Asiat Windows 7 -laskimesta, josta et todennäköisesti tiennyt

Rakastan Windows 7 -lasinta. Itse asiassa näppäimistössäni on jopa laskinpainike, josta pääsen nopeasti. Kuitenkin vasta tänään huomasin, että tässä söpössä pienessä ohjelmassa on enemmän ominaisuuksia kuin edellisissä Windows-versioissa. Jos tutkit ohjelmaa vähän, huomaat myös nämä asiat helposti. Microsoft näyttää olevan hyvin sympaattinen ihmisille, jotka valmistautuvat asuntolainaan ja liikkeellä oleviin, Windows 7 -laskinsovellukseen lisättyjen uusien ominaisuuksien perusteella. Pian sen jälkeen laskin alkaa tykätä enemmän kuin ennen. ennen kuin tiesit laajennuksesi.

Indeksi

  Laske päivämäärien välinen ero

  Asiat Windows 7 -laskimesta, jota et todennäköisesti tiennyt

  Napsauta "View" -valikkoa Windows 7 -laskimessa ja napsauta "Date Calculation". Laskinikkuna laajenee näyttämään käyttöliittymän, johon voit antaa kaksi päivämäärää. Kun se on syötetty, tietokone laskee päivämäärien välillä kuluneen ajan kahdella tavalla. Ensimmäinen moduuli näyttää, kuinka monta vuotta, kuukautta, viikkoa ja päivää on kulunut siitä lähtien. Toinen tapa näyttää, kuinka monta päivää on kulunut yhteensä. Olisit yllättynyt siitä, kuinka hyödyllinen tämä työkalu on, varsinkin jos haluat tietää kuinka kauan olet ollut jonkun kanssa.

  Yksikkömuunnos

  Asiat Windows 7 -laskimesta, jota et todennäköisesti tiennyt

  "View" -valikosta löytyy myös "Unit Conversion", toiminto, jonka avulla voit muuntaa kaiken tyyppisten yksiköiden välillä. En todellakaan käytä sitä niin paljon, koska kirjoitan Google-hakuun yleensä "130 mph / km" ja saan suoran vastauksen. Saatat kuitenkin löytää sen hyödylliseksi, kun otetaan huomioon, että kaikki on tietokoneellasi, jopa offline-tilassa. Windows 7 -laskinyksikön muunnosikkunassa on melkein kaikki ajateltavat yksiköt, lukuun ottamatta erittäin tieteellisiä. Sisällytä asioita, kuten Joules, Watts, BTU / minuutti, Fahrenheit, Celsius, mikä tahansa! Kokeile ja palaa muutaman tunnin kuluttua lukemaan loput saamistasi asioista.

  Laske asuntolaina ja ajoneuvovuokraus

  Mikä olisi parempi tapa tietää, kuinka paljon pankki haluaa riistää sinut, kuin että asuntolainalaskuri olisi kätevä työpöydällesi! Microsoftin (ja ehkä tämän artikkelin) ansiosta pankkien voi olla hieman vaikeampi houkutella ihmisiä kohtuuttoman korkeisiin maksuihin. Näytä-valikon "Taulukot" -alivalikosta löydät asuntolaskurin ja kaikki alla olevat toiminnot.

  Nyt tässä on temppu, jonka tiedät varmasti, mutta haluaisin kuitenkin näyttää sinulle. Valitse yllä olevasta avattavasta luettelosta Kuukausimaksu. Syötä ostettavan talon arvo kohtaan "Ostohinta" ja täytä loput pyydetyt tiedot.

  Tämä tulos on kuukausimaksusi x vuosimäärästä. Ok, nyt haluan sinun asettavan kuukausittaisen arvon arvon ikkunan toiselle puolelle ("klassinen laskin" -osa). Kerro arvo 12: lla ja kerro se sitten uudelleen vuosien määrällä, jolloin laina on ollut olemassa.

  Jep! Tämä on summa, jonka maksat lopulta talosta. Se ei ole koskaan hyvä luku. Sen jälkeen hengitä syvään ja lisää maksamasi summa käsirahaan.

  Myös ajoneuvojen vuokrausta varten on olemassa samanlainen "laskentataulukko".

  Polttoaineenkulutus (MPG ja L / 100KM)

  Asiat Windows 7 -laskimesta, josta et todennäköisesti tiennyt

  Jos matkustat usein, Windows 7 on myös lisännyt joitain älykkäitä laskelmia polttoainetaloudelle, jolloin voit syöttää kuinka monta mailia / kilometriä olet ajautunut ja kuinka monta litraa tai litraa polttoainetta olet käyttänyt. Voit selvittää, kuinka paljon bensiiniä käytit matkan aikana, ajoneuvosi polttoaineenkulutuksen tai kuljetun matkan. Minun neuvoni: jos haluat todella säästää, siirry lähellä olevaan pienyritykseen.

  Ennen hyvästit ...

  Toivon todella, että löysit jotain uutta tänään (olen ehdottomasti löytänyt) ja että nämä ominaisuudet ovat hyödyllisiä. Jätä kommentti alla ja kerro meille kaikki pelikokemuksestasi ominaisuuksien kanssa / niiden avulla!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up