Askelmittari, jossa on ilmoitukset ja paremmat älynauhat, kuten Mi Band

Parhaat kellot askelmittarilla, sykemittarilla ja älypuhelimen ilmoituksilla: vaihtoehtoja Mi Bandille

Yksi käytetyimmistä laitteista tiedon saamiseksi ilmoituksista, puheluista ja hälytyksistä on smartband, pieni rannekello-rannekello innovatiivisilla älyominaisuuksilla, jotka on suunniteltu sekä kuntoilijoille, jotka harrastavat (sykemittarin, askelmittarin ja kalorilaskurin ansiosta) ja niille, jotka haluavat saada aina tietoa älypuhelimesi tapahtumista ilman, että sinun tarvitsee käynnistää näyttöä joka kerta!

Yksi halvimmista ja myydyimmistä älypuhelimista on Xiaomi Mi Band 6, jossa on pieni monipuolinen näyttö, joka voidaan määrittää helposti erillisen kuntosovelluksen kautta. Mutta jos halusimme toisen tyyppisen rannekorun tai älynauhan, mitä vaihtoehtoja Mi Bandille on saatavilla markkinoilla?

Tässä oppaassa näytämme sinulle, mitä ominaisuuksia hyvällä älynauhalla tulee olla, jotta sitä voidaan käyttää todellisena vaihtoehtona Mi Band 6:lle ja lopuksi väistämättömään kappaleeseen, jossa on kaikki rannekkeet, joita voimme ostaa verkosta.

Indeksi

  Askelmittarin ominaisuudet Band

   

  Ennen kuin näytämme sinulle vaihtoehtoisia älyrannekkeita Mi Band 5:lle, näytämme sinulle ominaisuudet, jotka jokaisella älyrannekorulla on oltava, jotta ne näyttäytyvät kelvollisina vaihtoehtoina ilman, että joudut katumaan Xiaomi-tuotteen erinomaista hinta-laatusuhdetta.

  • Näyttö: Smartbandissa on oltava hyvä näyttö, joka näkyy kaikissa valaistusolosuhteissa ja joka pystyy antamaan tarvittavat tiedot koskettamalla tai painamalla näppäintä (usein pehmeä, siksi virtuaalinen). Se on esitettävä pienenä näytönä, jolla on alhainen energiankulutus (siis OLED tai vastaava), jotta näissä laitteissa oleva pieni akku ei tyhjennä.
  • Yhteys: Smartband voi hyödyntää kaikkia toimintojaan vain, jos se on yhdistetty referenssiälypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä. On parempi keskittyä laitteisiin, joissa on vähän energiaa kuluttava Bluetooth-yhteys, joka pystyy lisäämään sisäänrakennetun akun autonomiaa.
  • Ilmoitukset ja hälytykset: Älypuhelinsovelluksen kautta smartbandin on pystyttävä näyttämään älypuhelimen hälytyksiä ja ilmoituksia ilman, että älypuhelimen näyttöä tarvitsee kytkeä päälle, vielä paremmin, jos ilmoituksen tekstiesikatselu (lähettäjä ja osa ilmoitustekstiä).
  • Askelmittari: käytännöllisesti katsoen kaikki älynauhat pystyvät toimimaan askelmittarina, jotta voit seurata kuntoasi ja juoksuasi tarkemmin (myös edistyneimmissä malleissa GPS:n käytön ansiosta).
  • Sykemittari: Smartbandista löydämme LED-valolla varustetun sykemittarin, joka pystyy merkittävästi parantamaan mittaustuloksia fyysisen aktiivisuuden (poltetut kalorit) ja unen laadun suhteen.
  • Ergonomia: Älykäsnauhan on oltava kevyt ja helppokäyttöinen, etenkin verrattuna klassiseen kelloon tai älykelloon. Hetken kuluttua sen pitäisi olla ranteessa ikään kuin sitä ei olisi olemassa, jotta se olisi todella mukava käyttää (muuten voisimme yhtä hyvin tuoda älykellon!).
  • Autonomia: Parhaat älynauhat mahdollistavat jopa 2 viikon latauksen yhdellä latauksella, jolloin sitä joutuu lataamaan harvemmin kuin älypuhelinta (keskimäärin yksi lataus päivässä) tai älykelloa (yleensä 3-4 päivää).
  • Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus: muihin tuotteisiin verrattuna älyrannekkeiden tulee olla yhteensopivia sekä Android-älypuhelimien että iPhone-puhelimien kanssa, jotta voit seurata toimintaa ilman kalliiden älykellojen ostamista.
  • Vaihdettavat rannekorut: Mi Band 5:lle on ominaista mahdollisuus vaihtaa rannekoru muihin malleihin, jotka ovat eri värejä tai materiaaleja (esimerkiksi metallirannekoru). Tätä ominaisuutta arvostavat käyttäjät, jotka haluavat asettaa oman persoonallisen tyylinsä kaikkeen, mitä he käyttävät, mukaan lukien älynauha.

  Nämä ovat ominaisuuksia, joita ei pitäisi koskaan puuttua hyvästä askelmittarista, jossa on ilmoitukset, jotta sinulla olisi hyvä vaihtoehto älykelloille ilman omaisuuksia.

  Paras Smartband

   

  Nähtyämme parhaat ominaisuudet, joita minkä tahansa älynauhan tulee olla, alta löydät kaikki vaihtoehdot Mi Bandille, joita voimme ostaa verkosta.

  Amazfit Band 5

   

  Yksi parhaista askelmittarista, jossa on ilmoituksia, joita voimme nähdä, onAmazfit Band 5 (30 euroa), jossa on sisäänrakennettu mikrofoni, tuki Alexa-äänikomentoille, kylläisyyden valvonta, askelmittari ja kalorijärjestelmä, jatkuva sykemittaus, harjoitustila, jopa 15 päivän autonomia ja vedenpitävä kuori (jopa 5 ATM) .

  HUAWEI Band 6

   

  Toinen mielenkiintoinen älykaista, jota kannattaa harkita, on HUAWEI Band 6 (40 euroa), jossa on 1,47 tuuman AMOLED-näyttö, kylläisyyden valvonta, askelmittari ja kalorijärjestelmä, jatkuva sykemittaus, harjoitustila (jopa 85 erilaista harjoittelua), autonomia jopa 15 päivään ja kehon vesitiivis (jopa 5 ATM).

  HONOR Band 6

   

  Toinen hyvin kuuluisa askelmittarilaite, jonka saamme käsiimme, onHONOR Band 6 (50 euroa), jossa on 1,47 tuuman AMOLED-näyttö, kylläisyyden valvonta, askelmittari ja kalorijärjestelmä, jatkuva sykemittaus erittäin tarkalla sensorilla, harjoitustila (juoksu, pyöräily, kävely ja muut harjoitukset), naisten terveydentilan seuranta ja autonomia jopa 14 päivää ja vedenpitävä runko (jopa 5 ATM).

  Fitbit Inspire 2

   

  Naisille sopiva älykäs bändi on ehdottomasti olemassa Fitbit Inspire 2 (80 euroa), johon kuuluu jatkuva sykkeen ja suoritetun fyysisen aktiivisuuden seuranta, unipisteet, aktiivisuuden seuranta päivän aikana ja Fitbit Premium -palvelun ilmainen kokeilu, joka tarjoaa sinulle räätälöityjä kunto- ja ravitsemusohjelmia, henkilökohtaista neuvontaa ja motivaatiota, unta työkaluja ja paljon muuta.

  HUAWEI KELLO SOPIVA

   

  Oikeaa kompromissia smartbandin ja älykellon välillä edustaa HUAWEI KELLO SOPIVA (100 euroa), todella tyylikäs askelmittari ilmoituksilla varustettu 1,64 tuuman AMOLED-näytöllä, Quick-Workout-animaatioilla, 10 päivän autonomialla, 96 harjoitustilalla, integroidulla GPS-järjestelmällä, vedenpitävyydellä (jopa 5 ATM) ja edistyneellä unenvalvontajärjestelmällä .

  Johtopäätökset

   

  Jos harjoittelemme usein ja haluamme jotain kevyempää ja käytännöllisempää kuin älykello, voimme osoittaa yhteen älykaistaista (kutsutaan myös aktiivisuusseurantaksi) edellä esitellyt, jotka kaikki voivat korvata Xiaomi Mi Bandin (tällä hetkellä myydyin älypuhelin maailmassa ja Italiassa).

  Jotta saat kaiken irti näistä laitteista, sinun on yhdistettävä ne puhelimeesi Bluetoothin kautta ja keskityttävä niihin kuntosovellus, joten voit seurata harjoituksiasi ja askeliasi ja mukauttaa harjoitusohjelmaasi älykkäällä askelmittarilla tallennettujen tulosten perusteella.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up