Asenna Windows 10 / 8.1 ulkoiselta kiintolevyltä

Olemme jo osoittaneet erilaisia ​​tapoja asentaa ja testata Windows 8.1 ja uusin Windows 10 tietokoneellesi, mukaan lukien Windows 10: n asentaminen USB -asemasta, Windows 10 -asennuksen puhdistaminen ISO -standardista, Windows 10 UEFI -käynnistettävän USB: n luominen jne..

Kuten monet lukijat, jotka pyytävät kirjoittaa parhaansa asentaakseen Windows 8.1: n tai Windows 10: n ulkoiselta kiintolevyltä, olemme koonneet tämän yksinkertaisen oppaan näyttääksemme kuinka asentaa Windows 10 tai 8.1 ulkoiselta kiintolevyltä.

Suosittelemme varmuuskopioimaan tärkeät tiedot ulkoiselle kiintolevylle, koska menetelmä edellyttää ulkoisen aseman alustamista.

HUOMAUTUS: Tässä oppaassa olemme käyttäneet Windows 7 -tietokonetta käynnistävän ulkoisen kiintolevyn valmisteluun. Menettely on käytännössä sama Windows 10: ssä ja 8.1: ssä.

Indeksi

  Käynnistä Windows 10 / 8.1 asentamalla ulkoinen kiintolevy

  Menettely:

  Vaihe 1: Liitä ulkoinen USB -kiintolevy, jota haluat käyttää asennustietovälineenä, tietokoneeseen ja varmuuskopioi tiedot turvalliseen paikkaan, koska asema poistetaan seuraavissa vaiheissa.

  Vaihe 2: Avoin tiimi, oikealla painikkeella ulkoisen kiintolevyn kuvaketta ja valitse sitten vaihtoehto Muoto avataksesi Muoto -valintaikkunan. Valitse Tiedostojärjestelmä nimellä NTFS , valitse Quick Format -vaihtoehto ja napsauta painiketta alkaa suorittaaksesi aseman nopean alustamisen.

  Klikkaa Joo saadaksesi turvatutkimuksen. Kun muotoilu on valmis, näet viestin " Täysi muoto ". Napsauta painiketta Okei .

  Vaihe 3: Oletamme, että sinulla on Windows 10 / 8.1 ISO -tiedosto. Sinun on purettava ISO -tiedoston sisältö ulkoisen aseman juureen. Tätä varten tarvitset 7-Zip (ilmainen), WinZip- tai WinRAR-ohjelmiston.

  Jos tietokoneellasi on jokin edellä mainituista zip-apuohjelmista, napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows 10 / 8.1 ISO-tiedostoa ja valitse Pura tiedostot, jos haluat purkaa ISO-tiedoston sisällön ulkoiselle kiintolevylle.

  HUOMAUTUS: Jos poistat ISO-tiedoston 7-Zip-ohjelmistolla, napsauta hiiren oikeaa painiketta ISO -asetuksessa> 7-vetoketju ; Purkaa tiedostot . Varmista, että poistat tiedostot ulkoisen kiintolevyn juurelle.

  Ja jos sinulla on Windows 8.1- tai 10 -DVD -levy, kopioi kaikki tiedostot ja kansiot DVD -levyltä ulkoisen kiintolevyn juurelle.

  Vaihe 4: Avaa nyt komentorivi järjestelmänvalvojan oikeuksilla. Voit avata komentorivin järjestelmänvalvojan oikeuksilla seuraavasti:

  TO . Kirjuri CMD Käynnistä -valikon hakukenttään ja paina Ctrl + Isot kirjaimet + Esitellä näppäimiä samanaikaisesti.

  TAI

  B . Mene Alku> Kaikki ohjelmat> Lisätarvikkeet . Napsauta komentoriviltä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana .

  Vaihe 5: Kirjoita komentokehotteeseen seuraavat komennot ja paina Enter -näppäintä jokaisen komennon kirjoittamisen jälkeen.

  x:

  cd / boot

  bootsect x:

  (jossa "x" on ulkoisen kiintolevyn kirjain)

  (tämä on viesti, jonka saat, kun prosessi on valmis)

  Vaihe 6: Sulje komentorivi, käynnistä tietokone uudelleen ja asenna Windows 10 tai Windows 8.1 ulkoiselta kiintolevyltä noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up