Candy Crush Saga huijaa päästääkseen tasoja ja saada enemmän elämää

Huijauksia, opasta ja vinkkejä kaikkien Candy Crush Sagan tasojen läpäisemiseen ja mahdollisimman monen elämän pelaamiseen jokaisessa pelissä

Kuinka pelata Candy Crushia

Pelin perusta se on todella yksinkertaista: siirrä karkkeja niin, että rivi tai sarake muodostuu vähintään kolmesta samanvärisestä. Jos teet rivin tai rivin enemmän kuin 3 karkkia, saat erikoiskaramellin. Liikkeet, lukuun ottamatta aika-ajoa, lasketaan ja suurin vaikeus on siinä, että pystyy suorittamaan tason ennakoiduissa liikkeissä.

Joillakin tasoilla on myös pisteraja, joka saavutetaan edistyäkseen, joten joskus tavoitteen saavuttaminen ei riitä, vaan sinun on myös kerättävä pisteitä. Tason suorittaminen vähemmällä siirrolla ei takaa enemmän pisteitä, joten katso aina, kuinka monta pistettä saat. Jos epäonnistut tasolla, menetät elämän ja 5 epäonnistumisen jälkeen peli päättyy ja voit jatkaa pelaamista puolen tunnin kuluttua.
Pelin Candy Crush Saga järjestelmä tarjoaa neljä eri tasoa: poista hyytelö, pudota ainekset, yhdistä erikoiskaramellit ja ajoitetut kilpailut.

Yleinen neuvo

Voit käyttää erilaisia ​​​​tasoja koskevia vinkkejä:

 • Ajastetut tasot: Näillä tasoilla on tärkeää keskittyä erikoiskaramisiin ja vaihtaa värejä mahdollisimman nopeasti. Tietenkin sinun täytyy aina heittää pois ylimääräisiä sekunteja antavat karkit. Nämä putoavat aina, kun teet liikkeen, joka aiheuttaa 4 tai useamman yhdistelmän sarjan. Tämän tyyppinen taso on kuitenkin aina helpoin ja ennemmin tai myöhemmin pääset aina läpi.
 • Laske ainekset alas: nämä ovat vaikeimpia tasoja, joissa sinun täytyy saada hedelmä putoamaan ylhäältä alas, kunnes se katoaa viimeiselle riville. Avain voittoon on hyödyntää erityisiä karkkeja, jotka muodostuvat, kun yhdistät 4 väriä yhteen; kun nämä poistavat pystysuorat viivat, ne tyhjentävät tien ainesosalle yhdellä iskulla.
 • Poista gelatiini: näillä tasoilla pommikaramellit ovat tehokkaita, mutta vielä parempi on yhdistää karamelli raidalliseen. Jos et voi luoda erityisiä karkkeja, tyhjennä pohjakaramellit yrittääksesi ketjureaktion. Vaikeimmin poistettavissa olevat hyytelöt ovat kuvan reunoilla, joten kiinnitä niihin erityistä huomiota. Yli 200 tasoilla voit säilyttää kalan muotoiset karamellit viimeiseksi poistaaksesi vaikeimmin saavutettavat hyytelöt.

Erikoiskaramellit ovat avainroolissa vaikeimmilla tasoilla, joissa on välttämätöntä löytää tapa luoda mahdollisimman paljon. 4 karkkien liitosta tulee raidallinen karamelli, joka kumoaa kokonaisen pysty- tai vaakarivin tyypistä riippuen.

Rivi, jonka raidallinen karkki poistaa, on vaakasuora, jos raidat ovat vaakasuuntaisia, ja pystysuora, jos karkkien raidat ovat pystysuorat. Pakkauksen sisällä räjähtävät karkit muodostuvat yhdistämällä samanvärisiä karkkeja L- tai T-kirjaimella. Jos teet rivi 5 karkkia värillinen, musta karamelli valmistetaan, mikä eliminoi kaikki värit, joilla se on ristissä.

Jos ristät karamelli punaisen kanssa, kaikki ruudulla näkyvät punaiset räjähtävät. Jos he sekoittavat kaksi erityistä karkkia yhteen saat superbonuksen, joka vaihtelee yhdistelmän mukaan. Esimerkiksi kahden karkin vaihtaminen tyhjentää kaikki karamellit näytöltä, kun taas kaksi käärittyä karkkia saa aikaan suuremman ponnahduksen.

Erikoiskaramellit kannattaa aina jättää koskematta luoda ja yritä laittaa ne vierekkäin liittääksesi ne yhteen. Edistyneemmillä tasoilla, karkkeja suklaata ja lakritsia. Suklaa laajenee joka käänteessä ja se on aina poistettava halkeamalla. Lakritsi puolestaan ​​​​on eliminoitava poistamalla viereiset karkit, koska ne vievät neutraaleja tiloja, jotka estävät tasojen suorittamisen.

Erikoistemppuja Candy Crush Sagaan

Ne, jotka eivät halua käyttää rahaa päästäkseen eteenpäin tässä pelissä, voivat luottaa joihinkin yksinkertaisiin temppuja saadaksesi mahdollisimman monta elämäähanki rajattomasti kultaharkkoja ja pelaa useita tunteja irrottamatta koskaan.

Poistu aikaisin

Harva on huomannut, mutta et menetä elämää, jos poistut palapelitasolta ennen siirtoa joten jos näet heti hankalan tilanteen, kannattaa lähteä ulos ja aloittaa alusta. Toisaalta menetät elämän, jos teet yhden liikkeen ja poistut sitten päänäytölle.

Koska peli "päättää" milloin antaa sinun voittaa ja milloin ei, jos näet heti, että tilanne on musta, on parempi sulkea ja yrittää pelata toisesta laitteesta tai avata sovellus uudelleen vasta muutaman minuutin kuluttua, jotta yritä ratkaista taso ilman muita esteitä.

Vaihda alustaa

Jos elämämme loppuvat puhelimella tai tabletilla pelaamalla, voimme hyödyntää 5 muuta elämää kirjautumalla sisään tilillämme Candy Crush -sivustokäytettävissä miltä tahansa tietokoneelta.

iPhonen ja Androidin sovellukset säilyttävät ja antavat meidän käyttää myös ystävien antamien elämien jälkeen, kun taas tietokone ei. Siksi älä koskaan hyväksy heti ystävien antamia elämiä, odota sen sijaan nollaa ja valitse lahjat, elämät tai liikkeet painamatta Hyväksy kaikki.

Muuta laitteen aikaa

Perustemppu ylimääräisten elämien saamiseksi Androidilla tai iPhonella on siirtää kelloa tunti eteenpäin. Tämä temppu ei ole tehokas verkkoversiossa, koska se käyttää palvelinaikaa viitteenä pelaamiseen.

Avaa useita välilehtiä tietokoneelta

PC-selaimessa on suositeltavaa avata useita välilehtiä Candy Crush -sivusto. Jokainen avoin välilehti on erillinen yritys yrittää päästä loppuun: jos menetät kaikki elämät yhdellä välilehdellä, 5 jää muille.
Tämä on hyödyllistä monimutkaisemmilla tasoilla, joten voit ohittaa ne ilman, että sinun tarvitsee tuhlata liikaa päiviä odottamaan lisää elämiä.

On äärettömät harkot ja elämät

Jos haluat huijata, voimme käyttää tietokoneen selainta Waterfox Classic ja asenna laajennus siihen leethax.net. Tällä laajennuksella saamme uskomattomia etuja pelaamalla Candy Crush Sagaa tietokoneelta, joita ei kuitenkaan voi kopioida puhelimella tai tabletilla.

Siksi suosittelemme, että yrität pelata älypuhelimella tai tabletilla henkilökohtaisella tilillämme ja jos todella havaitsemme suuria vaikeuksia tai olemme olleet samalla tasolla yli viikon ajan, asenna vaihtoehtoinen selain ja huijauslaajennus saadaksesi harkot ja loputtomasti elämää Candy Crush Sagan verkkoversiossa.

Johtopäätökset

Pelaamalla Candy Crush Sagaa kehitämme välittömästi riippuvuuden: ensimmäiset tasot juoksevat melko nopeasti, mutta 100 kiintiön ylittymisen jälkeen pysymme turhautuneina suurimman osan ajasta ja lopetamme nopeasti tarjotut 5 elämää. Peli on myös melko monimutkainen ja monissa tapauksissa sidottu onneen, joka on ratkaiseva osa joidenkin tasojen läpäisyssä.

Tärkeintä on älä tuhlaa kierroksia, yrittää aina järjestää strategian erityisten yhdistelmien tai ketjureaktioiden luomiseksi. Tältä osin sanoisin myös, että älä kiinnitä liikaa huomiota pelin neuvoihin, jotka hetken kuluttua ilman liikettä signaloivat ruudulla siirrettäviä karkkeja. Tarkista ensin, onko strategisempia liikkeitä tehtävänä, ja älä koskaan missaa mahdollisuutta luoda erityinen karkki.

Jos etsimme muita vastaavia pelejä, voimme lukea oppaamme kuplapop- ja värisovituspelit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Candy Crush Saga.

Indeksi
 1. Kuinka pelata Candy Crushia
 2. Yleinen neuvo
 3. Erikoistemppuja Candy Crush Sagaan
  1. Poistu aikaisin
  2. Vaihda alustaa
  3. Muuta laitteen aikaa
  4. Avaa useita välilehtiä tietokoneelta
  5. On äärettömät harkot ja elämät
  6. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up