Avaa Android-älypuhelimen lukitus ilman puhelinkoodia

Kuinka avata suojattu Android-puhelin ja kirjautua sisään, vaikka unohdat salasanasi, PIN-koodisi tai lukitusnäytön kuvion

Android-puhelimissa voimme suojata luvattoman käytön suoraan lukitusnäyttöön integroidulla turvajärjestelmällä: voimme syöttää PIN-koodin, salasanan tai piirroksen sormella. PIN-koodi on myös olennainen, kun päätämme avata puhelimen lukituksen sormenjäljellämme tai kasvoillamme, koska sitä ehdotetaan edelleen varakäyttötavaksi (jos biometrinen anturi epäonnistuu).

Me puhuimme Android-lukitustila toisessa artikkelissa, jossa selitetään kunkin tyypin edut ja haitat. Tässä artikkelissa näemme, mitä voimme tehdä avataksesi suojatun Android-puhelimen lukituksen muistamatta avauskoodiayleisempi skenaario kuin uskotkaan.

Puhelimen lukituksen avaaminen biometrisilla tiedoilla

Jos olemme lisänneet sormenjäljen tai kasvomme puhelimen lukituksen avausjärjestelmäksi, voimme avaa laitteen lukitus milloin tahansa, vaikka salasanaa muistaisikin (joka tapauksessa palautettava, koska sitä voidaan pyytää järjestelmän käynnistyessä). Tuomme sitten sormemme lähemmäksi sormenjälkitunnistinta tai kasvomme etukameraan (näytön päällekytkemisen jälkeen) päästäksemme Androidiin ilman puhelimen lukituksen avauskoodia.

Biometrinen tunnistin ei toimi kunnolla tai ei tunnista sormenjälkeämme tai kasvojamme? Tässä tapauksessa voimme noudattaa seuraavien lukujen ehdotuksia palauttaaksemme täyden pääsyn puhelimeen.

Vanhemman sukupolven Android-puhelimet

Älypuhelimissa, joissa on Android 4.4 tai vanhempi on sisäänrakennettu tapa ohittaa suojaus; tämä menetelmä puuttuu Androidin uusimmista versioista, joten jos meillä on erittäin vanha puhelin, voimme yrittää sitä avata puhelimen lukituksen välittömästi ilman lisähäiriöitä.

Löytääksemme tämän ominaisuuden Android 4.4:ssä ja sitä vanhemmissa versioissa annamme väärän PIN-koodin, salasanan tai lukituskuvion viisi kertaa, jotta näet palautusruudun. Tässä laatikossa meiltä kysytään syöttämällä Google-tilisi tunnistetiedot liitetty Android-laitteeseesi, jotta voit käyttää laitetta nopeasti.

Seuraavan sukupolven Android-puhelimet

Lukituksen avaustoiminto näkyy edellisessä luvussa se on poistettu Android 5.0:sta alkaen, joten kaikissa nykyaikaisissa Android-puhelimissa ei ole mahdollista nollata kirjautumistasi käyttämällä vain Google-tiliäsi. Tämä ominaisuus on poistettu suojan vahvistamiseksi varkaita ja haukijoita vastaan, jotka eivät voi ohittaa pääsykoodia (paitsi kalliiden ammattiohjelmien avulla).

Samsung tableteissa ja älypuhelimissa voimme avata laitteen lukituksen etänä käyttämällä Samsung-tiliä (joka on aiemmin rekisteröity laitteeseen) suoraan sivulla Etsi Samsung-laite.
Kun olet avannut Samsung-sivuston ja kirjautunut sisään, paina Samsung-laitteemme kuvaketta ja valitse näytön lukitustoiminto. Kun olet aktivoinut tämän toiminnon, poista se käytöstä painamalla Avaa näytön lukitusjotta pääset puhelimen kotisivulle (mutta ei ennen pääsyn PIN-koodin vaihtamista, pakollinen vaihe "kadonneen" puhelimen löytämisen jälkeen).

Muut valmistajat tarjoavat laitehakutilan, joka on samanlainen kuin Samsungin kohdalla: ainoa varotoimenpide on liittää välittömästi valmistajan tili, jotta saada laitteen lukitsemis- ja lukituksen avaustoiminnot etänä. Alle olemme koonneet kaikki tärkeimpien Android-puhelinvalmistajien tarjoamat seurantasivustot:

Kirjaudumme sivustoille vastaavilla tileillä ja käytämme samaa menetelmää kuin Samsungin kanssa.

Käytä Google Find My Device -palvelua

Yksinkertaisin tapa nollata salasana tai PIN-koodi Android-älypuhelimen tai -tabletin käyttöä varten sisältää sivuston käytön Etsi laitteeni Googlellakäytettävissä kaikilla laitteilla, joille on määritetty Google-tili.
Kuten jo selitettiin opas tietojen poistamiseen kadonneesta tai varastetusta Android-matkapuhelimesta, voimme käyttää Android-puhelinta uudelleen avaamalla yllä olevan verkkosivuston, kirjautumalla sisään Google-tilillä ja valitsemalla puhelimen tai laitteen, johon meillä ei enää ole pääsyä; valinnan jälkeen meidän tarvitsee vain painaa Lukitse laitteesi.

Tätä avainta ei käytetä vain matkapuhelimen lukitsemiseen varkauden tai peukaloinnin estämiseksi, vaan se mahdollistaa myös sen nollaa kirjautumissalasanasi ja määritetty PIN-koodi (vain sen jälkeen, kun olet vahvistanut uudelleen aiemmin irrotetun Google-tilin). Tämän yksinkertaisen toimenpiteen avulla voit nollata kaikki puhelimen lukitusasetukset siihen asti aseta uusi koodi tai PIN-koodijota voidaan sitten käyttää puhelimen lukituksen avaamiseen.

Vaihtoehtoisesti voimme myös nollata laitteen kokonaanjotta se näyttäisi jälleen uudelta: tässä tapauksessa aina näytöllä Etsi laitteeni Googlella. Jatkaksemme tätä dramaattista, mutta ratkaisevaa menetelmää voimme lukea yllä olevasta oppaasta kuinka nollata android.

Uusissa Android-laitteissa etäasetusten palauttamisen jälkeen on syötettävä laitteeseen aiemmin yhdistetyn Google-tilin käyttäjätunnus ja salasana; tämä ylimääräinen turvajärjestelmä estää muita palauttamasta laitetta ja käyttämästä sitä. Tällä menetelmällä vanha avauskoodi tai PIN-koodi poistetaan ja voimme heti valita uuden, kun laitteen nollaus käynnistyy.

Johtopäätökset

Voimme antaa sinulle neuvoja: Älä koskaan unohda laitteesi lukituksen avauskoodia tai PIN-koodia, koska sitä kysytään aina, kun puhelin käynnistyy ja jos biometrinen anturi ei tunnista sitä (sen lisäksi, että sitä pyydetään, kun määritämme suojausasetuksia). Jos olemme unohtaneet avauskoodin tai PIN-koodin, käytämme valmistajan pilvipalvelua puhelimen lukituksen avaamiseen tai käytämme sivustoa suoraan Etsi laitteeni Googleltavoimassa kaikissa puhelimissa, joissa on Android-käyttöjärjestelmä.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka lukitse puhelin ja tili Androidissa ja miten puhelimen lukituksen avaaminen kasvojentunnistuksella Androidissa.

Indeksi
  1. Puhelimen lukituksen avaaminen biometrisilla tiedoilla
  2. Vanhemman sukupolven Android-puhelimet
  3. Seuraavan sukupolven Android-puhelimet
  4. Käytä Google Find My Device -palvelua
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up