai otetaanko se käyttöön vain harjoituksen aikana.

8) Maksa ilman puhelinta Apple Paylla

Lisäämällä maksutavan sovellukseen Lompakko (integroitu iPhoneen) voimme maksaa mukavasti ilman puhelinta, vaan käyttämällä Apple Payn suoraa integrointia Apple Watchiin. Pystymme maksamaan kontaktittomissa POS-päätteissä ja myymälöissä, joissa on Apple Pay -logo kassan lähellä tai sisäänkäynnin lasissa.

Voit lisätä maksutavan Apple Payhin avaamalla sovelluksen Lompakko paina iPhonessa Lisää ja anna tarvittavat luottokortti- tai Apple Pay -yhteensopivan kortin tiedot (esimerkiksi PostePay Evolution).

Maksutavan lisäämisen jälkeen voimme maksaa Apple Watchilla (tarvittaessa) painamalla Apple Watchin sivupainiketta kahdesti (kruunun alla), tarkistamalla, että kortti on liitetty, ja tuomalla kellon näyttöä lähemmäs myymälän POS-lukijaa (lähellä NFC-symbolia), kunnes kuulemme pienen äänimerkin. haptinen palaute ja äänimerkki, merkki siitä, että olemme suorittaneet maksun.

Johtopäätökset

Apple Watches -kellot ovat herättäneet henkiin älykellojen luokan selkeästi houkuttelevan suunnittelun, yhä innovatiivisempien toimintojen ja todellisen "tulevaisuuden kellon" arvoisten ominaisuuksien ansiosta. yllä näkyvät toiminnot riittävät sen valitsemiseen maailman paras älykellokoska monet kilpailijat kamppailevat integroidakseen samanlaisia ​​ominaisuuksia tai osoittaakseen ylivoimaisia ​​ominaisuuksia.

Sen yhdistäminen iPhoneen on äärimmäisen yksinkertaista, samoin kuin sen hallinta on helppoa oppia heti. Ainoa pettymys on se huono tuki Android-älypuhelimillejossa pariliitos on vain epäsuora, mikä rajoittaa tehokkaasti Applen älykellon toimivuutta.

Kaikki kiinnostuneet voivat ostaaApple Watch suoraan Amazonissa tai vaihtoehtoisesti voit ostaa Apple Storesta valita ja kokeilla erilaisia ​​hihnoja.

Jos etsimme älykelloa, joka on yhteensopiva sekä Androidin että iPhonen kanssa, suosittelemme, että luet oppaamme aiheesta mikä älykello ostaa: ostoopas.

Jos emme kuitenkaan halua kuluttaa kaikkea sitä rahaa, mutta etsimme silti älyranneketta ilmoituksia ja fyysistä aktiivisuuttamme varten, suosittelemme, että luet artikkelimme Xiaomi Mi Band, paras kuntoranneke.

Indeksi
  1. 1) Ilmoita kellonaika
  2. 2) Käytä Taptic-aikaa
  3. 3) Ota käyttöön haptiset aikasignaalit
  4. 4) Poista vesi Apple Watchista
  5. 5) Käytä Siriä älykkäästi
  6. 6) Näytä kaksi aikavyöhykettä samanaikaisesti
  7. 7) Käytä putoamistunnistusta
  8. 8) Maksa ilman puhelinta Apple Paylla
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up