Asenna ja hallitse VHD:tä helposti Simple VHD Managerin avulla

Virtuaalisilla kiintolevyillä (VHD) on monia etuja tavallisiin osioihin verrattuna, ja parasta niissä on, että ne on helppo varmuuskopioida, palauttaa ja tarvittaessa jopa poistaa. Koska VHD:t ovat suosittuja IT-ammattilaisten ja muiden taitavien käyttäjien keskuudessa, Windows on tehnyt sen niin, että voit helposti luoda ja hallita VHD-levyjä käyttämällä alkuperäisiä työkaluja, kuten Levynhallinta-apuohjelmaa. Vaikka VHD-levyjen luominen Windowsissa ei ole vaikeaa, se on varmasti pitkä ja hankala. Jos luot ja hallitset useita VHD-levyjä, voit tehdä työstäsi paljon helpompaa Simple VHD Managerin avulla.

Yksinkertainen VHD Manager

Yksinkertainen VHD Manager on ilmainen kannettava kevyt sovellus, jonka avulla on todella helppoa luoda, asentaa ja hallita kaikkia järjestelmässäsi olevia VHD-levyjä. Aloita lataamalla sovellus viralliselta sivustolta, purkamalla sisältö ja sijoittamalla se paikkaan, josta pääset helposti käsiksi siihen.

Suorita nyt tiedosto "VhdManager.exe", ja sinua tervehtii yksinkertainen käyttöliittymä. Tässä Simple VHD Manager luettelee kaikki VHD:t, jotta voit hallita niitä helposti ilman, että joudut sekaisin File Explorerissa.

Luo VHD-levy valitsemalla Tiedosto-valikosta vaihtoehto "Luo ja liitä VHD". Jos sinulla on jo VHD, voit lisätä sen sovellukseen valitsemalla vaihtoehdon "Lisää tiedosto".

Tämä toiminto avaa "Luo ja liitä VHD" -ikkunan. Määritä tässä VHD-koko GB, valitse valintanapit "VHD" ja "Dynaamisesti laajeneva" ja napsauta "Luo ja liitä VHD" -painiketta. Dynaamisesti laajeneva vaihtoehto varmistaa, että VHD-koko kasvaa, kun lisäät siihen dataa ja ettei sitä käytetä kerralla.

Huomautus: VHDX-levymuoto on parannus normaaliin VHD-muotoon, eikä se ole yhteensopiva Windowsin vanhempien versioiden kanssa.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Valitse VHD-tiedoston kohde ja nimi ja napsauta "Tallenna" -painiketta suorittaaksesi toimenpiteen loppuun.

Heti kun VHD on luotu, näet sen Simple VHD Managerin pääikkunassa ja se liitetään automaattisesti myös Windows File Exploreriin.

Aloittaaksesi VHD:n käytön, sinun on ensin alustettava se. Voit tehdä tämän avaamalla tiedostonhallinnan, etsimällä liitteenä olevan VHD:n, napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla sitten vaihtoehto "Muotoile".

Valitse tässä ikkunassa tiedostomuoto ja alusta levy napsauttamalla Käynnistä-painiketta. Jos et tiedä mitä tiedostomuotoa haluat käyttää, jätä oletusasetukset ennalleen.

Kun olet valmis työskentelemään VHD:n kanssa, voit irrottaa VHD:n Windowsista Simple VHD Managerin avulla. Voit tehdä tämän avaamalla Simple VHD Manager ja poistamalla valintaruudun VHD:n vieressä tai napsauttamalla VHD:tä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla vaihtoehto "Irrota".

Jos haluat, että VHD liitetään automaattisesti ja näytetään File Explorerissa järjestelmän käynnistyksen yhteydessä, valitse VHD sovelluksessa ja valitse "Asetukset"-valikosta vaihtoehto "Lisää merkittyjä järjestelmän käynnistykseen".

Voit myös lisätä asennusvaihtoehtoja hiiren kakkospainikkeen pikavalikkoon. Voit tehdä tämän valitsemalla "Asetukset"-valikosta vaihtoehto "Lisää kontekstivalikkoon".

Yllä oleva toiminto avaa "Lisää kontekstivalikkoon" -ikkunan. Valitse tässä "Lisää asetuksia VHD-tiedostolle" -valintaruutu ja napsauta "Asenna" -painiketta. Jos haluat myös lisätä VHD-asetuksia "Lähetä"-valikkoon, älä unohda valita "Add VHD Options to SendTo Menu" -valintaruutu.

Jos haluat koskaan poistaa nämä vaihtoehdot hiiren kakkospainikkeen pikavalikosta, napsauta "Poista kaikki" -painiketta.

Jos haluat poistaa VHD:n, napsauta hiiren kakkospainikkeella VHD:tä Simple VHD Managerissa ja valitse vaihtoehto "Poista". Tämä toiminto poistaa VHD:n järjestelmästäsi ja sovelluksesta.

Kuten näette, Simple VHD Managerin avulla on todella helppoa hallita useita VHD-levyjä, joihin voit liittää ja irrottaa ne tarpeen mukaan. Joten kokeile sovellusta. Loppujen lopuksi se on ilmainen ja kannettava.

Kommentoi alle ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi Simple VHD Managerin käyttämisestä VHD-levyjesi hallintaan.

Indeksi
  1. Yksinkertainen VHD Manager

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up