Biljardipelit iPhonessa ja Androidissa, ilmaiseksi 3D-muodossa

10 parasta biljardipeliä Android-puhelimilla, iPhonella ja iPadilla, 3D-muodossa ja ilmaiseksi

Pool on yksi niistä peleistä, joita voi pelata puhelimella erittäin hauskasti, pelaten sitten puhelimen tekoälyä vastaan ​​tai pelaamalla verkossa oikeita vastustajia vastaan. Sinun ei tarvitse olla edes mestari oikeassa elämässä, sillä peleissä tarvitset vain hyvän tähtäyksen ja hyvän tarkkuuden lyönnissä sormella tullaksesi erittäin hyväksi ja kilpailukykyiseksi.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat biljardipelit Androidille ja iPhonellepainottaen erityisesti pelejä, jotka tarjoavat erittäin yksityiskohtaista 3D-grafiikkaa ja realistista laukaus- ja pallofysiikkaa (ei outoja lentoratoja tai temppuja).

Parhaat biljardi- ja carom-pelit puhelimelle tai tabletille

1) 8 palloallasta on biljardipeli Android Ja iPhonet ylhäältä katsottuna ja korkean tason yksityiskohdat pöydälle ja palloille. Varustettu erittäin todellisella fysiikalla, sen avulla voit pelata 1-on-1-turnauksissa tai 8 pelaajan turnauksissa verkossa sekä haastaa ystäväsi Facebookissa.

2) Infinity 8 Ball on toinen erittäin mukava peli saatavilla Android ylhäältä katsottuna ja suurella määrällä pöytiä ja turnauksia, joihin voit osallistua. Tämän pelin avulla voimme kerätä mainetta ja siten päästä käsiksi uusiin vihjeisiin, vähitellen kauniimpiin ja voimakkaampiin.

3) Nakkaminen on peli Android Ja iPhonet jossa on mahdollista saada yksi tarkimmista pallon lyömisen fysiikasta realistisella lentoradalla. Perinteisten haasteiden ja turnausten lisäksi on mahdollista pelata myös erikoispöydissä (oudoissa muodoissa) haastetason nostamiseksi.

4) Ammuntapallo on yksi parhaista biljardipeleistä Android ylhäältä ja innovatiivisella 3D-näkymällä pöydästä, joten voit ohjata kuvasi tarkasti kuin olisit todella biljardipöydällä. Yli 1000 ratkaistavaa tasoa takaavat faneille monta tuntia viihdettä.

5) Todellinen allas 3D on peli Android Ja iPhonet jossa on mahdollista pelata vain 3D-näkymässä, jossa on mahdollisuus kääntyä pöydän ympäri ja aktivoida zoomaus laukausta asetettaessa, aivan kuten todellisuudessa. Korkeatasoinen verkkohaaste suuren yhteisön ja mahdollisuuden haastaa ystäviä ansiosta.

6) 8 pallon Blitz on peli saatavilla Android Se on varustettu erittäin jännittävillä turnauksilla 1 vastaan ​​1 -tilassa tai turnaustilassa (jopa 8 pelaajaa), ja se tarjoaa väärennettyjä käteispalkintoja, jotka ovat välttämättömiä uusien haasteiden avaamiseksi ja uuden vihjeen valitsemiseksi. Yksi harvoista genrestä, joka on varustettu live-chatilla ottelun kommentoimiseksi ystävien kanssa.

7) PoolEmpire on peli Android Ja iPhonet suunnattu enemmän hauskanpitoon kuin pelkkään realismiin, jotta se tuo mukaan myös ihmiset, jotka eivät tiedä kaikkia sääntöjä tai jotka haluavat vain kokeilla biljardia ilman suuria vaatimuksia. Peli sisältää erikoishyökkäyksiä, vihje- ja laukauspäivityksiä sekä muita bonuksia, jotka voit avata, kun etenet pelin läpi ja voitat vastustajasi.

8) Biljardin MM-kisat on biljardin maailmanmestaruuskilpailujen virallinen peli, joka on ladattavissa Android Ja iPhonet. Tämän pelin ominaisuus on hyperrealistinen grafiikka 3D-näkymällä, jonka avulla voit pelata täsmälleen kuten maailmanmestaruuskilpailujen pöydissä ja haastaa ystäväsi tai muut online-pelaajat nousemaan parhaan virtuaalisen biljardipelaajan sijoitukseen.

9) Pro Biljardi on peli Android ja varten iPhonet omistettu karambola-erikoisuudelle, jossa on tarpeen tehdä pankkeja pallojen lyömiseksi ja pisteiden ansaitsemiseksi. Vain asiantuntijoille varattu peli on tällä hetkellä yksi realistisimmista fysiikkapeleistä, koska ei ole mahdollista luottaa graafiseen moottoriin, joka on liian arcademainen tehdäkseen pankit hyvin.

10) Todellinen Snooker 3D on peli Android Ja iPhonet omistettu Yhdistyneen kuningaskunnan suositulle karambolalle, jossa on välttämätöntä lyödä marmoria pankkien kanssa. Ne, jotka ovat intohimoisia tästä erikoisuudesta, löytävät jännittäviä haasteita ja tasonsa grafiikkamoottorin, jossa on yksityiskohtainen 3D-näkymä pöydän ympärillä ja erittäin realistinen pallofysiikka.

Johtopäätökset

Caromista tai biljardista intohimoiset voivat todella kokeilla monia tämän luokan pelejä puhelin- ja tablettikaupoissa, mutta oppaan yläosassa mainitut ovat ne, jotka suosittelemme lataamaan, koska ne kaikki tarjoavat yksityiskohtaisen grafiikan ja lentoratojen fysiikan, jotka ovat aina erittäin realistinen (lukuun ottamatta tarkoituksellisesti arcade-poikkeusta) ja monia turnauksia, joihin voi osallistua.

Parhaat laitteet biljardin tai karamin pelaamiseen ovat epäilemättä tabletit: jos meillä ei sellaista ole, pyydämme sinua lukemaan opas uuden tabletin ostamiseen ja opas siihen paras ostettava Android-tabletti.

Haluamme nauttia muista baarista tai uhkapeleistä, voit myös lukea oppaamme pelaa keilailua, dartsia ja biljardia Androidilla ja iPhonella.

Indeksi
  1. Parhaat biljardi- ja carom-pelit puhelimelle tai tabletille
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up