Automático Cómo apagar el brillo de pantalla automático o adaptativo en Windows 10 ◁

Sain eilen illalla uuden ThinkPad T450s -tietokoneeni, jonka olin tilannut pari päivää sitten verkkokauppasivuston kautta. Koska ThinkPad 450: n mukana toimitettiin Windows 7 Pro -versio, olen päivittänyt käyttöjärjestelmän Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmään ilmaisen päivitystarjouksen avulla, ja päivitysprosessi sujui ongelmitta ilman asennus- tai aktivointiongelmia.

Indeksi

  Mukautuva näytön kirkkaus

  Kun olen päivittänyt Windows 10: een ja asentanut / päivittänyt kaikki ohjaimet Internetin selaamisen aikana, huomasin, että Windows 10 sääti automaattisesti näytön kirkkautta. Kuten useimmat käyttötavat, haluan säätää näytön kirkkautta manuaalisesti, enkä halua, että käyttöjärjestelmä säätää näytön kirkkautta automaattisesti ympäristön valoanturien avulla.

  Aloittamattomille, kun mukautuva näytön kirkkausominaisuus on käynnissä, Windows 10 laskee ympäristön valon tietokoneen sisäänrakennettujen antureiden avulla ja säätää näytön kirkkauden automaattisesti vastaavasti.

  Intel virransäästötekniikka

  Jos Windows 10 säätää näytön kirkkautta automaattisesti, se on todennäköisempää, koska mukautuvan kirkkauden ominaisuus on käytössä. Ja jos olet varma, että mukautuva kirkkaus tai automaattinen kirkkaus on poistettu käytöstä tietokoneessasi, se voi johtua siitä, että tietokoneesi käyttää Intel HD -näytönohjainta ja Intelin virransäästötekniikka yrittää säästää virtaa alentamalla automaattisesti virtaa. Taustavalon voimakkuus.

  Tässä oppaassa kerrotaan, miten automaattinen kirkkaus tai mukautuva kirkkaus poistetaan käytöstä Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Määritä Intel HD Graphics -ohjauspaneeli poistamaan näytön virransäästötekniikka käytöstä menetelmän 2 ohjeiden mukaisesti, mikä vähentää taustavalon voimakkuutta pidentää akun käyttöikää.

  Mukautuvan tai automaattisen kirkkauden poistaminen käytöstä:

  Vaihe 1: Napsauta hiiren kakkospainikkeella akkukuvaketta ilmaisinalueella ja napsauta Energiavaihtoehdot avataksesi sen.

  Vaihe 2: Napsauta vasemmassa ruudussa Valitse, milloin näyttövaihtoehto poistetaan käytöstä Avaa Muokkaa suunnitelman parametreja -ikkuna.

  Vaihe 3: Napsauta tätä Muuta tehon lisäasetuksia avataksesi Virranhallinta -asetukset -valintaikkunan.

  Vaihe 4: Laajentaa Näyttö , laajentaa Ota mukautuva kirkkaus käyttöön ja valitse sitten Poista käytöstä akulle ja kytkettynä -vaihtoehto.

  Napsauta painiketta Käytä .

  Huomaa, että olet juuri poistanut mukautuvan kirkkauden käytöstä vain nykyiselle ruokailusuunnitelmalle. Siksi, jos vaihdat tehosuunnitelmien välillä usein, sinun on tehtävä sama kaikille virrankäyttösuunnitelmille. Jos esimerkiksi olet juuri poistanut mukautuvan kirkkauden käytöstä tasapainoisessa virrankäyttösuunnitelmassa, sinun on tehtävä sama virransäästöohjelmassa, jos et halua, että Windows 10 säätää kirkkautta automaattisesti virransäästöohjelman käytön aikana.

  Poista Intel Power Saving Technology käytöstä

  En ole asiantuntija ja saatan olla täysin väärässä, mutta näyttää siltä, ​​että Intelin virransäästötekniikka oli syy siihen, miksi minusta tuntui, että näytön kirkkaus säätyi automaattisesti myös mukautuvan kirkkauden poistamisen jälkeen.

  Käytä tätä menetelmää vain, jos sinusta tuntuu, että näytön kirkkaus säätyy automaattisesti myös automaattisen kirkkauden sammuttamisen jälkeen yllä mainittujen ohjeiden mukaisesti. Tämä koskee tietysti vain tietokoneita, joissa on Intel -grafiikkaa.

  Samanlainen ominaisuus / vaihtoehto voi olla myös kolmannen osapuolen näytönohjaimissa. Tutustu näytönohjaimen ominaisuuksiin ennen kuin otat yhteyttä Microsoftin tukeen.

  Vaihe 1: Napsauta työpöytää hiiren kakkospainikkeella, napsauta Graafiset ominaisuudet .

  HUOMAUTUS: Jos Grafiikan ominaisuudet -vaihtoehto ei ole käytettävissä työpöydän kontekstivalikossa, avaa Ohjauspaneeli, vaihda näkymä pieniksi kuvakkeiksi ja napsauta Intel HD Graphics.

  Vaihe 2: Kun Intel HD Graphics Control Panel käynnistyy, napsauta Virta .

  Vaihe 3: Napsauta vasemmassa ruudussa Akussa .

  Vaihe 4: Napsauta lopuksi Poista käytöstä -vaihtoehtoa Näytä energiansäästötekniikka ja napsauta sitten Käytä -painiketta.

  Jos ongelma on korjattu, muista, että Intel Graphics Control Panel voi palautua oletusasetuksiin, kun ohjaimen uudempi versio on asennettu, ja sinun on ehkä poistettava ominaisuus käytöstä uudelleen noudattamalla yllä mainittuja ohjeita.

  Automaattinen kirkkausongelma pitäisi ratkaista nyt. Onnea!

  Kerro meille, jos olet onnistunut korjaamaan ongelman jollakin näistä tavoista.

  Go up